Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Συμφωνώ απόλυτα ή κοροϊδία δεν έχει προηγούμενο όλες η μέρες περνάνε έτσι δυστυχώς χωρίς να ιδρώνει κανενός το αυτί... Δεν ενδιαφέρεται κανένας για την έξω ζωή μας τι να πω μόνο απόγνωση
Κανείς δεν νοιάζεται και φαίνεται
Ρε παίδες σορρυ και ολας αλλά και εγώ δεν θα νοιαζόμουνα τόσο αν καθόμουν με το καφέ μου στην καρέκλα και πληρωνόμουν το μήνα 2.000 και 3.000
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Ταυτόχρονα απαιτούν να συμπεριφέρεσαι και κόσμια χαχαχα νταξει δεν έχω τι να πω μάγκες πραγματικά ρε, καταλαβαίνω να καθυστερήσει, φωτιές και τα σχετικά, το κατανοώ απόλυτα, αλλά αυτό έχει τραβήξει πάρα πολύ.
Είμαι πραγματικά τυχερός που φέτος δεν νοικιάζω διαμέρισμα, θέματα με τη δουλειά, θέματα με το διαμέρισμα, θέματα με λεφτά, με το τι σκατα να κάνεις... Αυτό λίγο δε μπορούν να το σκεφτούν;
Όχι θα φύγω αυτή την εβδομάδα, όχι την άλλη, εργοδότης, σπιτονοικοκυρης το ένα το άλλο. Βγάλτε τα τα γμημενα όσο πιο νωρίς γίνεται να ξέρει τι να κάνει ο κόσμος, τουλάχιστον αυτούς που απέτυχαν, να είναι σίγουροι με το τι να κάνουν εφόσον δε πέρασαν, και αφήστε όσους πέτυχαν για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, τουλάχιστον όμως οσους απέτυχαν (γιατί οι συγκεκριμένοι είναι που θα φάνε το σκατο) γνωρίστε τους το αποτέλεσμα.
Τι να πω, και το κερασάκι σε όλη την ιστορία είναι η ειρωνεία τους...
Είμαι πραγματικά τυχερός που φέτος δεν νοικιάζω διαμέρισμα, θέματα με τη δουλειά, θέματα με το διαμέρισμα, θέματα με λεφτά, με το τι σκατα να κάνεις... Αυτό λίγο δε μπορούν να το σκεφτούν;
Όχι θα φύγω αυτή την εβδομάδα, όχι την άλλη, εργοδότης, σπιτονοικοκυρης το ένα το άλλο. Βγάλτε τα τα γμημενα όσο πιο νωρίς γίνεται να ξέρει τι να κάνει ο κόσμος, τουλάχιστον αυτούς που απέτυχαν, να είναι σίγουροι με το τι να κάνουν εφόσον δε πέρασαν, και αφήστε όσους πέτυχαν για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, τουλάχιστον όμως οσους απέτυχαν (γιατί οι συγκεκριμένοι είναι που θα φάνε το σκατο) γνωρίστε τους το αποτέλεσμα.
Τι να πω, και το κερασάκι σε όλη την ιστορία είναι η ειρωνεία τους...
Είναι οι άνθρωποι ρε φίλε και το τι σειρά έχουν. Εγώ ήθελα να ήξερα τι υπογραφή είναι αυτή μέρες τώρα
Και δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον έχεις κατάταξη έξι του μηνός γτ να αφήνεις τόσο κόσμο προς το τέλος
Όπου σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός κάπως έτσι το λένε νομίζω...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Ας ελπίσουμε σήμερα να ανακοινωθούν
Αφού είπαν σήμερα αύριο τότε θα βγούν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Αύριο θα βγουν μη σκατε βγείτε έξω και ξεχαστε το για λίγο μην είστε εδώ όλη την ώρα πολλοί έχουμε αφήσει υποχρεώσεις πίσω αλλά τι να κάνουμε οι άνθρωποι είναι ***** αύριο θα βγουν μια βδομάδα περιθώριο κατάταξη 6 και μετά θα συζητάμε το πότε θα φύγουμε από κει από κοντά
Μάγκες μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;Από την στιγμή που δεν έχουν βγει τα αποτεσματα και δεν έχουν υπογράφει από τον υπουργό πως λένε κατάταξη 6-10 Δεκεμβρίου;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Σήμερα υπογράφτηκαν απλα αύριο θα ανακοινωθούν
Σίγουρα υπογράφτηκαν η απλά πιστεύεις οτι τα υπέγραψαν ;geopap97 έγραψε:Σήμερα υπογράφτηκαν απλα αύριο θα ανακοινωθούν
ΑΚ-11 έγραψε:Μάγκες μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;Από την στιγμή που δεν έχουν βγει τα αποτεσματα και δεν έχουν υπογράφει από τον υπουργό πως λένε κατάταξη 6-10 Δεκεμβρίου;
Όπως έγινε καί στην αεροπορία μην σ φαίνεται περίεργο φίλε... Αύριο θα τα βγάλει υπομονή λίγες ωρες
Πώς ήμαστε σίγουροι για αύριο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες