Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Υπομονή μάγκες θα το λαβουμε το μαιλ και οι υπόλοιποι, όσοι δεν είδαμε κωδικό στους πίνακες είμαστε μέσα, εκτός και αν έχασαν τα χαρτιά μας χαχα, όλα τα περιμένω.
Το 19 που παρουσιάστηκα, το εμαιλ ήρθε 03:15 το βράδυ, το θυμάμαι καλά γιατί είχα ανέβει πλατινουμ στο λολ.
Αραξτε
Το 19 που παρουσιάστηκα, το εμαιλ ήρθε 03:15 το βράδυ, το θυμάμαι καλά γιατί είχα ανέβει πλατινουμ στο λολ.
Αραξτε
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ που είμαι έφεδρος θα πρέπει να παρουσιαστώ με τον ρουχισμό που έχω; Η θα ξανά χρεωθώ έξτρα?
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Μετά από 3 μήνες μπορούμε να φύγουμε η και πιο νωρίς
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Makrinos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Εγώ που είμαι έφεδρος θα πρέπει να παρουσιαστώ με τον ρουχισμό που έχω; Η θα ξανά χρεωθώ έξτρα;
Παρε χιτώνιο αρβύλα παντελόνι κάλτσες και μπλούζες για καλό και για κακό γτ και εγώ είμαι κ μπορεί να μας ρίξουν άκυρο και να μην μας δώσουν εμάς που τα κρατήσαμε αυτό έλεγα πιο πάνω
Ναι η 3 μήνες η 4 νομίζω πάνω από 4 δεν είναι σίγουραalexmpss έγραψε:Μετά από 3 μήνες μπορούμε να φύγουμε η και πιο νωρίς
-
- Αρχιλοχίας
alexmpss έγραψε:Μετά από 3 μήνες μπορούμε να φύγουμε η και πιο νωρίς
Πιο νωρίς με κυρώσεις όπως αλλαγή γιοτα
-
- Αρχιλοχίας
Συν επιστροφή χρημάτων νομίζω κάνεις δεν θα το έκανε αυτό χαχαalexmpss έγραψε:Μετά από 3 μήνες μπορούμε να φύγουμε η και πιο νωρίς
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Αν είναι να φύγετε ρε παιδιά μην μπείτε καν. Μετά θα τρώτε άκυρο σε μελλοντική προκήρυξη
Επιστροφή χρημάτων δεν παίζει αυτό με τίποτα αν το σκεφτείς και το πιάσεις από όλες της πλευρέςEl AR έγραψε:Συν επιστροφή χρημάτων νομίζω κάνεις δεν θα το έκανε αυτό χαχαalexmpss έγραψε:Μετά από 3 μήνες μπορούμε να φύγουμε η και πιο νωρίς
Δηλαδή τι επιστροφή χρημάτων άμα δεν έχεις πληρωθεί ακόμη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Και απο Θεσσαλονικη ειμαι αδερφε τιποτα ακομα
Δεν γίνεται αυτό ρε δουλεμένα λεφτά και ένσημο πως θα στα πάρουν πίσω θα τους σκίσει το εφκα δεν γίνονται αυτάStepdad έγραψε:Δηλαδή τι επιστροφή χρημάτων άμα δεν έχεις πληρωθεί ακόμη
Αν Δέν παρουσιαστείς μπορείς να ξανά δηλώσεις... Αν πας καί φύγεις δεν μπορείς να ξανά δηλώσεις σάν οβά μόνο... Μετά την μετάθεση δεν μπορείς νά φύγεις πριν μπορείς αν μετατεθεις πρέπει νά περάσουν 3 μηνες
Δηλαδή γίνεται να βγει η μετάθεση και εγώ να πω α δεν μ αρέσει και να δηλώσω παραίτηση;
Συνέλθετε λίγο και μη κάνετε ***** και τα παρατήσετε.Έγιναν 5 χιλιάδες αιτήσεις σκεφτείτε πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σας, σε ούτε ένα χρόνο από τώρα με το καλό όσοι έχετε τα ανάλογα μόρια θα είστε ΕΠΟΠ.Ο ιδιωτικός τομέας είναι ακόμα πιο δύσκολος, θα ζείτε μια ζωή με το άγχος αν σας απολύσουν ή όχι και αν τώρα είστε στα ***** σας και είστε μόνοι μετέπειτα με οικογένεια τι θα κάνετε; Υπομονή και πάρτε το χαλαρά ακόμα σε δύσκολες μεταθέσεις και σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε στη σταδιοδρομία σας!
Πάμε σειρουλες δυνατά τα λέμε Αυλωνα !
Πάμε σειρουλες δυνατά τα λέμε Αυλωνα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες