Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Αύριο θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση λογικά αλλά δεν το βλέπω όλα κυλάνε με ρυθμό χελώνας
Υπάρχει ενημέρωση για κάποιον να ρώτησε κάτι;
Πήρα εγώ τηλ όχι στο βύσμα μου στα τηλ που έχει στην σελίδα των ΟΒΑ και μου είπαν πως περιμένουν για τα αθλήματα των ΕΔ οποτε τελικά αποτελέσματα γύρω στις 20 του μηνός έχουμε μέρες ακόμα, όσο για την προκήρυξη του ΠΝ που θα πάρει ακόμα 15 άτομα είναι διαφορετικός κλάδος οποτε δε χρειάζεται να περιμένουμε αυτούς (πάλι καλά) .και τέλος όπως μου ειπε και το κονε μου για την προσαύξηση των θέσεων ισχύει τελικά αυτός στο τηλ απ την στρατολογία μου ειπε γύρω στις 150 θέσεις αλλά λέει θα μοιραστούν τι εννοεί θα μοιραστούν αφού η ΠΑ έκλεισε το ΠΝ ζητάει άτομα ότι νάνε είναι οι τύποι!
Καλήμερα μάγκες, εγώ πιστεύω ότι ποιο νωρίς θα βγουν τα αποτελέσματα, γτ και αυτοί από τα τηλέφωνα ούτε που ξέρουν τι τους γίνεται τελικά, οπότε υπομονή
150 θέσεις εννοεί όπλα και ειδικές εκεί θα μοιραστούν... Αποτελέσματα την εβδομάδα από 15 Νοεμβρίου εκείνη την εβδομάδα τελικά φτάνουμε στο τέλος
Σωστά ΕΛΔΥΚ ΕΔ και όπλα σώματα το ξέχασα αυτό .άντε να δούμε πως θα γίνει οι μοιρασιά στις προσαυξήσεις
Η ανακοίνωση τών αποτελεσμάτων θα γίνει από Δευτέρα 15 και την εβδομάδα που ακολουθεί. Τώρα για αυξήσεις δεν ξέρω πότε θα ανακοινωθούν
Ξέρουμε τίποτα για αθλήματα εδ?
Λογικά αυτές τς μέρες θα βγάλει ανακοίνωση
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Τεταρτη και παρασκευη εμειναν 28η δεν νομιζω να ειναι ανοιχτα
Αεροπορία τέλος βγήκαν αποτελέσματα σειρά μας τώρα
5 μέρες κέντρο λέει καί μετά Μον μονάδα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Ειναι παραξενο παντως που οι προκηρυξεις οβα αεροποριας-στρατου βγηκαν την ιδια μερα πηραν την ιδια παραταση και τα αποτελεσματα αεροποριας βγηκαν σημερα ενω για το στρατο θελει τουλαχιστον εναν μηνα ακομα.
Λογικό είναι που το παράλογο εφόσον τα άτομα της ΠΑ ήταν όλο και όλο 200 κ κάτι και δεν είδε αθλήματα ενώ της ξηράς ήταν 4απλασια σχεδόν με αθλήματα ΕΔ
Μάγκες γνωρίζει κάνεις ποτέ θα βγουν αποτελέσματα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες