Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Λέτε να έχουμε κάποια ενημέρωση σήμερα; Έχει πέσει κάτι στην αντίληψη σας;
Μόνο το ότι χθες τσεκαραν στοιχεία για ειδικές δυνάμεις. Κανείς δεν ξέρει πότε θα τα ανακοινώσουν
Μαγκες εγω ειχα μια πληροφορια οτι θα βγουν 19-20 του μηνα !και για να απαντησω σε μερικους που ειπαν για την καταταξη θα γινει νοεμβριο αν βγουν την αλλη εβδομαδα το πολυ σε 2 εβδομαδες θα ειμαστε στο κεντρο
Δεν πιστευω να βγει τιποτα σημερα απο Δευτερα μαλλον παει αλλη μια εβδομαδα ετσι και οι δουλεις μας απο πισω σε αναμονη για τους μλκς.ερωτηση αυξησει θεσεων ειναι σιγουρο οτι θα γινει η απλα το ειπε ενας και μειναμε με αυτην την ιδεα;
οποιος ξερει κατι ας μιλησει το να τα κρατατε για τον εαυτο σας δεν κερδιζετε κατι.
οποιος ξερει κατι ας μιλησει το να τα κρατατε για τον εαυτο σας δεν κερδιζετε κατι.
Προσαύξηση θα γίνει σας το λέω με σιγουριά θα άτομα που εμειναν από το ΠΝ γύρω στις 120 θέσεις δηλαδή θα τις πάρουμε Εμείς και θα γίνει προσαύξηση τώρα το 120 με +- πόσοι είναι
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Μπορεί κάποιος να τους πάρει τηλέφωνο και να παραπονεθεί η να πει τίποτα για τους τόσους μηνες αναμονή μήπως και συγκινηθούν τα ***** τους και τα βγάλουν νωρίτερα ; Δεν μπορεί να μην δεν τα έχουν βγάλει ακόμα είναι τραγικό κάτι άλλο παίζει μήπως έχουν διαταγές να τα βγάλουν μόλις φύγουν οι βλάκες από την Αυλώνα έλεος πια έχουμε παρατήσει δουλειές εξαιτίας τους
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
ΑΚ-11 έγραψε:Μαγκες εγω ειχα μια πληροφορια οτι θα βγουν 19-20 του μηνα !και για να απαντησω σε μερικους που ειπαν για την καταταξη θα γινει νοεμβριο αν βγουν την αλλη εβδομαδα το πολυ σε 2 εβδομαδες θα ειμαστε στο κεντρο
Θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους ξέχεσω παρά πήγε το πραμα από βδομάδα σε βδομάδα κοροιδευομαστε και ελπίζουμε κάθε μέρα πέρασαν μήνες έχουμε αφήσει πίσω πράματα εξαιτίας αυτης της προκήρυξης
Λογικά για άλλη βδομάδα πάει η όλη φάση. Εγώ από την αρχή ακούω κατάταξη αρχές Δεκεμβρίου
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Leop είναι έγκυρη ή πληροφορία που έχεις φίλε μου;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αφότου έλεγξαν τα στοιχεία για τις ειδικές δυνάμεις, θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Ευλπιστω να έχουμε σχετική ανακοίνωση εντός λίγης ώρας, όπως είχε γίνει και για τα αθλήματα που είχαν βγάλει την διαταγή Παρασκευή αργά το απόγευμα
Βάσει λογικής και μόνο φίλε μου αν η κατάταξη είναι για 6 Δεκεμβρίου και εφόσον έχουν πιάσει το τελευταίο κομμάτι αυτής της προκήρυξης δλδ ειδικές δυνάμεις δεν βρίσκω έναν λόγο την επόμενη βδομάδα έστω και στο τέλος της να μην τα ανακοινώσουν. Ας ελπίσουμε και σήμερα αλλά δύσκολο
Ρε μάγκες μην λέτε ο καθένας την μαλακια του γράφει άμα διαβάσετε μέχρι 16 του μηνός δίνουν αθλήματα πως θα βγάλουν τα αποτελέσματα τώρα Εγώ προσωπικά δίνω αθλήματα στις 16, ήμουν καραντίνα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κατάλαβα φίλε μου. Νομιζω όσον αφορά την παράταση που είχαν δώσει για τις αθλητικές δοκιμασίες μέχρι 16 Του μήνα να μην έχουν άλλη προσέλευση υποψήφιων. Οποτε είναι θέμα χρόνου να βγουν οι ανακοινώσεις.
Αν και η πληροφορίες που έχουμε είναι και για 16 τρίτη αλλά και 18. Και 19 ολες αυτή την εβδομάδα... Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία εβδομάδα αναμονής
Κάπως έτσι φίλε δεν ξέρω και κατά πόσο θα υπάρχει προσέλευση μέχρι 16 του μήνα και γενικότερα πόσα άτομα δώσανε στο σύνολο αθλήματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες