Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Με τι μυαλό δε μπορώ να ξέρω αλλά η αίτηση στην ουσία είναι και αυτομάτως και άκυρη εφόσον δεν έχεις υπηρετήσει εκεί που πας να δηλώσεις.Δεν έχει καμία έχεις η προκήρυξη των ΕΠΟΠ με των ΟΒΑΣτους ΕΠΟΠ μπορείς να κανεις οπουδήποτε αίτηση σε όποιο κλάδο και αν θέλεις αρκεί βέβαια να έχεις και τις ανάλογες προδιαγραφές (πτυχία, μόρια και αναλόγως ότι ζητάει η κάθε ειδικότητα)

Στους ΟΒΑ είναι τελειως διαφορετικά τα πράγματα καθώς σε κάνουν επανένταξη στο σώμα από εκεί που έχεις απολυθεί.Δε μπορεί ας πούμε εγώ να έχω τελειώσει στο ΠΖ και να κάνω τα χαρτιά μου για ΤΘ/ΠΒ/ΕΔ νομίζω είναι απλά τα πράγματα και πολλοί δε μπορούν να το καταλάβουν.

Ως τι θα κανεις ας πούμε αίτηση στις Ειδικές δυνάμεις ενώ πχ ο κάθε έφεδρος υπηρέτησε ως έφεδρος στο ΠΖ. Μη μπερδεύεται τις προκηρύξεις και διαβάστε το ΦΕΚ πρώτα πρωτου αιτηθείτε κάτι

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Το χω ξαναπει και παλιοτερα οβα κανονικα μπορεις να πας στο οπλο που υπηρετησες αλλα υπαρχουν 2 περιπτωσεις που ασχετως τι κλαδο υπηρετησες και τι οπλο για ειδικες δυναμεις και ουκ μπορεις να κανεις κανονικα αιτηση απλα θα εχουν προτεραιοτητα εκεινοι που εκανα θητεια ειδικες απο σενα που ησουν αεροπορια πχ. Τωρα για το αν μπορουσες να δηλωσεις και πεζικο και ειδικες δυναμεις δεν ξερω παρε τη στρατολογια
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και αμα πατε να δειτε τους υπεραριθμους ο πρωτος που ειναι επιλαχων ηταν διαβιβαστης και δηλωσε ειδικες δυναμεις. Περασε κανονικα τα αθληματα και αν φυγει καποιος θα τον καλεσουν κανονικα... Δεν τον εκοψαν
Pt2021
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Pt2021 »

Ερώτηση. Ξερει κάποιος πόσο διαρκεί η εκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Τι λέτε έχουμε ελπίδες εμείς η 37 επιλαχόντες από όπλα σώματα να μπούμε;
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο. Πλέον οι περισσότεροι έχουν "μυριστεί" ότι επίκειται προκήρυξη για ΕΠΟΠ και ψάχνονται να μπουν ΟΒΑ πρώτα για δουλίτσα με σύμβαση και μόρια για μεταπήδηση σαν ΕΠΟΠ. Άρα 37 άτομα τα θεωρώ πολλά αν και ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον αν σε παίρνει το όριο ηλικίας κάνε πάλι για ΕΠΟΠ απλά παίξε έξυπνα στην επιλογή ειδικότητας.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από tethoras355 »

Ελδυκ 37 είναι οι επιλαχόντες μόνο στο όπλο που θες; Τσέκαρε πότε μπήκαν θητεία και πόσο χρονών είναι οι υπόλοιποι και αν είσαι από τους πρώτους 5-10 πιστεύω έχεις ελπίδες. Επίσης από τους 37 στο ίδιο όπλο δεν θα δήλωσαν όλοι την ίδια ειδικότητα με σένα άρα δεν τους ανταγωνίζεσαι όλους.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Αυτό ακριβώς όλοι έχουν μυριστεί πως θα βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ για αυτό και δήλωσαν τόσοι πολλοί για ΟΒΑ .Έγιναν 5 χιλιάδες αιτήσεις μάγκες σχεδόν άσχετα αν ήταν άκυρες κτλπ πρωτοφανές πράγματα για ΟΒΑ παλιά τους παρακαλούσαν να μπουν 37 θέσεις πολύ χλωμό το βλέπω να μη πάνε απλά ΕΛΔΥΚ εσυ κοιτα ποσα άτομα είναι ΥΓ δε σε νοιάζουν όλοι παρά μόνο άτομα της ειδικότητας σου δες ΕΣΣΟ/έτος γέννησης και δες πόσοι είναι εν τέλη πριν από σένα

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Και κάτι ακόμα ρε παιδιά άντε το Rapid να το καταλάβω να ζητήσουν ακόμα και σε εμάς που είμαστε εμβολιασμένοιPCR όμως γιατί;30-40 ευρώ εξέταση είναι δυνατόν; Προσωπικά εγώ έχω 100 ευρώ έξοδα πάνω κάτω μέχρι Αυλωνα

Είμαι από Θεσσαλονίκη οποτε τρένο ή αεροπλάνο 40-50 ευρώ,30-40 ευρώ PCR και προαστιακό μέχρι Αυλωνα κανένα 10αρικο και όλα δικά μας έξοδα

Και αν εγώ τα έχω, τα έχουν και όλοι αυτά τα λεφτά να τα δώσουν; Γιατί δεν είναι μόνο αυτά πρέπει να ψωνίσουμε και κανένα 100αρικο πράγματα κοντά

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

33ΜΚ έγραψε:Και κάτι ακόμα ρε παιδιά άντε το Rapid να το καταλάβω να ζητήσουν ακόμα και σε εμάς που είμαστε εμβολιασμένοιPCR όμως γιατί;30-40 ευρώ εξέταση είναι δυνατόν; Προσωπικά εγώ έχω 100 ευρώ έξοδα πάνω κάτω μέχρι Αυλωνα

Είμαι από Θεσσαλονίκη οποτε τρένο ή αεροπλάνο 40-50 ευρώ,30-40 ευρώ PCR και προαστιακό μέχρι Αυλωνα κανένα 10αρικο και όλα δικά μας έξοδα

Και αν εγώ τα έχω, τα έχουν και όλοι αυτά τα λεφτά να τα δώσουν; Γιατί δεν είναι μόνο αυτά πρέπει να ψωνίσουμε και κανένα 100αρικο πράγματα κοντά

Σε μας λέτε να ισχύσει ο, τι ανακοινώθηκε και για τους οπλίτες θητείας στην κατάταξη τους, ότι με την ταυτότητα και το σημείωμα κατάταξης δικαιούμαστε δωρεάν PCR σε δημόσιο νοσοκομείο;

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μακάρι να ισχύει αυτό γιατί εντάξει εμείς πάμε να βγάλουμε λεφτά και στο τέλος θα δίνουμε περισσότερα χαχα
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

33ΜΚ έγραψε:Μακάρι να ισχύει αυτό γιατί εντάξει εμείς πάμε να βγάλουμε λεφτά και στο τέλος θα δίνουμε περισσότερα χαχα

Πραγματικά. Και το ραπίντ άντε εντάξει έχει 5-10 ευρώ, αλλά το PCR κοστίζει. Δεν τα έχουμε όλοι να τα δώσουμε και να κανονικά απαγορεύεται να μας επιβάλουν να το κάνουμε με δικά μας έξοδα

Nospa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Nospa »

Αρα απο την αρχη που ειχα δηλώσει και για τα 2 για το 1 ήμουν κομμενος;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

37 είναι η επιλαχόντες στα όπλα καί σωμάτων καί 38 στς ειδικές... Τα όπλα αντικαθιστούν τά όπλα καί αντίστοιχα η εδ τς Εδ ... ΠΖ τους πείρε όλους η προκήρυξη λέει ότι αν υπάρξουν κενές θέσεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες τότε καλύπτονται από άλλες των σωμάτων ανεξάρτητου ειδηκοτητας οπότε... Οπότε για να καλέσει τους 37 πρέπει να μην πάνε 37 από τους αρχικούς η να παραιτηθούν...

Όσο για αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω θεωρείς ότι ένα εδ 2020 έπρεπε να μείνει έξω; Καί να μπει ένας εδ 2016 ΜΕ την ίδια ειδηκοτητα; Εγώ δεν το θεωρώ αξιοκρατία

Οπότε ποιες εσσο μου λέτε;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για τις ειδικες δυναμεις το νουμερο 1 κρτηριο ηταν αν εχεις κανει θητεια εκει μετα επαιζαν ρολο οι χρονοι στα αθληματα και τελος η εσσο. Για τα υπολοιπα σωματα επαιζε ρολο η νεωτερη εσσο και οπως φαινεται οσοι δηλωσαν ΤΧ, ΥΓ, ΜΧ, Ας, ΤΘ, ΠΖ μπηκαν ολοι αφου δεν υπαρχουν επιλαχοντες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες