Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλά τα λέει ο φίλος εδώ απλά θα έχετε ένα σπίτι με 830 ευρώ χωρίς επίδομα κάθε άδεια θα θέλει μια κατοστουρα για 3 μέρες και ένα νοικοκυριό να τρέχουν τα έξοδα νερό ρεύμα κοινόχρηστα και τα λοιπά έξοδα... Αλλά ίσως σας τα δώσει ο φίλος εδώ το λεφτά να τα συντηρήσετε... Άλλο να παίρνεις 600 και να σ μένουν στην τσέπη σ και άλλο 850 και να σ φεύγουν τα 500
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Χαχα ελδυκ δε μπορώ να καταλάβω ρε φίλε γιατί τόση χολή ειλικρινά.επειδή δε μπήκες ; Χαλάρωσε δε χάθηκε ο κόσμος και μην αποθαρρύνεις τον κόσμο. Θεωρείς δηλαδή καλύτερο τον ιδιωτικό τομέα με τα 600 όπως λες και στο πατρικό σου ; Γιατί εγώ όσους γνωρίζω ένα ποσοστό 80% νοικιάζει και προσπαθεί να συντηρηθεί με αυτά τα 600 όπως λεςΕπίσης έβγαλες και λογαριασμούς ενώ ακόμα δε παρουσιαστήκαμε νερά ρεύματα άδειες των 100. Τι να πω ειλικρινά

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καμία σχέση 33μκ δηλαδή όταν λέω αυτά πού θα δούμε η πραγματικότητα την βλέπεις σαν χολή; Από πού καί ως που; Όταν σ λέει κάποιος ότι πρέπει να νοικιάσεις σπίτι για να μείνεις σ βάζω τς κατώτερες τιμές καί ένα πρόχειρο προϋπολογισμού. Γιατί όταν θέλεις νά πας κάπου σκέφτεσαι όλες τς παράμετρους καί οικονομικά καί κοινωνικά... Αλλά αν το βλέπεις εσύ σαν χολή αυτό το πράγμα έχεις πρόβλημα μάλλον... Πρώτα από όλα πρέπει για νά φύγεις καί νά βρεις σπίτι πρέπει να δώσεις 2 με 3 ενοίκια μπροστά; Οπότε σ βάζω ένα μέσο όσο 250 ενοίκιο×3 750 + τα ρεύμα νερά κοινόχρηστα 150 Τί θα τρωως; Τα δάχτυλα σ η θα τρως στην εκκλησία;150 μηνιαία έξοδα (Δέν σ βάζω τα έξοδα σπιτιού τν πρώτων ημερών) θέλεις θέλεις 1500 ευρώ στο νερό στην αρχή μπάτζετ ... Αν εσύ έχεις δεν τα έχουμε όλοι καί αν το θεωρείς εσύ χολή εγώ το θεωρώ ρεαλισμό (αλλά ξέχασα εσύ έχεις ανθρώπος θα έρθεις κοντά οι άλλοι);
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Για να τα πιάσουμε από την αρχή, εσυ μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγες και έλεγες να μπούμε κτλπ ήσουν ο μόνος που έγραφε κάθε μέρα και τώρα ξαφνικά όλα είναι ανάποδα στον στρατό και δε βγαίνει κάποιος ΟΒΑ με τόσα έξοδα .Έστω πως έχεις δίκιο τότε γιατί έχεις τόσους πόντους από τόσα μηνύματα που έχεις γράψει ; Αν γυρίσεις στις πίσω σελίδες να δεις τι έγραφες σε σύγκριση με αυτά που λες απ τη μέρα που είδες πως δε σε πήραν τελικά είναι η μέρα και η νύχτα

Τώρα όσο αναφορά το νοίκι, αρχικά ποιος σου είπε να δώσει κάποιος 3 νοίκια αυτά που λες δεν ισχύουν για όλους, εγώ ρε φίλε μπορεί να συγκατοικήσω, μπορεί να έχω δικό μου σπίτι εκεί που θα πάω, μπορεί να μη χρειαστεί να δώσω σε μεσίτη το 3ο νοίκι όπως λες, πως βγάζεις κοστολόγιο;

Εκτός αυτό αν θέλεις να ζήσεις άνετα ζεις και λίγο συντηρητικά, μπορείς να αγοράζεις φαγητό απ τη λέσχη για μεσημέρι και το βράδυ να τρως κάτι χαλαρό επίσης αν κάποιου δε του φτάνουν τα λεφτά μπορεί να κάνει και 1-2 μεροκάματα σε κάποιο καφέ αν έχει τις ανάλογες γνώσεις

Όσο για το βύσμα που πετάς σπόντα στο τέλος, εσυ έλεγες πως έχεις άτομα μέσα στη κυβέρνηση και είσαι εκτός κάπου το έχουμε χάσει δε ξέρω αλλά δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που γραφεις απ τη μέρα που δε σε πήραν

Και αν θεωρείς τον ιδιωτικό τομέα καλύτερο από το δημόσιο τότε γιατί έκανες αίτηση; Είσαι ελεύθερος να εργαστείς με τα 600 όπως λες καθαρά και σπίτι σου

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

Εγώ βασικά όπως σας είχα πει ο θεσμός οβα γενικά και ΕΠΟΠ και αυτά έχουν βγει ποίο πολύ για όσους μένουν στη παραμεθόριο και συμφωνώ με τον ΕΛΔΥΚ αν είστε από αλλού θα υποφέρετε εγώ είμαι από παραμεθόριο όπου και να με παν μπορώ να πάω σε όλο τον Έβρο δύο σπίτια έχουμε όλα τα λεφτά που θα βγάζω θα τα βγάζω για τη πάρτι μου ούτε που θα νοικιάσω ...
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Ούτε έχω σκοπό να νοικιάσω δεν θα πληρώνω ούτε ρεύμα ούτε νερό ούτε κοινόχρηστα ούτε τίποτα το σπίτι μου το ένα είναι κοντά σε δύο στρατόπεδα μέσα στην πόλη αλλά κ μακριά να με στείλουν Έβρο θα μετακινουμε με αυτοκίνητο η λεοφωρειο στρατιωτικό που έχει καθημερινά στις 6
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Για να τα πιάσουμε από την αρχή, εσυ μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγες και έλεγες να μπούμε κτλπ ήσουν ο μόνος που έγραφε κάθε μέρα και τώρα ξαφνικά όλα είναι ανάποδα στον στρατό και δε βγαίνει κάποιος ΟΒΑ με τόσα έξοδα .Έστω πως έχεις δίκιο τότε γιατί έχεις τόσους πόντους από τόσα μηνύματα που έχεις γράψει ; Αν γυρίσεις στις πίσω σελίδες να δεις τι έγραφες σε σύγκριση με αυτά που λες απ τη μέρα που είδες πως δε σε πήραν τελικά είναι η μέρα και η νύχτα

Τώρα όσο αναφορά το νοίκι, αρχικά ποιος σου είπε να δώσει κάποιος 3 νοίκια αυτά που λες δεν ισχύουν για όλους, εγώ ρε φίλε μπορεί να συγκατοικήσω, μπορεί να έχω δικό μου σπίτι εκεί που θα πάω, μπορεί να μη χρειαστεί να δώσω σε μεσίτη το 3ο νοίκι όπως λες, πως βγάζεις κοστολόγιο;

Εκτός αυτό αν θέλεις να ζήσεις άνετα ζεις και λίγο συντηρητικά, μπορείς να αγοράζεις φαγητό απ τη λέσχη για μεσημέρι και το βράδυ να τρως κάτι χαλαρό επίσης αν κάποιου δε του φτάνουν τα λεφτά μπορεί να κάνει και 1-2 μεροκάματα σε κάποιο καφέ αν έχει τις ανάλογες γνώσεις

Όσο για το βύσμα που πετάς σπόντα στο τέλος, εσυ έλεγες πως έχεις άτομα μέσα στη κυβέρνηση και είσαι εκτός κάπου το έχουμε χάσει δε ξέρω αλλά δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που γραφεις απ τη μέρα που δε σε πήραν

Και αν θεωρείς τον ιδιωτικό τομέα καλύτερο από το δημόσιο τότε γιατί έκανες αίτηση; Είσαι ελεύθερος να εργαστείς με τα 600 όπως λες καθαρά και σπίτι σου

Που κόλλαει ρε φίλε οι πόντοι και το αν έγραφα ανοιχτό είναι το φόρουμ να γράφουμε απόψεις εδώ μέσα είμαι από πέρυσι με τα ΕΠΟΠ καί αντάλλαζα απόψεις καί προβληματισμούς αυτό είναι το ζητούμενο να μαθαίνουμε από τούς άλλους καί από κάποιους που είναι είδη μέσα καί ξέρουν και στην τελική είναι να γράφω όσο θέλω... Μαζί είχαμε μιλήσει καί είχαμε πει μερικά πράγματα... Πότε δεν έκανα υποδείξεις σε κανένα να κάνει κάτι η νά μην κάνει... Το ότι έλεγα ισχύει Καί πραγματικούς προβληματισμόυς παραθέτω το αν σ ακούγονται κάπως δεν είναι δικό μ προβλήμα ούτε να σε αποθαρρύνω ούτε τίποτα θέλω εσύ ο ίδιος είχες πει ότι έχεις ανθρώπο μέσα όχι εγώ μήν σε θυγει... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πας κάπου με αυτάρκεια καί γνώση για να μήν πέσεις από τα σύννεφα όχι για τους άλλους αλλά καί για τν ίδιο σ τν εαυτό

Το τι μπορεί να έχει ξέρει ο καθένας εγώ σ μιλάω για το γενικό μέσο όρο κόστους

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ε τότε EL AR να κάνουν αιτήσεις τα παιδιά που είναι από παραμεθόριο μόνο σύμφωνα με αυτό που λες γιατί τους υπόλοιπους δε τους συμφέρει, εκτός αυτό δε θα πάνε όλοι παραμεθόριο και όσοι πάνε μπορούν να επιβιώσουν έχω φίλο που ήταν πέρσι ΟΒΑ και φέτος ΕΠΟΠ που ήταν στον Έβρο και τα έβγαζε μια χαρά πέρα τέλος πάντων δεν είμαι εδώ να μαλωσω ο καθένας έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα, μην αποθαρρύνεται όμως τα παιδιά εφόσον έκαναν αίτηση και τους πήραν σημαίνει πως το ήθελαν αρχικά για διάφορους λόγους ο καθένας στο χέρι τους είναι να γίνονουν μόνιμοι άλλωστε δε θα είναι για πάντα παραμεθόριο ακόμα και κάποιος που δεν έχει ούτε έναν γνωστό
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Δεν λέω ότι δεν θα τα βγάζει κάποιος πέρα αλλά εσύ άμα είσαι από αλλού θα παίρνεις αυτά τα λεφτά και θα φεύγουν όλα σχεδόν Ενώ εγώ θα κάνω ένα budget 30 χιλιάρικα χωρίς να δίνω τίποτα στα 3 χρόνια μου σαν οβα αυτή είναι η διαφορά μας
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αν είναι να πάω φίλε καί να έχω συγκάτοικο αστο κάτσε όπου είσαι... Εσύ έλεγες το ότι αν είναι να πας μακριά δεν το ψήνεις... Για να μην υποφέρεις στα λέω για μπορεί να λες αυτά που λες τώρα καλή καί η ήρωησμη καί όλα αλλά μετά των ενθουσιασμό θα έρθει το δάκρυ...
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό ήταν ήδη στο νοίκι με 650 ευρώ στον ιδιωτικό τομέαΚαι τώρα στο νοίκι με 850 στο δημόσιο νομίζω είναι μια καλή αρχή όπως είπα στο χέρι όλων είναι να γίνουν ΕΠΟΠ καλό βράδυ

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Και αν κάτσω αλλά 3 χρόνια συν 30 ίσον 60.000? από όλο αυτο θα βγάλω για να τα κάνω ότι θέλω εγώ χωρίς υποχρεώσεις αυτό εννοώ εγώ όχι ότι δεν θα τα βγάζει κάποιος πέρα είναι ακριβώς τόσα όσα για να τα βγάζεις πέρα και να σου μένουν 100 στην άκρη αυτό ολο
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Αδερφέ μη ξεχνάς έχεις και έξοδα ξέρεις έτσι; Ακόμα και δικό σου να είναι το σπίτι έχεις τους λογαριασμούς σου έχεις και προσωπικά σου έξοδα αυτά που υπολόγισες είναι όλα τα λεφτά καθαρά κάθε μήνα που θα παίρνεις δηλαδή Ευρώ δε θα ξοδεύεις ; Εκτός αν έχεις σκοπό να μείνεις για πάντα με τους γονείς σου και να στα πληρώνουν αυτοί όλα τέλος πάντων εσυ ξέρεις και ο καθένας κάνει τις επιλογές του
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό ήταν ήδη στο νοίκι με 650 ευρώ στον ιδιωτικό τομέαΚαι τώρα στο νοίκι με 850 στο δημόσιο νομίζω είναι μια καλή αρχή όπως είπα στο χέρι όλων είναι να γίνουν ΕΠΟΠ καλό βράδυ

Απευθύνεσαι στους περισσότερους ανθρώπους που μόλις έχουν τελειώσει το στρατό φίλε ποίο ενοίκιο 19 20 22 χρόνων είναι 3 ενοίκια με 2 Είναι μπροστά όπου καί να πας καί δεν αποθαρρύνουνμαι κανένα συναίσθηση πρέπει να έχεις γιαςεκει που πας

Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Special forces 2020 »

Ο ΕΛΔΥΚ έχει απόλυτο δίκιο και ξέρει τί λέει. Οσον αφορά τους βύσματιες -μαμακιδες που κλεγοντουσαν στο μπαμπά και στην μαμά να βρουν βύσμα για να μπουν οβα και τώρα πιστεύουν ότι το βυσματακι τους θα τους πάει κοντά στο σπίτι τους είναι βαθιά νυχτομενοι. Εγω πάντως υπερασπίζομαι τόν ΕΛΔΥΚ ότι είναι έχει ***** και τό λέει, δεν βγάζει χολή απλώς αναφέρει την πραγματικότητα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες