Νέα Προκήρυξη για Ελληνική Αστυνομία (2022);
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
Φίλε το είχα δει αυτό, αλλά στο προϋπολογισμό δεν υπάρχουν θέσεις για ΕΦ.Τώρα άμα βγάλουν κάποιο έκτακτο κονδύλι δε ξέρω μακάρι.
Δεν νομίζω να το έλεγαν έτσι!BorderRanger έγραψε:Φίλε το είχα δει αυτό, αλλά στο προϋπολογισμό δεν υπάρχουν θέσεις για ΕΦ.Τώρα άμα βγάλουν κάποιο έκτακτο κονδύλι δε ξέρω μακάρι.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Κοίτα ένας υπουργός τι άλλο θα έλεγε εκείνη την ώρα; Όχι δε θα πάρουμε; Πιστεύω το είπε λίγο αυθαίρετα και ίσως να εννοεί τους Συνοριοφυλακες που θα πάρει.
Μακάρι πάντως να πάρει ΕΦ.
και του 19 δεν ήταν στον προϋπολογισμό!BorderRanger έγραψε:Κοίτα ένας υπουργός τι άλλο θα έλεγε εκείνη την ώρα; Όχι δε θα πάρουμε;Πιστεύω το είπε λίγο αυθαίρετα και ίσως να εννοεί τους Συνοριοφυλακες που θα πάρει.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Καλά το 19 ήταν προεκλογική καμπάνια η προκηρυξη των ΕΦ, δεν είχε βγει ακόμα κυβέρνηση.Τώρα δε ξερω άμα θα βρεθεί χώρος.
Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 600 οππι.
Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 600 οππι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Δεν ξέρω ρε παιδιά μη κάνει κάνα μπαμ το καλοκαίρι και γουστάρουμε όλοι
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πιστεύω θα ειναι η χρονιά μας. Θα μας την κανει την καλη να βγαλει Ε. Φ. Τι πιστεύετε; Εχει κάποιος νεότερα;
Και βέβαια δεν θα βγει... Τα επόμενα 5 χρόνια ίσως. Έκλεισε με οππι και ς. Φ ο κύκλος της αστυνομίας δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε κάτι παραπάνω από εδω
Από το 2024 και μετά. Δεν έχει βγει προϋπολογισμός για φετος. Εάν βγει κάτι το 2023, οι διαδικασίες θα τραβήξουν μέχρι το 2024. Και πάει λέγοντας.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 41
Αν θέλουν μπορούν να βγάλουν προκήρυξη κι ας μην είναι στον προϋπολογισμό. Όπως έγινε το 2019.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Αυτό που είστε σίγουροι ρε παιδιά λες και είστε στη κυβέρνηση... Εκλογές έρχονται του χρόνου θα κάνει τα πάντα ο κουλης
Το 2019 ήταν προσωπική προεκλογική δέσμευση του Κούλη και αποτελούσε βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης. Μέσα στο 2022 μόνο συνοριοφύλακες, καταστήματα κράτησης και εισακτέοι μέσω πανελληνίων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Ετσι πιστευω και εγω παιδια οτι θα παρει λιγους ακομα Σ. Φ και τελος... Εχει παρει αρκετους αστυνομικους τελευταια...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Η αστυνομια εχει μεν αναγκη, αλλα πχ λιμενικο και πυροσβεστικη δεν εχει παρει σχεδον καθολου ατομα... Εγω πιστευω θα παρει ατομα σε πυροσβεστικη... Αρκετα σπιτια και δεντρα καηκαν... Ολα θα φανουν στην πορεια...
Λιμενικό κ πυροσβεστική παίρνει πλέον από πανελλαδικές... Όπου θα μπαίνουν κάθε χρόνο άτομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες