ρε φιλε εσυ ησουν πριν 2 εβδομαδες που ειπες πρωτος παρτε τηλεφωνο το γες θα σας πει τα αποτελεσματα εχουν βγει και περιμενεις να σε πιστεψει κανενας τωρα;Special forces 2020 έγραψε:Μάγκες εγώ είμαι αυτός που ανέφερε ο ΕΛΔΥΚ.
Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Σειρουλες σας έχω ευχάριστα νέα πήρα τον δικό μου τηλ και τον έπρηξα για τελευταία φορά και έχω τα εξής νέα .Εκτός του ότι είμαι μέσα (εντάξει αυτό το ήξερα 3 βδομαδες σχεδόν πριν) Μέχρι το απόγευμα θα έχουμε αποτελέσματα, προσέξτε θα βγουν σχετικοί πίνακες υπεράριθμων και απορριπτέων και όχι επιτυχών αλλά όχι δεν βρίσκονται σε αυτούς τους 2 πίνακες είναι και επιτυχόντες.
Οι επιτυχόντες τώρα, από δευτερα θα σας παίρνει η στρατολογία τηλεφωνο να σας πει για την κατάταξη
Η κατάταξη τώρα, θα γίνει από 6 έως και 10 του μηνός δε θα μπούμε όλοι μαζί στην Αυλωνα εγώ προσωπικά μπαίνω Τετάρτη 8 του μηνός!
Ελπίζω να σας κάλυψα με τα νέα μου και να ήταν κατατοπιστικά.
Υ. Γ. Οι εκτός Αθήνας κατεβαίνουμε με τρένο σταθμό Λαρισης στην Αθήνα και από κει προαστιακό έως Αυλωνα! Μιλάμε κέντρο μάγκες καλά αποτελέσματα σε όλους
Οι επιτυχόντες τώρα, από δευτερα θα σας παίρνει η στρατολογία τηλεφωνο να σας πει για την κατάταξη
Η κατάταξη τώρα, θα γίνει από 6 έως και 10 του μηνός δε θα μπούμε όλοι μαζί στην Αυλωνα εγώ προσωπικά μπαίνω Τετάρτη 8 του μηνός!
Υ. Γ. Οι εκτός Αθήνας κατεβαίνουμε με τρένο σταθμό Λαρισης στην Αθήνα και από κει προαστιακό έως Αυλωνα! Μιλάμε κέντρο μάγκες καλά αποτελέσματα σε όλους
Αθλήματα τι έκανες?
Γενικότερα δεν ξέρουμε τι πρέπει να πιστεψουμε
Ρε μάγκες δεν θα έλεγαν έτσι νομίζω αλλά καί για αποτελέσματα δεν βλέπω φώς
Άρα όσοι δεν είναι σε αυτούς τους πίνακες είναι μέσα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Ο, τι είπε ο 33ΜΚ, Ολόκληρο κείμενο κάθισε και έγραψε, τώρα εάν τρολαρει είναι λυπηρό να κάθισε και να το έγραψε όλο αυτό απλά και μόνο για να παίξει με τον πόνο μας, μακάρι σήμερα, τελειώνει η μέρα σιγά σιγά και χάνω ελπίδες... Αλλά δεν τους παίρνει πολυ.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
οποτε αναμενουμε μεχρι τις 7 να βγουν. Γενικα εισαι ο μονος εδω μεσα που στα περισσοτερα οτι πεις βγαινει33ΜΚ έγραψε:Σειρουλες σας έχω ευχάριστα νέα πήρα τον δικό μου τηλ και τον έπρηξα για τελευταία φορά και έχω τα εξής νέα .Εκτός του ότι είμαι μέσα (εντάξει αυτό το ήξερα 3 βδομαδες σχεδόν πριν) Μέχρι το απόγευμα θα έχουμε αποτελέσματα, προσέξτε θα βγουν σχετικοί πίνακες υπεράριθμων και απορριπτέων και όχι επιτυχών αλλά όχι δεν βρίσκονται σε αυτούς τους 2 πίνακες είναι και επιτυχόντες.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Γεια σου σε 33ΜΚ πράκτορα!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
ναι να ευχεσαι να γραφει ο χρηστης δεν βρεθηκε δηλαδηLeop έγραψε:Άρα όσοι δεν είναι σε αυτούς τους πίνακες είναι μέσα
Το πράκτορας προς τι; Ειρωνικά το λες; Εγώ ότι μαθαίνω το μοιράζομαι δε θα το κρατάω για την πάρτη μου. Αν το είπες ειρωνικά ωραίος!Και ναι όσοι δε βρίσκονται εκεί σε αυτούς τους πίνακες είναι επιτυχόντες και θα σας ενημερώσουν σχετικά από δευτερα με τηλ/μαιλ από στρατολογία
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αντε καλά αποτελέσματα σε όλους μάγκες!
Οπότε πρέπει να μας βγάλει ο χρήστης δεν βρέθηκε για να είμαστε μέσα
Καλή επιτυχία μάγκες σε όλους και αν δεν το φέρει τώρα ο δρόμος πάντα να προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε
Δεν βλέπω να βγει κάτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες