Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Από Δευτέρα εκτός αν βγάλει τίποτα ΣΚ που δεν πιστεύω
Ξέρουμε Ρεντίνα πόσα άτομα δώσανε σήμερα?
Λογικά τελείωσαν τώρα
Σίγουρα έχουν τελειώσει
Μάγκες των όπλων σωμάτων έχουν βγει αλλά δε θα τα ανακοινώσουν ακόμα.Τα λέμε κέντρο! 😉
33ΜΚ έγραψε:Μάγκες των όπλων σωμάτων έχουν βγει αλλά δε θα τα ανακοινώσουν ακόμα.Τα λέμε κέντρο! 😉
Είσαι μέσα; Πότε θα ανακοινωθούν;
Καλά δεν είναι και κανένα τρελό επίτευγμα κατά πάσα πιθανότητα το 85% θα είναι μέσα .μέσα είμαι ναι ελδυκ.θα ανακοινωθούν τέλη του μήνα τώρα ποσο τέλη δε ξέρω γιατί με το ζόρι είπαν και αυτό στον δικό μου πως είμαι μέσα και σκέψου είναι μεγάλο κεφάλι .στείλε μου αν θέλεις dm να σου πω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Καλησπέρα σας, πως μπορώ να μάθω και εγω γτ με έχει φάει η αγωνία
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Καλή επιτυχία σε όλους
Μέχρι τέλη του μήνα θα έχουν ανακοινωθεί.στην αναμονή είμαστε από Αύγουστο και μπήκε Νοέμβρη. Μη κολλάμε στις 2 βδομαδες τώρα υπομονή μάγκες!
Υπομονή ρε μάγκες όλοι περιμένουμε και λογικό είναι να έχουμε νευρικότητα τς τελευταίες μέρες υπομονή μια εβδομάδα... Φάγαμε 5 μήνες τώρα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Παραδόξως γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους αρχικούς μισθούς; Έχω θείο μέσα 27 χρόνια σχεδόν, γνωρίζει ότι ίσως μας δώσουν 1-2 μισθούς με το που μπούμε... Έχει συμβεί τουλάχιστον, έτσι μου είπε...
Ίσως τα καλά χρόνια πιστεύω χαχα, αλλά ξέρεις κάνεις σχετικά με αυτό; Όχι πόσα είναι ο μισθος, εαν ισχύει κάτι τέτοιο.
Δεν έχω κανέναν γνωστό ΟΒΑ να ρωτήσω και όπου έψαξα δεν βρήκα σχετικές πληροφορίες
Ίσως τα καλά χρόνια πιστεύω χαχα, αλλά ξέρεις κάνεις σχετικά με αυτό; Όχι πόσα είναι ο μισθος, εαν ισχύει κάτι τέτοιο.
Δεν έχω κανέναν γνωστό ΟΒΑ να ρωτήσω και όπου έψαξα δεν βρήκα σχετικές πληροφορίες
Μάγκες για να σάς φύγει η απορία για το πού θα πάτε φιλαράκι οβά αεροπορία που μπήκε πρίν λίγες μέρες με την προκήρυξη... Βγήκε η μετάθεση του είχε βγάλει όλη την θητεία του στην μονάδα τού Αράξου ... Τν στέλνουν Κρήτη για τουλάχιστον 4 χρόνια με 680 ... Κλάμα 10 άτομα παραιτήθηκαν τς πρώτες 7 μέρες και προβλέπεται καί άλλοι... Το γράφω για να μην έχετε την σκέψη ότι θα πάτε κοντά η εκεί που υπηρετήσατε ... Σας το έχω ξαναπεί... Έβρο και νησιά δυστυχώς είναι λίγα τα λεφτά και η ζωή ακριβή... Δυστυχώς θα ξυπνήσετε με το κακό καί θα προσγειωθειται ανομαλα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Το μισθολόγιο ενός ΟΒΑ είναι κατηγορία Γ κλιμάκιο 19 και αντιστοιχεί στα 1079? μεικτά και τα καθαρά είναι 850? χωρίς παραμεθόριο και βραδινά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Μόνο για τους ΟΒΑ του στρατού ξηράς είναι 840 τα καθαρά. Αεροπορία και ναυτικό είναι 680
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες