Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Παναγιώτης Τρ στο φβ.Στείλε να μιλήσουμε εκεί.
Επίσης ειμαι και στην ομαδική στο φβ θα γράψω και εκεί για κάποιους που μπορεί να μην είναι στο Φόρουμ.
Επίσης ειμαι και στην ομαδική στο φβ θα γράψω και εκεί για κάποιους που μπορεί να μην είναι στο Φόρουμ.
.
Ποτέ μπαίνεις φιλε ;Methandienone384 έγραψε:Γινεται να σε στειλω προσωπικο μήνυμα εδω στο φόρουμ να μιλησουμε απο Viber;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
9 Δεκεμβρίου
Υπάρχει λεωφορειο που σταματαει Αυλώνα καξ με συνεννόηση με ταξιτζη σε παει στρατοπεδο παρε τηλ στα κτελ μακεδονιας για πληροφοριες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Μάγκες υπάρχει κανένας που δεν πήρε ιμειλ ακόμα ενώ πέρασε ;
Αδερφε μου ποτε παρουσιαζεσαι και τι σώμα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Μάγκες εγώ δεν έχω πάρει ακόμα email από στρατολογια Κομοτηνής
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Καλά μόνο εγώ θα μπω από τις 7 του μηνός ; Πρώτος πρώτος ; Κάτι δεν μαρεσει που είναι διαφορετικές οι ημερομηνίες μη μας κρατήσουν περισσότερο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Εγώ 10 του μηνός ΔΒ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αδέλφια καλησπέρα εγώ μπαίνω 6!Θα με κρατήσουν παραπάνω
6-10 θα γίνει η κατάταξη αλλά θα βγούμε όλοι ίδια ημερομηνία. Δεν νομίζω να μας κρατήσουν μέχρι τις 24 μέσα οπότε ένα 10ημερο κόβω εκπαίδευση. Έμαθα για οβα παιδιά λοιπόν. Στην εκπαίδευση δεν θα κάνουμε σκοπιές κλπ. Μόνο εκπαίδευση γτ ουσιαστικά δεν θα ανήκουμε στη δύναμη του στρατοπέδου. Μετά στις μονάδες γινόμαστε στελέχη (κατώτερα μεν) και οι υπηρεσίες που θα κάνουμε θα είναι πύλη, περιπολο και αυτό από 4-8 24ωρα μέσα στον μήνα. Συνήθως, επειδή πήρε αρκετά άτομα και τώρα, θα είμαστε αρκετοί οπότε πάνω από 4-5 σκοπιές δεν νομίζω να κάνουμε τον μήνα. Βέβαια την επόμενη μέρα κάθεσαι. Αυτά μου τα είπε λοχαγός ο οποίος ρώτησε οβα. Στην εκπαίδευση θα μάθουμε, τους βαθμούς, τα όπλα, κάποιες λεπτομέρειες για τα όπλα για σφαίρες και κάτι λίγα ακόμα που δεν θυμόταν.
Εγώ φίλε. Στρατολογια Κομοτηνής. Τους πήρα τηλέφωνο το πρωί Μου είπαν ότι σήμερα ήρθαν τα χαρτιά και αν δεν έρθει μέχρι αυριο μέιλ να τους ξανακαλεσω την Πέμπτη.kwstaras311 έγραψε:Μάγκες υπάρχει κανένας που δεν πήρε ιμειλ ακόμα ενώ πέρασε ;
Δεν θα έχουμε εκπαίδευση ειδικότητας η κάτι; Μόνο γενικής φύσεως; Και οι τεθωρες;
.
Μακαρι γιατι αυτο με το ποσες υπηρεσιες και τι υπηρεσιες θα κανουμε ειναι μεγαλο ερωτημα...
Epson για ειδικές δυνάμεις λες ή όσοι πάνε Αυλώνα;Epson89 έγραψε:6-10 θα γίνει η κατάταξη αλλά θα βγούμε όλοι ίδια ημερομηνία. Δεν νομίζω να μας κρατήσουν μέχρι τις 24 μέσα οπότε ένα 10ημερο κόβω εκπαίδευση. Έμαθα για οβα παιδιά λοιπόν. Στην εκπαίδευση δεν θα κάνουμε σκοπιές κλπ. Μόνο εκπαίδευση γτ ουσιαστικά δεν θα ανήκουμε στη δύναμη του στρατοπέδου. Μετά στις μονάδες γινόμαστε στελέχη (κατώτερα μεν) και οι υπηρεσίες που θα κάνουμε θα είναι πύλη, περιπολο και αυτό από 4-8 24ωρα μέσα στον μήνα. Συνήθως, επειδή πήρε αρκετά άτομα και τώρα, θα είμαστε αρκετοί οπότε πάνω από 4-5 σκοπιές δεν νομίζω να κάνουμε τον μήνα. Βέβαια την επόμενη μέρα κάθεσαι. Αυτά μου τα είπε λοχαγός ο οποίος ρώτησε οβα. Στην εκπαίδευση θα μάθουμε, τους βαθμούς, τα όπλα, κάποιες λεπτομέρειες για τα όπλα για σφαίρες και κάτι λίγα ακόμα που δεν θυμόταν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες