Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Καλημέρα μάγκες. Μόλις μίλησα με γνωστό μου που μπήκε οβα τώρα μαζι με εμάς αλλά στην αεροπορία. Για το πσρ μου είπε ότι στο νοσοκομείο της αεροπορίας δεν τον δέχτηκαν και πήγε στο 401 και το έκανε. Παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω για επιβεβαίωση, αλλά εκεί που με συνδέουν δεν το σηκώνει κανείς (πρωτόγνωρο εε; 😂) Αν γνωρίζει κάτι κάποιος παραπάνω, ας το γράψει εδώ. Δεν μου λέει παπατζες σίγουρα γιατί το χαρτί γράφει από 401 ιατρό.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Έχει κανένας νέο από ιμειλ από στρατολογία Κομοτηνής?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Γιατί δεν παίρνεις καλού κακού ένα τηλέφωνο στην στρατολογία σου να ρωτήσειςkwstaras311 έγραψε:Έχει κανένας νέο από ιμειλ από στρατολογία Κομοτηνής;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Εγω πηγα και πηρα το χαρτι απο την στρατολογια στην πατρα μιας και με πηραν τηλεφωνορωτησα για ποσες μερες θα ειμαστε εκει δεν ηξερε να μου πει
επισης για το μοριακο μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να το κανω με το χαρτι οτι δεν θα το καταλαβουν
επισης για το μοριακο μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να το κανω με το χαρτι οτι δεν θα το καταλαβουν
Τα 40 ευρώ λυπάστε ρε μάγκες εδώ θα πληρώνεται μια 400αρα το μήνα εκεί
Μόλις μου ήρθε από στρατολογία Κομοτηνής.7 του μηνός Αυλώνα.
Μαγκες εμενα η στρατολογια μ ειναι λαμια και εγω ειμαι Αθήνα! Πως μπορώ να πάρω το φύλλο κατάταξης απο εδω;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε τα λεφτά γιατί όχι αν πάλι δεν γίνεται αναγκαστικά θα το κάνουμε
Ερώτηση το χαρτί που ήρθε με μειλ πρέπει να το εκτυπώσω και να το προσκομίσω η μπορώ και στο κινητό να το έχω;
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τα 40 ευρώ λυπάστε ρε μάγκες εδώ θα πληρώνεται μια 400αρα το μήνα εκεί
Ρε φιλε δεν κατάλαβα γιατί να πετάξω 40 ευρώ;
Είναι σαν να δουλέψεις μια μέρα 8ωρο σερβις και να πας να τα δώσεις για να κανείς το κωλοτεστ
Μίλησα με την στρατολογία και μου απαντησε σε ιμειλ
Σας γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, σε βάρος των πιστώσεων αυτών, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου ταυτοποιητικού στοιχείου.
Εκ της ΣΥ Ανατολικής Αττικής
Σας γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, σε βάρος των πιστώσεων αυτών, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου ταυτοποιητικού στοιχείου.
Εκ της ΣΥ Ανατολικής Αττικής
Λοιπον μαγκες ειμαι απο επαρχία και ρωτησα 4 μικροβιολογικα για το PCR και μου ειπαν και τα 4 οτι το κρατος εχει σαν κατωτατο κοστολογιο του PCR στα 60 ευρω. Τωρα δεν ξερω τι κανουν αλλα μικροβιολογικα αλλα εγω θα παω να το κανω... Και μην σκατε. Για καλο το κανουν... Ειμαστε 899 ατομα... Ενας να εχει κορονοιο τελειωσε... Την πατησαμε ολοι... Οποτε μην γκρινιαζεται για το 60ρι για την προστασια μας γινεται ολο αυτο αλλα και για την δικη τους φυσικα (το μοριακι για οποιους δεν ξερουν ειναι το πιο εγκυρο τεστ)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα ομαδα! ειναι κανενας απο βολο;
Εγω ειμαι απο Σέρρες μπρο
Μα γίνονται και σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή σε στρατιωτικό νοσοκομείο παιδιά. Δεν χρειάζεται να πληρώσει κάποιος. Δείχνει ταυτότητα και το χαρτί επανακατατξης και το κάνει. Καλού κακού πάρτε ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσετε
Ναι αλλα το χαρτι επανακαταταξης δεν λεει κατι αλλο παρα το ορι υποχρεουμαστε να παρουσιαστουμε αυλωνα σαν ΟΒΑ δεν λεει κατι για μοριακο τεστ οτι το δικαιουμαστε δωρεαν η εστω μια εκπτωση... Ειμαστε δεν ειμαστε εμβολιασμενοι. Τελος παντων δεν ξερω. Θα παρω ενα τηλεφωνο στο γενικο νοσοκομειο αλλα αν δεν βγαλω ακρη δεν θα σκασω κιολας... Αλλο ειναι το θεμα πιστευω στον καθενα μας... Και αυτο ειναι η ζωη μετα το 22... Πολλα ακουγονται λιγα ισχυουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες