Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Άμα είχε υπογραφεί από υπουργό εχθές θα είχαν δημοσιευθεί το απόγευμα αυτή την στιγμή πρέπει να είναι στο γραφείο τού (δείτε την υπογραφή του υπουργείου στην π. Α είναι την ίδια μέρα που ανακοίνωσε) τώρα για τς στρατολογικές που λένε κάποιοι μάλλον ονειρεύονται γιατί πώς θα πήγε στς στρατολογικές υπηρεσίες χωρίς υπογραφή... Μερικοί τρολαρουν απίστευτα... Τώρα για όσους είχατε πει ημερομηνίες να πάτε πάλι στους δικούς σας και να τους μουτζοσεται γιατί μπορεί να μην ισχύει ότι είστε μέσα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Geopap τί λες; Εγώ πήρα πριν λίγες ώρες τό ΓεΣ και μου είπαν ακόμα δεν έχει υπογράψει ό υπουργός
Αν δεν βγει και σήμερα καλή Δευτέρα κομάντος
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Τα αποτελέσματα πάντως έχουν υπογραφεί. Απλά το ΓΕΣ είναι πιο αργοκινητο από ό, τι το ΓΕΑ και το ΓΕΝ
Αν ισχύει αυτό που έλεγα μερικοί για σήμερα η εχθές θα βγουν μέχρι τς 8 αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση
Εάν υπογράφει ανακοινώνεται εάν όχι αναμονή δεν γίνεται κάτι άλλο.4 μήνες φάγαμε στη χειρότερη μια βδομάδα ακόμη
Μάγκες καλησπέρα. Μίλησα με γνωστό μου και μου είπε δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για ειδικές δυνάμεις ακόμα. Οπότε τέλη επόμενης εβδομάδας οι πίνακες
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Ε λογικα την αλλη εβδομαδα γιατι δεν βγαινει αλλο το ξεχειλωσαν το πραγμα... Τα ελεγα εγω απο τον οκτωβριο οτι θα χρειαστουν 3 εβδομαδες μετα τα αθληματα αλλα ηθελα να βγω ψευτης...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Προφανώς χθες υπογράφηκαν για τα Ο-Σ και τώρα αναμένεται και για ΕΔ
Καί τι φοβάστε ρε μάγκες μην δεν μπείτε 1200 άτομα έχουν κάνει αίτηση καί η αύξησης ήταν στοχευμένες... Τι μην δεν μπείτε; Θα φάμε σκατό είναι το θέμα...900 θέσεις για ανάλογους υποψήφιους είναι... Το πρόβλημα μόνο που μπορεί να έχουν μερικοί είναι στα ΤΘ ΠΒ ΠΖ ΜΧ που οι υποψήφιοι είναι πολλοί αν καί εκεί είναι μετρημένα τα πράγματα
Εξετάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στς εδ ... Ρε να διοριστω καί θα κάνω 7 δόσεις μέσα στο μάτι
Άσχημα πράγματα τα υποχρεωτικά
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Μία ερώτηση, πως θα γίνει η επιλογή σε ποια μονάδα θα πάει ο καθένας; Με ποιο κριτήριο;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Δεν υπάρχει περίπτωση υποχρεωτικότητας διότι πολλοί απλά δεν θέλουν να το κάνουν και έτσι θα αναγκαστεί να τους βγάλει σε αναστολή.όποτε δύσκολο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Αφου εβγαλε υγειονομικο προσωπικο σε αναστολη μπορει να βγαλει οποιουσδηποτε. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση μονο με τα 800 απο το μισθο καποιος να μπορει να πληρωνει 2-3 ραπιντ την εβδομαδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες