Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

ΑΚ-11 έγραψε:Ερώτηση το χαρτί που ήρθε με μειλ πρέπει να το εκτυπώσω και να το προσκομίσω η μπορώ και στο κινητό να το έχω;

Πρέπει να το εκτυπώσεις να το έχεις μαζί σου να το δείξεις στη πύλη σαν αποδεικτικό και θα σου ζητήσει και ταυτότητα μετά μόλις παρουσιαστείς

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Nospa έγραψε:Μαγκες εμενα η στρατολογια μ ειναι λαμια και εγω ειμαι Αθήνα! Πως μπορώ να πάρω το φύλλο κατάταξης απο εδω;

Εκτυπώνεις αυτό που σου έστειλαν τη πρώτη σελίδα του εμαιλ που πήρες είναι το φύλλο καταταξης με αυτό θα παρουσιαστείς και αφμ ΑΜΚΑ και ιμπαν πρέπει να έχεις σε χαρτί εκτυπωμένα επίσης

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από alexmpss »

Πήρα στο 401 και μ είπαν το μοριακό γίνεται εκεί Η ερώτηση

Αφού μπαίνω Τρίτη

Να το κάνω Σάββατο μεσσημερι

Γτ άμα πάω Δευτέρα μπορεί να μην έχει εκδοθεί

Άβαταρ μέλους
alexmpss

Επίσης μπορεί βα κάνει κανείς μια λίστα για το τι να πάρουμε μαζί μας;
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

alexmpss έγραψε:Επίσης μπορεί βα κάνει κανείς μια λίστα για το τι να πάρουμε μαζί μας;

Χχαχχα Παιδιά τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνετε λες και πάτε πρώτη φορά στρατό και δεν ξέρετε πάρτε ότι πιστεύετε ότι χρειάζεστε τα βασικά νεσεσερ που να έχεις οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα, ξυραφάκια, αφρό ξυρίσματος, λουκέτο, πετσέτα προσώπου μικρή, νυχοκοπτη, πετσέτα για μπάνιο, αφρολουτρο, χαρτί υγείας ή μωρομαντηλα, κάλτσες στρατιωτικού τύπου, φανέλες, μποξερακια, σακούλα για να βάλετε τα άπλυτα, χιτώνιο αν κρατήσατε παντελόνι μακριά μπλούζα, σλεεπινγκ μπαγκ, τζόκεϋ, μπερέ, ρολόι χειρός, μάσκα κορονοιου και τον εαυτό σας τον ίδιο σε κάλυψα;

Άβαταρ μέλους
alexmpss

Μάλιστα!
Makrinos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Makrinos »

Αυλώνα ξέρει κανείς άμα παίζει κάνα ξενοδοχείο;
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Γεια σας και παλι παιδια, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα πολυ να συζητηθει γιατι πιστευω οτι αυτα που θα πω αφορουν και αλλα ατομα, λοιπον. Ειμαι προστατης της οικογενειας μου και ζω με την μητερα μου η οποια εχει κανει εγχειρηση ανοιχτης καρδιας και εχει ποσοστο αναπηριας καπου στο 68%, σαν στρατιωτης υπηρετησα στον τοπο μου λογο το οτι ημουν προστατης και στα μεσα της θητειας μου συνεβει το εμφραγμα της μητερας μου. Τωρα που θα μπω ΟΒΑ και με αυτην την οικογενειακη κατασταση υπαρχει περιπτωση να υπηρετησω στον τοπο μου;

Τωρα θα μου πει καποιος ολοι πανε παραμεθοριο και νησια ναι οκ δεκτω αυτο (ας μην αναφερω το ποσο ανουσιο ειναι το γεγονος να παμε ολοι παραμεθοριο ενω υπαρχει τοση μεγαλη δυναμη με μολις 7 στρατοπεδα στον εβρο και αλλα 23 στο αιγαιο (ΠΖ) ) αλλα υπαρχουν και οικογενειες οι οποιες αντιμετοπιζουν προβληματα ανεργιας αλλα και προβληματα σαν τα δικα μου για τετοια νοικοκυρια δεν υπαρχει καποια ξεχωριστει "κατηγορια"; Δεν ειμαστε μονιμη για να μην ησχυει κατι τετοιο... Υποτιθεται οτι ολο αυτο γινεται (οι ΟΒΑ) λογο της ανεργιας που επικρατει. Αρα θα επρεπε να ισχυει για τους ΟΒΑ οτι ισχυει και για εναν Στρατιωτη σωστα;

* θα παρακαλουσα πολυ το ολο θεμα να συζητηθει χωρις εντασεις *

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Φίλε μου στην φρουρά προτίμησης στο κέντρο με το καλό μόλις μπεις ανέφερε τα όλα αυτά και έχει μαζί σου κάποια δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όλα αυτά τα οποία λες και σε εμάς. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες αυτές που αναφέρεις και πιστεύω δέχονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Παίδες μπερέ κτλπ δεν θα μας δώσουν πάλι; Ορκιζόμαστε πάλι κανονικά έτσι;
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Αυτά που ανέφερες πρέπει να τα πεις στους ιδιους (με κάποιο τρόπο που να αποδυκνειεις αυτά που λες) και όχι σε εμάς τώρα αν θες να ακούσεις γνώμες η δική μου λογική μου λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνουν κατανόηση και λογικά θα πας, βοηθούν όπως ανέφερες για την καταπολέμηση της ανεργίας σε περιοχές που έχουν και αυτοί συμφέρον κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε στην πολιτική όπως οι Αμερικάνοι έκαναν βάση στην Αλεξανδρούπολη και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους στη περιοχή έτσι και αυτοί βγάζουν προκηρύξεις τέτοιες πχ συνοριοφύλακες ΕΠΟΠ οβα Για να αναπτύξουν περισσότερη δύναμη με νέο προσωπικο στα σύνορα στη πρώτη γραμμή και όχι στην ενδοχώρα, Αν ψάχνετε τόσο πολύ όλοι σας για τους τόπους καταγωγής η συμβουλή μου είναι να κυνηγάτε και άλλες προκηρύξεις που αφορούν άλλα πράματα συμβατά με τα συμφέροντα τους κοντά στις πόλεις σας
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλημέρα

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

Με το σημείωμα κατάταξης δικαιούμαστε μειωμένο εισιτήριο στα ΚΤΕΛ;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε μπράβο και κουράγιο θα σ πω για αυτά πού έγραψες... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το δικαίωμα του προστάτη το έχεις μόνο στην υποχρεωτική στράτευση μετά δεν ισχύει κάτι τέτοιο για πας με την θέληση σ τό μόνο πού θα μπορούσε να γίνει είναι με τα κατάλληλα πιστοποιητικά να παίρνεις περισσότερες άδειες για να βοηθάς την οικογένεια με μετακίνηση από εκεί που θα πάς προς το σπίτι σ... Με μία τέτοια μεγάλη απόφαση πρέπει να παίρνεις προσωπικές αποφάσεις γιατί είναι δούλεια η οποία έχει πολλές μετακινήσεις σε μακρινά σημεία τς Ελλάδα όλοι γνωρίζουμε τη στρατιώτες οικογένειές αλλάζουν ανά 3 με 4 χρόνια σπίτια. Τώρα για το μακριά όλοι θα θέλαμε να πάμε κοντά αυτό είναι άλλο ζήτημα... Κάτσε και σκέψου όλες τς παράμετρους ζύγισε τα πράγματα καί αποφάσισε μέσα σ... Με φιλική συμβουλή

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

geopap97 έγραψε:Με το σημείωμα κατάταξης δικαιούμαστε μειωμένο εισιτήριο στα ΚΤΕΛ;

Νομίζω όχι πρέπει να έχεις φύλλο πορείας και να έχει εκδοθεί από το τοπικό φρούραρχειο τς περιοχής αν δικαιούται τώρα σε αυτή την περίπτωση

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες