Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
Καμια σελιδα δεν επεσε αλλα μαλλον ο φιλος δεν θα ειχε καλο ιντερνετ και θα τον πεταξε εξω!
Υπαρχει κανεις στο φορουμ που περασε επιτροπη 424 2 σεπτεμβριου?
Μια προκήρυξη που ξεκίνησε 2 Αυγούστου και 19 Οκτωβρίου δεν έχει ολοκληρωθεί κοροϊδεύουν τν κόσμο πολύ δεν ντρέπονται κάλεσαν τόσα άτομα για το τίποτα... Μόνο οργή
28 Ιουλίου ακόμη χειρότερα
Ας ελπίσουμε αυτή τη βδομάδα να υπάρχουν νέα η έστω Την άλλη για να τελειώνουν οι διαδικασίες
Leop έγραψε:Ας ελπίσουμε αυτή τη βδομάδα να υπάρχουν νέα η έστω Την άλλη για να τελειώνουν οι διαδικασίες
Όλοι αυτό λέμε και σε πολλούς είχαν πει για τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ας ελπίσουμε
Πόσο άλλο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Περυσι την βγαλανε την προκηρυξη 27 οκτωβριου και 15 δεκεμβριου βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα δηλαδη 1,5 μηνα κρατησε... Αυτην εδω 3 μηνες κοντευει και ακομα δεν ξερουμε τιποτα
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για ΟΒΑ θα βγει προκήρυξη εποπ!
anonymous19970 έγραψε:Περυσι την βγαλανε την προκηρυξη 27 οκτωβριου και 15 δεκεμβριου βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα δηλαδη 1,5 μηνα κρατησε... Αυτην εδω 3 μηνες κοντευει και ακομα δεν ξερουμε τιποτα
Κοροϊδεύουν φίλε πολύ απλά έχει κάνεις κάτι άλλο;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Να περιμένουμε ειδικές δυνάμεις να δώσουν αθλήματα. Τόσες εβδομάδες τι έκαναν πραγματικά αναρωτιέμαι, καταλαβαίνω φωτιές, Παρμενίων, το ένα το άλλο... Αλλά ρε φίλε, είναι ακραίο πραγματικά, λες και έκαναν αίτηση 50.000 άτομα για ειδικές δυνάμεις και δε προλάβαιναν... Ζήτημα να ήταν 4.000 πιστεύω...
Τι να πω, εγώ κάποιο βύσμα δεν έβαλα και δεν έχω, πιστεύω πάντως πως μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα βγούνε αποτελέσματα... Πόσο ακόμα; Οι ΕΠΟΠ του Μαίου πηραν σχεδόν 3 μήνες που ήταν πόσες δεκάδες χιλιάδες οι αιτήσεις, πέρασαν περισοτερους ελέγχους και αθλήματα... Κάπου λίγο έλεος.
Πόσο ακόμα να πάρουν οι απλοί ΟΒΑ... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους μάγκες.
Τι να πω, εγώ κάποιο βύσμα δεν έβαλα και δεν έχω, πιστεύω πάντως πως μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα βγούνε αποτελέσματα... Πόσο ακόμα; Οι ΕΠΟΠ του Μαίου πηραν σχεδόν 3 μήνες που ήταν πόσες δεκάδες χιλιάδες οι αιτήσεις, πέρασαν περισοτερους ελέγχους και αθλήματα... Κάπου λίγο έλεος.
Πόσο ακόμα να πάρουν οι απλοί ΟΒΑ... Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους μάγκες.
Ούτε 4.000 φίλε μου ζήτημα είναι να έχουν συμπληρώσει θέσεις
Κάτι προσπαθούν να κάνουν αυτό είναι το θέμα αλλά έχουμε αφήσει πράγματα πίσω πολύ απλά 4 μήνες για 1500 άτομα έλεος πόσο κοροϊδία...
Μην σκατε ρε θα βγουν μεχρι τέλη Οκτωβρίου.Και όσο για της αιτήσεις κοντά στης 3000 έγιναν όποτε αυτοί που περάσαμε επιτροπή να νιώθουμε και λίγο τυχερή! Καλή επιτυχία μάγκες
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Εγώ ένα έχω να πω αν δεν γίνει κατάταξη ούτε τον Νοέμβριο ***** τα νεκρά τους, μέσα να είμαι θα τους βρίζω κάθε μέρα από πάνω μέχρι κάτω δεν με τιμά καθόλου που θα με πάρουν δεν είναι κράτος αυτό ούτε στρατός τίποτα έχουν χάσει την μπάλα χαλάσαμε πολύ και σαν κοινωνία και σαν κράτος και σαν στρατός και σαν όλα οποίος πει τότε τι μπαίνεις κλπ και να εγώ μπαίνω επειδή μαρεσει ο στρατός ντροπή σας και άξιοι της μοίρας σας για όπως θα περάσετε και ότι τραβήξετε μέσα όταν θα είστε δεν υπάρχει μαρεσει ο στρατός του τύπου και ***** όσοι απολύθηκαν πρόσφατα ξέρουν πολύ καλά ότι έχει χαλάσει ο στρατός δεν ειναι όπως ήταν θα μαζέψω λεφτά ότι πάρω από τα 3 χρόνια και θα σηκωθώ να φύγω ξεφτιλες και μόνο ξεφτιλες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες