Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Ακριβώς... Δε ζούμε όλοι με τους γονείς μας και είμαστε άνεργοι... Μια διαδικασία και κάποιες μέρες θα φύγουν εκεί, λογική βρίσκω την ερώτηση σου και των άλλων ατόμων, μια εβδομάδα θα φτάσει ίσα ίσα, να οργανωθείς, να πάρεις κάποια πράγματα, εισητηρια και τα σχετικά... Υπομονή, φαντάζομαι σήμερα θα βγουν
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Πάντως να ξέρετε όλοι σίγουρα ότι κανέναν δεν τον έχει ενημερώσει η στρατολογία. Και στο ΓΕΣ που τηλεφώνησα πριν από λίγο είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση καμία στρατολογική υπηρεσία να έχει ενημερώσει κάποιον αν δεν αναρτηθούν πρώτα τα αποτελέσματα στο army.gr. Το σάιτ που κάναμε την αίτηση δεν ισχύει. Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα εκεί είπαν. Όποιος έμαθε, έμαθε μέσω γνωστού. Τα σημειώματα κατάταξης θα σταλούν με εμαιλ στο εμαιλ που δηλώσαμε στην αίτηση
Ισχύει αυτό φίλε επιμένουν για αποτελέσματα τέλη του μηνός
Από ότι πείρα καί εγώ στην στρατολογία καί μ είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ενημερώσουν αυτοί η ενημέρωση γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των υποψηφίων καί ότι αυτοί μετά ενημερώνουν μετά την έκδοση αποτελεσμάτων κάποιους
Αυτη είναι η λογική σειρά των πραγμάτων. Δεν γίνεται το αντίστροφο λες και είναι χαλασμένο τηλέφωνο
Πείτε ότι βγαίνουν τα αποτελέσματα είμαστε μέσα κτλπ. Η εκπαίδευση στην αρχή να κρατήσει 2-3 βδομαδες. Και μετά τι; Δεν μας δίνουν χρόνο να βρουμε σπίτι κτλπ;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Μάγκες λέτε να βγούν σήμερα τα αποτελέσματα; Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.
Δε νομίζω. Πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγουν πιο πιθανόν Πέμπτη με Παρασκευή.
Έχει απαντηθεί πάλι αυτό το ερώτημα!Johny2114 έγραψε:Πείτε ότι βγαίνουν τα αποτελέσματα είμαστε μέσα κτλπ. Η εκπαίδευση στην αρχή να κρατήσει 2-3 βδομαδες. Και μετά τι; Δεν μας δίνουν χρόνο να βρουμε σπίτι κτλπ;
Αφού πας στην μονάδα μετά το κέντρο αίτησε άδεια για να βρεις σπίτι κτλ και αυτή θα σου δώσουν αμέσως για τέτοια περίπτωση αν και με το που θα πας στην μονάδα θα σε ρωτήσει ο διοικητής σου αν βρήκες σπίτι αν βολεύτηκες αλλιώς θα σου δώσει αδεια να πας να κανείς της δουλειές σου
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Μόλις πήρα τηλέφωνο τό γες και μου είπαν την επόμενη εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι στον υπουργό για υπογραφή. Οποτε χλωμό να βγουν σήμερα. Ωστοσο πήρα την στρατολογία Κρήτης και μου είπαν δεν έχουν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα
Το ίδιο απάντησαν και σε μένα από τη στρατολογία τη δική μου (Β. Αιγαίο) ότι είναι προς υπογραφή ακόμη δεν τους έχει έρθει τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 19, 2021 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εμένα δυτικά Ελλάδα... Αν τα υπογράψει τώρα μπορούν να τα ανακοινώσουν το απόγευμα
Κάτι μου λέει μάγκες από την άλλη βδομάδα δυστυχώς...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
oΠοτε ρε μαγκες οσοι λεγανε χθες οτι τους πηρε τηλεφωνο η στρατολογια λεγανε βλακειες?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Δεν έλεγαν βλακείες. Απλά δεν τους πήρε η στρατολογία. Τους πήρε κάποιος γνωστός ή κάποιο μέσον, όπως θέλετε πείτε το... Χθες υπογράφηκαν από τον υπουργό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες