ΔΜΣ και Στρατιωτικές Σχολές
Παίζει μεγάλο ρόλο το βάρος για την εισαγωγή στις σχολές Ικάρων (Δίκτυα και επικοινωνίες) και Οικονομικών στρατού;
Απλά πρέπει να είσαι εντός των ορίων τα οποία μπορείς να τα βρεις σε 1 λεπτό.
Καλησπέρα. Ο ΔΜΣ με βγάζει 18,2 (ύψος 1,89m Και Βάρος 65 kg). Θα κοπώ στις υγειονομικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών λόγω ότι είμαι λιπόσαρκος;
Ναι.andf έγραψε:Καλησπέρα. Ο ΔΜΣ με βγάζει 18,2 (ύψος 1,89m Και Βάρος 65 kg). Θα κοπώ στις υγειονομικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών λόγω ότι είμαι λιπόσαρκος;
Πήγαινε σε διατροφολόγο προλαβαίνεις.
Είναι τόσο αυστηρά στα όρια ακόμα και για τους λιπόσαρκους; Γιατί μου λείπουν μόνο 3 κιλά περίπου. Δηλαδή αν πάρω 2 κιλά και φτάσω ΔΜΣ 18,8 πάλι θα με κόψουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 06, 2022 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GeoCommand
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία
Όχι, μην αγχώνεσαι.Να τρως για εσένα, ο ΔΜΣ θα έρθει
Άμμες δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
Re: Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)
Γεια σας! Ειμαι λυκειο και σκευτομουν να παω για στρατιωτικες σχολες και συγκεκριμένα ικαρων αλλα εχω μια απορια. Διάβασα σε ενα σαιτ μια δημοσίευση του 2013 οτι οι ιπτάμενοι στην ικαρων πρεπει να χουν βαρος πανω απο 63,5. Ισχύει οντως κατι τετοιο; Επίσης αμα παω όντως στην ικαρων οταν θα βγω σε ποιες πόλεις εχει μεταθεσεις και ποσο ευκολο ειναι να πας στην πολη που θες;
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Re: Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)
με ΔΜΣ σώματος πάει. Άλλα θέματα έπρεπε να σε απασχολούν τώρα και όχι μόνο οι μεταθέσεις. Όταν κάνεις μία τέτοια συνειδητή επιλογή έχεις σκεφτεί καλά αν το θες με όλα τα -+. Άμα σου αρέσει κάτι οι μεταθέσεις δεν είναι εμπόδιο.MARRY008 έγραψε: Σάβ Δεκ 31, 2022 5:36 pm Γεια σας! Ειμαι λυκειο και σκευτομουν να παω για στρατιωτικες σχολες και συγκεκριμένα ικαρων αλλα εχω μια απορια. Διάβασα σε ενα σαιτ μια δημοσίευση του 2013 οτι οι ιπτάμενοι στην ικαρων πρεπει να χουν βαρος πανω απο 63,5. Ισχύει οντως κατι τετοιο; Επίσης αμα παω όντως στην ικαρων οταν θα βγω σε ποιες πόλεις εχει μεταθεσεις και ποσο ευκολο ειναι να πας στην πολη που θες;
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες