Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Και ο ακ είναι αξιόπιστος είχε πει για κατάταξη της αεροπορίας και βγήκε οπότε έχει μια βαρύτητα
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Αφού είναι αξιόπιστος οκ Αλλα να θυμίσω ότι οταν έδωσα ημερομηνίες για αποτελέσματα αεροπορίας βγήκαν όπως είπα που σημαίνει ότι δεν αμφισβητώ το κεφάλι που έχω αλλά ούτε και κάποιον άλλον εδώ μέσα που θα πει την τάδε μέρα

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Αρχικά καλημέρα, ούτε να μαλωσω είμαι εδώ μέσα ούτε να παρεξηγηθώ με κανέναν μακάρι να βγουν και αύριο να μας λέγανε μπαίνετε την βδομάδα που έρχεται.Έτσι και αλλιώς έχουν φτάσει τέλος είτε τέλη του μήνα μπούμε είτε αρχές Δεκέμβρη η διαφορά είναι στη βδομάδα πάνω, προσωπικά εγώ ήμουν στο 1ο γρουπ που σημαίνει ότι ήμουν στην αναμονή από αρχές Αυγούστου δε μου λέει κάτι να περιμένω πχ ακόμα μια βδομάδα .Χαλαρώστε παιδιά κάντε κανένα ταξιδάκι περάστε χρόνο με δικά σας άτομα και μην αγχώνεστε για τα αποτελέσματα θέμα χρόνου είναι.Καλημέρα και πάλι!
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Τι τέλη του μήνα η κατάταξη, τι μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Περιμένουμε ήδη 2 και 3 μήνες μάγκες... Χαλαρώστε καλύτερα, αποτελέσματα πιστεύω μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα τα βγάλουν, αν όχι στις αρχές της επόμενης, όπως και να έχει, κατάταξη θα υπάρξει πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, δε μπορούν άλλη παράταση έτσι και αλλιώς... Μη μαλώνετε για διάφορα 10 ημερών, δεν αξίζει.

Τα έκαναν ταναπου και τρώτε ο ένας τον άλλο, το κυριότερο τώρα, εμείς εδώ στο φόρουμ, που θα συναντηθούμε για να πιούμε καφέ στο ΚΨΜ της Αυλώνας; Χαχαχα, καλημέρα καλό ΣΚ, καλή υπομονή και μακάρι να είμαστε όλοι μας μέσα, καλή συνέχεια μάγκες.

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

33ΜΚ έγραψε:Αρχικά καλημέρα, ούτε να μαλωσω είμαι εδώ μέσα ούτε να παρεξηγηθώ με κανέναν μακάρι να βγουν και αύριο να μας λέγανε μπαίνετε την βδομάδα που έρχεται.Έτσι και αλλιώς έχουν φτάσει τέλος είτε τέλη του μήνα μπούμε είτε αρχές Δεκέμβρη η διαφορά είναι στη βδομάδα πάνω, προσωπικά εγώ ήμουν στο 1ο γρουπ που σημαίνει ότι ήμουν στην αναμονή από αρχές Αυγούστου δε μου λέει κάτι να περιμένω πχ ακόμα μια βδομάδα .Χαλαρώστε παιδιά κάντε κανένα ταξιδάκι περάστε χρόνο με δικά σας άτομα και μην αγχώνεστε για τα αποτελέσματα θέμα χρόνου είναι.Καλημέρα και πάλι!
Και εγώ στο πρώτο ήμουν που πέρασες εξετάσεις;

Και όσο αυτό για να χαλαρώσουμε καλύτερα να μην το λες γιατί εγώ προσωπικά έχω αφήσει μια δουλειά πίσω μου και περιμένω να δω αν πέρασα έχω έναν εργοδότη που στο τέλος και αυτός θα με διώξει έτσι όπως πάει από αναμονή σε αναμονή και δεν νομίζω να είμαι ο μοναδικός εδώ που άφησε κάτι για την κωλο προκυρηξη

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Άσε φίλε αυτό με τις δουλειές είναι μπέρδεμα. Και αβεβαιότητα. Υπομονή και ήμαστε κοντά είτε αρνητικά είτε θετικά
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδία έτσι είμαστε όλοι αν και νομίζω ότι η περισσότεροι θα μπούμε απλά η αναμονή είναι τεράστια και δεν έχει προηγούμενο δυστυχώς
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Και ο ακ είναι αξιόπιστος είχε πει για κατάταξη της αεροπορίας και βγήκε οπότε έχει μια βαρύτητα
Εγω δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου όταν έχω ακριβές πληροφορίες μιλάω με ακρίβεια στης ημερομηνίες αλλά δυστυχώς στην δίκη μας περίπτωση υπάρχει ένα μπέρδεμα που δεν ξες από που να το πιάσεις και που να τελειώσεις ελπίζω να βγουν σύντομα γιατί καθυστερούμε όλοι μας από κάτι άλλο που αφήσαμε πίσω η μόνη που δεν πρέπει να αγχώνονται είναι αυτή που δεν άφησαν κάτι πίσω τους

Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Special forces 2020 »

Μάγκες αν δεν βγουν τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα, δύσκολα τα πράγματα.
Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μάγκες, μόλις επικοινώνησα με ένα άτομο που είναι σε στρατολογία και μου είπε 15, θα βγουν τα αποτελέσματα. Με κάθε επιφύλαξη σάς το αναφέρω
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δευτέρα δηλαδή;

Δέν νομίζω να τρολαρεις;

Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ναι την Δευτέρα φιλαράκι. Ευλπιστω να ισχύουν τα λεγόμενα του.
Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω, Αλλά ένας φίλος στο φόρουμ είπε ότι δίνει αθλήματα την τρίτη. Δεν ξέρω τώρα αν θα βγουν μόνο για ΟΣ Κ τέλος τής εβδομάδος για ειδικές δυνάμεις.
Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πραγματικά μάγκες καταλάβαινω την αγωνία σας, στην ίδια θέση βρίσκομαι κ εγώ. Ας ελπίσουμε την Δευτέρα να έχουμε τα αποτελέσματα. Καλη επιτυχία σάς εύχομαι σε όλους.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ας περιμένουμε τότε αλλά από ότι βλέπω οι περισσότεροι λένε για αυτή την εβδομάδα τώρα Δευτέρα θα είναι το ιδανικό και πολύ άργησαν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες