Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vogdanos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vogdanos »

Μόλις μου ήρθε το μειλ 7 του μήνα κεεδ
kwstaras311
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kwstaras311 »

Εγώ πήρα σήμερα στην στρατολογία Κομοτηνής και μου είπαν μέχρι αύριο απόγευμα θα έχουμε τα ιμειλ, υπολογίστε δηλαδή μέχρι Πέμπτη μεσημέρι χαχαχ
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Μάλλον το 80% είμαστε από Αθήνα και θα πάρει μέρες να τους φωνάξουν όλους... 😂
Panostr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Panostr »

Καλησπέρα κύριοι, μόλις μου ήρθε το μέιλ, για 9 Δεκεμβρίου Αυλώνα. Είναι κάνεις άλλος από Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί;

Επίσης αυτό που λέει για τραπεζικό λογαριασμό τι εννοεί, χρειαζετε κάποιο επίσημο έγγραφο η απλώς τον αριθμό του λογαριασμού;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

.
upodekaneas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από upodekaneas »

Ευχαριστώ πολύ φίλε ναι κι εγώ έτσι το σκέφτομαι γιατί νομίζω πως απλά θα το μετανιώσω στον ιδιωτικό τομέα.. Θα το σκεφτώ βέβαια λίγο αλλά νομίζω θα πιούμε καφεδάκι κέντρο παρέα.. Γιατί δεν πετάς και έτσι απλά μια ευκαιρία για θέση στο δημόσιο κακά τα ψέματα.. Μπορεί να μην ξαναέρθει. Και ναι είναι μέχρι τα 31 όντος..
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Μόλις στάλθηκε και το δικό μου, από στρατολογία Κομοτηνής, όπου και υπηρέτησα, τώρα το που θα περάσουμε δε ξέρω, δε με χαλάει κομοτηνουλα πάντως, αν και προτιμώ Ξάνθη που είναι το μέρος μου,7 Δεκεμβρίου μπαίνω, θα τα πούμε ΚΨΜ μάγκες, μιλάμε <3
Nikolas1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Nikolas1995 »

Μάγκες τώρα η ημερομηνία που μπαίνουμε είναι ανάλογα με τα γκρουπ που είμαστε;
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Καλησπερα παιδια... Νεος στο φορουμ. Παρακολουθω καθημερινα τις συζητησεις σας απο αρχες Σεπτεμβρη...351 ΕΣΣΟ Α/Τ ειδικοτητα...23 χρονων... Και ειμαι μεσα ΟΒΑ... Μαλλον τα κριτηρια για να μπουμε... Δεν ηταν μονο η ΕΣΣΟ... Ειναι και η ηλικια αλλα και η ειδικοτητα μαζι... Μην ξεχναμε οτι ενδεχεται να καθυστερισαν για αυτον τον λογο... Διοτι δεν υπηρχαν μορια. Παρα μονο στοιχεια... Και ημασταν κοντα 5k ατομα... Τελος παντων. Θελω την γνωμη σας για δυκ τρια πραγματακια...8 Δεκ μπαινω Αυλώνα. Και ειμαι απο Σέρρες. Παμε με δικα μας χρηματα Αυλώνα; Επισης να φανταστω 2 βδομαδες θα κατσουμε και θα παρει ο καθενας καμια 10ρια βρακια φανελες καλτσες καμια μπλουζα παραλλαγη και ολα τα αλλα θα μας τα δωσουν ετσι; Βασικα... Θα μας δωσουν λουκανικο τι φαση; Και κατι τελευταιο να μην ζαλιζω. Εαν ερθω με αμαξι απαγορευεται μεσα στο στρατοπεδο να το αφησω σωστα;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ολοι λετε για το οικονομικο και το πως θα τα βγαζουμε περα. Μια χαρα θα τα βγαζουμε περα με τα 850 εμενα με απασχολει αλλο αν περασει η εξαετια και δεν μπει καποιος εποπ τι γινεται; Παιρνει ποδι χωρις να εχει στην ακρη χρηματα γιατι προφανως δεν θα περισευουν πολλα και θα ξαναβγει στην αγορα εργασιας και οταν ψαξει για δουλεια θα του πουν προυπηρεσια και θα πει οβα τα τελευταια 6 χρονια και ο εργοδοτης θα γελασει και προφανως δεν θα ειμαστε και νεοι τοτε... Οποτε εμενα αυτο με απασχολει αν θα βγει εποπ και αν θα μας παρουν
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Εαν θελεις να μπεις εποπ. Προτεινω ενα ποσο απο τον μισθο μας να το δωσουμε για μορια... Τι εννοω... Εγω προσωπικα δεν εχω διπλωμα για Γ κατηγορια φορτηγο... Ουτε πτυχιο αγγλικων... Ενα lower εχει 50 μορια... Δεν ειναι ασχημα... Ενα διπλωμα Γ εχει 100 επισης δεν ειναι ασχημα τα μορια... Χωδια τα 100 απο ΟΒΑ + αυτα που μπορει να ειχε ο καθενας στην προκυριξη... Για παραδειγμα εχω ειχα 430 στους ΕΠΟΠ και οταν παρω το Γ διπλωμα και το lower + το οτι θα ειμαι ΟΒα θα πανε 680 μορια εε ελεος δηλαδη ποσα ακομη χρειαζονται;(παντα μιλαω χωρις καποιο βυσμα)
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

anonymous19970 έγραψε:Ολοι λετε για το οικονομικο και το πως θα τα βγαζουμε περα. Μια χαρα θα τα βγαζουμε περα με τα 850 εμενα με απασχολει αλλο αν περασει η εξαετια και δεν μπει καποιος εποπ τι γινεται; Παιρνει ποδι χωρις να εχει στην ακρη χρηματα γιατι προφανως δεν θα περισευουν πολλα και θα ξαναβγει στην αγορα εργασιας και οταν ψαξει για δουλεια θα του πουν προυπηρεσια και θα πει οβα τα τελευταια 6 χρονια και ο εργοδοτης θα γελασει και προφανως δεν θα ειμαστε και νεοι τοτε... Οποτε εμενα αυτο με απασχολει αν θα βγει εποπ και αν θα μας παρουν

Αν βγάζεις τα αθλήματα θα σε πάρουν εμένα δεν με συμφέρει να βγει τώρα γιατί δεν βγάζω τις έλξεις και το μίλι

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Και κατι τελευταιο τι γινεται με τα κινιτα; Τα περνουμε κανονικα; Το λεω γιατι εαν μαθουμε Αυλώνα απο νωρις το που θα παμε... Δεν πρεπει να ψαξουμε και καποιο σπιτι;
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από tethoras355 »

anonymous19970 έγραψε:Ολοι λετε για το οικονομικο και το πως θα τα βγαζουμε περα. Μια χαρα θα τα βγαζουμε περα με τα 850 εμενα με απασχολει αλλο αν περασει η εξαετια και δεν μπει καποιος εποπ τι γινεται; Παιρνει ποδι χωρις να εχει στην ακρη χρηματα γιατι προφανως δεν θα περισευουν πολλα και θα ξαναβγει στην αγορα εργασιας και οταν ψαξει για δουλεια θα του πουν προυπηρεσια και θα πει οβα τα τελευταια 6 χρονια και ο εργοδοτης θα γελασει και προφανως δεν θα ειμαστε και νεοι τοτε... Οποτε εμενα αυτο με απασχολει αν θα βγει εποπ και αν θα μας παρουν

Ο θεσμός οβα από μόνος του είναι άχρηστος για τους περισσότερους. Εγώ προσωπικά αν δεν μπω εποπ το 22 άντε και το 23 (αν βγει) θα χαιρετήσω σίγα μη κάτσω να χάσω τα χρόνια μου για να με πετάξουν έξω μετά απο 6 χρόνια. Εγώ είμαι και 26 χρονών βέβαια κάποιος μικρότερος ίσως το βλέπει διαφορετικά. Αλλά εφόσον βγει το 22 για εποπ κατα πάσα πιθανότητα θα περάσω.

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

G_Mosh έγραψε:Και κατι τελευταιο τι γινεται με τα κινιτα; Τα περνουμε κανονικα; Το λεω γιατι εαν μαθουμε Αυλώνα απο νωρις το που θα παμε... Δεν πρεπει να ψαξουμε και καποιο σπιτι;
Καλησπέρα φιλε από όσο ξέρω αν πάρεις κινητό δεν θα στο πάρουν απλά θα ακούσεις τα γνωστά μην βγάλεις φωτογραφίες και τέτοια όσον αφορά το σπίτι που είπες θα τελειώσουμε εκπαίδευση και θα πάρουμε μια άδεια πχ 5 μέρες πριν πάμε στην μονάδα αλλά πες ότι πας στην μονάδα και δεν έχεις βρει σπίτι θα πιάσεις τον διοικητή σου και θα πεις ότι δεν βρήκες κτλ ώστε να σε βοηθήσει με μια άδεια η να σε κρατήσει μέσα στο στρατόπεδο μέχρι να βρεις! Μην σκας ο σπιτογατος έχει σπίτια ψάξε εκεί και μετά πάνε σε μεσίτη

Chris41997
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Chris41997 »

Καλησπέρα. Νέος στη σελίδα. Από Σέρρες κι εγώ παρουσιάζομαι 8 του μηνός Αυλώνα.G_Mosh πασά μου γράψε φβ η ινστα να κανονίσουμε να κατέβουμε μαζί αν δεν έχεις θέμα η οτιδήποτε άλλο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες