alexmpss έγραψε:Ο άλλος νομίζει ότι θα σε πάνε πράσινο να κανείς Σκοπιές στο πεζικό
Είσαι βαθιά νύχτωμενος φίλε και εσύ και οι υπόλοιποι που δεν έχετε ιδέα ακόμα πόσες μονάδες ειδικών δυνάμεων υπάρχουν και που μπέσα δεν θα πας στον τόπο σου και μάντεψε η Σαμοθράκη θα πας που έχει και εκεί ειδικές η Κομοτηνή Νέα Σάντα στο βουνό η στη Δράμα στην καλύτερη περίπτωση η σε κάποιο άλλο νησί
Var έγραψε:Που στον Εβρο έχει μονάδα ειδικών δυνάμεων; Φίλοι μου που πήγαν Οβα σε προηγούμενες προκηρύξεις ένας είναι 5 μκ δράμα άλλος είναι Καβάλα άλλος Ξάνθη άλλος αλλού καμία σχέση με Έβρο και νησιά.
Εσύ δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν μονάδες ειδικών παραμεθόριο και νησιά γελάω ψάξου καλύτερα για την Νέα Σάντα Κομοτηνής την Σαμοθράκη και τα υπόλοιπα νησιά της παραμεθορίου
Αν καποιος μπορει να παει σε μοναδα κοντα στο σπιτι του να το κανει ξερω πολλους που ειναι ετσι γιατι αντικειμενικα με ενοικιο δεν παλευεται απλα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα
anonymous19970 έγραψε:Αν καποιος μπορει να παει σε μοναδα κοντα στο σπιτι του να το κανει ξερω πολλους που ειναι ετσι γιατι αντικειμενικα με ενοικιο δεν παλευεται απλα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα
Ακριβώς όπως το λες τα χειρότερα είναι μπροστά αρκεί να μας αρέσει αλλιώς θα βρεθείτε έκπληκτοι
Ελδυκ16Ειδικές δυνάμεις είμαι φίλε μου. Βάζω στοιχεία και μου λέει δεν βρέθηκε Χρήστης.τα βάζω σωστά τα κοίταξα 100φορες. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μπορεί να με βοηθήσει;
Για όσους δεν το ξέρουν όσοι παραιτηθειτε από Οβα αυτόματα αποκλειεστε απτις άλλες προκηρύξεις του στρατού οπότε σκεφτείτε το καλά. Έχω φίλε που παραιτήθηκε τον βγάλαν ι3 και δε μπορούσε να κάνει χαρτιά για εποπ
Καλημερα παιδια εμαθα πως δεν εχουν συμπληρωσει ατομα γενικως για την προκυρηξη οποτε σχεδον ολοι εκτος απροοπτου θα ειναι μεσα... Εγω εχω ερωτηση αλλη τωρα... ας μου καποιος που ηταν ειδικες δυναμεις, στην θητεια μου ημουν ειδικες δυναμεις αλλα εφυγα και πηγα πεζικο τωρα στην προκυρηξη εβαλα ειδικες... Σαν οβα αν περασω πως θα με αντιμετωπιζουν επειδη στην ουσια ας το πουμε ετσι δεν ειμαι πρασινος ... Ευχαριστω !
(Υ. Γ εφυγα απο ειδικες στην θητεια μου λογο οικεγενειακου προβληματος και ετσι δεν προλαβα να ολοκληρωσω εκει)