Νέα Προκήρυξη για Ελληνική Αστυνομία (2022);
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Νομιζω αλλους εφ δεν θα παρει... Σφ θα παρει και ισως τους τελευταιους... Εχει ηδη παρει πολλους για αστυνομια...
Εάν δεν τελειώσει η προκήρυξη των Οππι, δεν βγαίνει άλλη με ειδικούς φρουρούς. Φέτος ότι είναι να γίνει, θα γίνει με τους 600. Εάν δεν πάρει τους 600, είναι πιο πιθανό να βγάλει το 2023-24 νέα προκήρυξη ειδικών φρουρών
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κ γω έτσι πιστεύω αλλά και πάλι να παίρνει συνέχεια σφ κ εφ δεν νομίζω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σφ ειχε ν πάρει είκοσι χρόνια... Πιστεύω θα κάνει αλλα τόσα μα ξανά πάρει. Κ αν όχι 20 δεκαετία σιγουρα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εφ παίρνει αλλά θα σταματήσει για τουλάχιστον μια 5ετια άποψη μου
Φτηνοί αστυνόμοι είναι οι ΕΦ. Τώρα με τους οππι προσέλαβε πτυχιούχους με κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο. Επίσης μισθολογικά ανεβαίνουν πολύ αργά.
Εάν πετύχει, θα ξανακάνουνε το ίδιο στο μέλλον με κάποια άλλη δικαιολογία προκήρυξης.
Καλύπτουν ανάγκες της αστυνομίας με το κατώτατο κόστος.
Εάν πετύχει, θα ξανακάνουνε το ίδιο στο μέλλον με κάποια άλλη δικαιολογία προκήρυξης.
Καλύπτουν ανάγκες της αστυνομίας με το κατώτατο κόστος.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Ναι μεγαλη επιτυχια ειχε η προκηρυξη με τους πτυχιουχους.Φευγουν αρον αρον απο τη σχολη ανα 50 ατομα, αφου κανενας απο αυτους δε γουσταρε πραγματικα την Αστυνομια.
Εκαναν αιτηση μονο και μονο επειδη ειχαν πτυχιο!
Αποτυχημενη προκηρυξη!
Εκαναν αιτηση μονο και μονο επειδη ειχαν πτυχιο!
Αποτυχημενη προκηρυξη!
Καλύτερα, να φύγουν αυτοί που δεν θέλουν και να μείνουν αυτοί που θέλουν. Θα γίνει μέχρι τέλη του μήνα το ξεσκαρταρισμα. Όσοι δεν ανοίξουν βιβλίο, θα κοπούν στις εξετάσεις των νομικών μαθημάτων. Θα μείνουν μόνο όσοι το αξίζουν και το θέλουν πραγματικά.
Καλά το θέτεις, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να είχαν μπει από την αρχή άτομα που το θέλουν και το αξίζουν; Επίσης με τις πρόσφατες αποχωρήσεις που ανέφερες, γνωρίζεις σε ποια θέση έχει φτάσει η Α κατηγορία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 👌
Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία, ίσως βγει ίσως και όχι. Επομένως δεν ξέρω μέχρι που έφτασε η θέση στην λίστα.
Ρωτάω, γιατί ίσως έχω κάποιες λίγες ελπίδες να είμαι στους επιλαχόντες της οππι (τους 600 εννοώ), παρόλο που δεν έχω πτυχίο. Βγαίνει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και μαθαίνουμε για την λίστα. Αν μάθεις κάτι νεότερο είτε για τις παραιτήσεις μέσα στην σχολή τώρα είτε αν πάρουν τους 600, αν γίνεται να μας πεις (φυσικά στο άλλο νήμα επιλαχόντες ΟΠΠΙ). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και με συγχωρείτε που γράφω σε λάθος νήμα.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 41
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 41
Ανάγκες υπάρχουν παντού.
Λέτε να βγει τώρα το 2022;
- viktor2026
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ξέρεις κάποιον που να έχει εξεταστεί στην συγκεκριμένη πιστοποίηση στα αγγλικά; Συνήθως δίνουν και κάπoια mock tests, Γνωρίζεις αν βάζουν από αυτά τα ίδια θέματα στην εξέταση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες