anonymous19970 έγραψε:Τα αποτελεσματα βγαινουν στο army.gr αλλα οι επιτυχοντες ενημερωνονται τηλεφωνικα απο τη στρατολογια της περιοχης τους. Αρα αν βγουν τα αποτελεσματα το μεσημερι ή απογευμα τηλεφωνα θα παρθουν δευτερα πρωι;
Δεν ξέρουμε πώς θα γίνει περιμένουμε και θα δούμε κάνεις δεν ξέρει λογικά θα βγάλει πίνακες απορρίπτεων και υπεράριθμων η απλά θα βάζουμε το ασμ και θα μας λέει αν περάσαμε... Λίγες ώρες έμειναν
Εμένα στο τηλ μου είπαν τα περίμεναν από εχθές αλλά δεν υπογράφτηκαν μπορεί να βγουν σήμερα αλλά σε περίπτωση που δεν βγουν και το βιάζονται μπορεί και ΣΚ να βγουν αυτά μου είπαν στο τηλ δεν τα λέω εγώ
ΑΚ-11 έγραψε:Εμένα στο τηλ μου είπαν τα περίμεναν από εχθές αλλά δεν υπογράφτηκαν μπορεί να βγουν σήμερα αλλά σε περίπτωση που δεν βγουν και το βιάζονται μπορεί και ΣΚ να βγουν αυτά μου είπαν στο τηλ δεν τα λέω εγώ
Μπες και ψάξε, είναι εύκολο, αλλά αμφιβάλλω να έχει απευθείας για Αυλώνα, θα πρέπει να γίνει αλλαγή πιστεύω και το πιο πιθανό να είναι στη προηγούμενη πόλη, επομένως Χαλκίδα, δε παίρνω και όρκο, αλλά δε πρέπει να έχει απευθείας