Αποτελέσματα ΟΒΑ Αεροπορίας (2021Β)
Άκουσα από μεγάλο πρόσωπο ότι για αεροπορία τελικά θα τους πάρει όλους. Κοντά στα 230 άτομα. Σύνολο ήταν 246 οι υποψήφιοι αλλά κάποιοι Έφεδροι δν πήγανε καν για ιατρικά ή κοπηκανε.
Τα αποτελέσματα παιδιά ποτέ τα περιμένουμε;
Καλημέρα ισχυει έβγαλε το haf ότι έγινε επαύξηση θέσεων αν δεν κάνω λάθος
Οπότε όλοι ήμαστε περασμένοι
Σίγουρο αυτό έτσι; Ότι όλοι είμαστε μέσα;
Αύξηση 30 θέσεις από το πολεμικό Ναυτικό που περισσεύει και τα πείραν στην αεροπορία
Επομένως, ορθά μου είπαν ότι θα τους πάρει μάλλον όλους. Τι ειδικότητες έχετε αλάνια;
ΟδηγόςΟχημάτων
Μάγκες μου το σήκωσαν απτό ΓΕΑ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ.Ta +27 άτομα είναι οι επιλαχόντες και μπαίνουν και αυτοί! Τα λέμε Τρίπολη
Επίσης, αποτελέσματα θα έχουμε εντός της βδομάδας. Μέχρι Πέμπτη το πολύ μου είπανε
Καλημέρα μάγκες. Που μπορώ να μάθω αν είμαι μέσα;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 4
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα μάγκες μίλησα με έναν φίλο εποπ τώρα μπήκε και κάτι ακούγεται ότι από 1η του μήνα μπαίνουν οι οβα Τρίπολη αλλά νομίζω λίγο δύσκολο χωρίς να έχουν δώσει αποτελέσματα και φύλλα πορείας. Έχει βγει τίποτα που δεν έχω δει εγώ;
Lathostupos έγραψε:Καλησπέρα μάγκες μίλησα με έναν φίλο εποπ τώρα μπήκε και κάτι ακούγεται ότι από 1η του μήνα μπαίνουν οι οβα Τρίπολη αλλά νομίζω λίγο δύσκολο χωρίς να έχουν δώσει αποτελέσματα και φύλλα πορείας. Έχει βγει τίποτα που δεν έχω δει εγώ;
Φιλε καλά άκουσες έτσι είναι
Μου είπαν στο τηλ της προκήρυξης δηλαδή στο ΓΕΑ ότι θα βγουν πίνακες και πληροφορίες με ημερομηνια εντος 2 ημερων αλλά πέφτει πάνω σε αργία. Μακάρι να βγουν όντως πριν 28η όπως είπε αυτός απτό ΓΕΑLathostupos έγραψε:Καλησπέρα μάγκες μίλησα με έναν φίλο εποπ τώρα μπήκε και κάτι ακούγεται ότι από 1η του μήνα μπαίνουν οι οβα Τρίπολη αλλά νομίζω λίγο δύσκολο χωρίς να έχουν δώσει αποτελέσματα και φύλλα πορείας. Έχει βγει τίποτα που δεν έχω δει εγώ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ideal την Δευ Οκτ 25, 2021 10:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες