Όχι φιλε δεν μου είπαν εμένα τουλάχιστον απλά ότι πέρασα επιτυχώς και να περιμένω να τα βγάλουν στην σελίδα και θα έρθει χαρτί που θα γράφει που παςTakis771 έγραψε:Όσους πήραν τηλέφωνο μια ερώτηση σας είπαν ποτέ θα μπείτε και πού;
Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Πάντως ρε μάγκες πολύ περίεργο που σας πείραν τηλ ενώ δεν έχουν βγεί αποτελέσματα συνήθως πρώτα βγαίνουν και μετά ειδοποιούν... Τί να πω και όλοι που σας έχουν ειδοποιήσει είναι από βόρεια
Τώρα τους υπόλοιπους θα τους καλέσουν αύριο το πρωί λογικά
Δεν ξέρω ρε φιλε τι να σου πω λογικα θα σας πάρουν αύριο η αυτούς που δεν πήραν μπορεί να μην μπήκαν δεν ξέρω τι να πω περίεργα λειτουργούν
Δεν γίνεται να καλέσανε 900 άτομα σε μια μέρα δύσκολο το βλέπω
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Θα καλεσει αυριο τους υπολοιπους. Επισημα δεν εχει βγει τιποτα ακομα ετσι και αλλιως.
Όχι ρε αποκλείεται όσοι πρόλαβαν
O αριθμός των προκηρυσσομένων θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στον Στρατό Ξηράς αυξάνεται από 779 σε 899, για κάλυψη νέων θέσεων στα Όπλα - Σώματα και τις Ειδικές Δυνάμεις.
https://twitter.com/isozygio
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Το θέμα είναι να βγουν στο σάιτ επίσημα. Το ότι κάποιοι είχαν γνωστούς και τους τηλεφώνησαν ότι έμαθαν ότι είναι μέσα, δεν σημαίνει ότι οι στρατολογίες θα πάρουν τηλέφωνο τον καθένα ξεχωριστά
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Αφου σας καλεσε η στρατολογια και σας ειπε οτι ειστε μεσα γιατι δεν σας ειπαν να περασετε να παρετε το σημειωμα καταταξης
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Μάγκες πάντως εμένα η στρατολογια μου είχε πει ότι πρώτα θα ενημερωθούμε εμείς τα αποτελέσματα μέσω ΓΕΣ που θα τα ανακοινώσουν μέσω της σελίδας, και μετά από το ΓΕΣ θα πάει το σημείο κατάταξης στη στρατολογια του καθενός.
-
- Λοχαγός
Απλά οποίος είχε γνωστό έμαθε από σήμερα ότι είναι μέσα. Η στρατολογία επίσημα δεν έχει ενημερώσει ακόμα, γιατί δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τα αποτελέσματα
anonymous19970 έγραψε:Αφου σας καλεσε η στρατολογια και σας ειπε οτι ειστε μεσα γιατι δεν σας ειπαν να περασετε να παρετε το σημειωμα καταταξης
Μόυ κάνει πολύ περίεργο ότι μόνο από βόρεια πήραν τηλέφωνο και από την άλλη αφού πήραν τηλέφωνο το μεσημέρι έπρεπε να βγάλουν τώρα απόγευμα αποτελέσματα
geopap97 έγραψε:Απλά οποίος είχε γνωστό έμαθε από σήμερα ότι είναι μέσα. Η στρατολογία επίσημα δεν έχει ενημερώσει ακόμα, γιατί δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τα αποτελέσματα
Πολύ είπαν ότι τούς πείρε η στρατολογία τηλ πώς γίνεται;
-
- Λοχαγός
Προφανώς για να μην πουν ότι είχαν κάποιον γνωστό. Μην ανησυχείτε. Η στρατολογία δεν θα πάρει κανένα τηλ αν δεν αναρτηθούν τα αποτελέσματα επίσημα πρώτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες