Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Για Αυλώνα αδερφέ. Για ΕΔ δεν ξέρω αλλά πάνω κάτω τα ίδια πιστεύω.
Μάγκες ρώτησε κανείς αν μπορούμε να πάμε σε νοσοκομείο να κάνουμε pcr Η στο 401 αν γίνεται
Δεν πάω να δώσω 60 ευρώ με καμία Παναγία
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
mal-sxal έγραψε:Μάγκες ρώτησε κανείς αν μπορούμε να πάμε σε νοσοκομείο να κάνουμε pcr Η στο 401 αν γίνεται
Δεν δικαιούμαστε. Το επιβαρυνόμαστε εμείς είπαν από το ΓΕΣ
Ερώτηση τώρα αν πάω με το φύλλο κατατάξεις και τους πω για το τεστ που θα ξέρουν αυτοί ότι δεν το δικαιούμαι αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει
Κανεναν του ΠΖ εχουμε ρε παιδια εδω μεσα ο μονος θα ειμαι απο της 7 του μηνα;

Εγώ δεν πάω να το κάνω το pcr και ας πουν ότι θέλουν Έχω πιστοποιητικό ας μου κάνουν μόλις μπω τεστ αυτοί
Είναι στα καλά τους ; Θα δώσουμε 60 ευρώ ;
Είναι στα καλά τους ; Θα δώσουμε 60 ευρώ ;
Δεν θα σε δεχτούν ρε μπρο αν δεν το κανείς
Και επειδή έχεις πιστοποιητικό δεν σημαίνει κάτι αυτό πάλι μπορείς να κολλήσεις να είσαι χωρίς συμπτώματα και να το μεταδώσεις σε κάποιον που ανεμβολιαστος
Δεν με νοιάζει καν 60 ευρώ δεν δίνω θα γίνει σόου στο κεεδ
Υποχρεούνται να προσκομίσουν κατά την ημερομηνία επανακατάταξης τους βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε μοριακό (PCR) διαγνωστικό έλεγχο κορωνοϊού COVID-19, ο οποίος πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, πριν από την ημερομηνία της επανακατάταξής τους. Τονίζεται ότι η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Μάγκες μήν κάνετε καμία μαλάκια θα το παραδώσετε στην πύλη είναι υποχρεωτικό... Δεν δικαιούται δωρεάν pcr test ούτε με το φύλλο κατατάξεις κάνεις. Το κόστος είναι από 40 έως 60ε ανάλογα με το ιδιοτικη κλινική που θα πάτε (τα δημόσια πλέον δεν κάνουν μόνο σε εσωτερικά επικίνδυνα η θετική rapid test με την απόδειξη τούς)
Μάγκες μήν κάνετε καμία μαλάκια θα το παραδώσετε στην πύλη είναι υποχρεωτικό... Δεν δικαιούται δωρεάν pcr test ούτε με το φύλλο κατατάξεις κάνεις. Το κόστος είναι από 40 έως 60ε ανάλογα με το ιδιοτικη κλινική που θα πάτε (τα δημόσια πλέον δεν κάνουν μόνο σε εσωτερικά επικίνδυνα η θετική rapid test με την απόδειξη τούς)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Danezos20 έγραψε:Κανεναν του ΠΖ εχουμε ρε παιδια εδω μεσα ο μονος θα ειμαι απο της 7 του μηνα;
Πζ είμαι και εγώ στις 7
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
mal-sxal έγραψε:Δεν με νοιάζει καν 60 ευρώ δεν δίνω θα γίνει σόου στο κεεδ
Δεν κάνει 60 εδώ σε εμάς 20 κάνει παλιά έκανε τόσο τώρα έχει πέσει η τιμή ακόμα και στα ιδιωτικά ψάξου καλύτερα στην περιοχή σου πάνε ρωταωσε όλα τα φαρμακεία και κλινικές ιδιωτικές να κάνεις με ένα 20 αρικο
40 με 60 ανάλογα είναι την κλινική... Καί τα αποτελέσματα στο PCR κάνουν 24 ώρες να βγουν οπότε πρέπει να πάτε την προηγούμενη μέρα
Και εκτός από αυτό εγώ είχα κοβιντ πρόσφατα ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει Ας έβαζαν να κάνουμε ραπιντ τεστ το τελευταιο 24ωρο
Και 40 να κάνει το πσρ, τα έχουμε και περισεουν για να πάμε να τα δώσουμε.
Και 40 να κάνει το πσρ, τα έχουμε και περισεουν για να πάμε να τα δώσουμε.
9/12 Αυλωνα ΔΒ και γω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες