Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
Αποτελέσματα πότε θα έχουμε είναι το θέμα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Πηρα στην στρατολογια στην πατρα μιας και απο εκει ειμαι και μου ειπαν πως τελειωσε στην ουσια η διαδικασια των εξετασεων και πως να μπαινω στην σελιδα του στρατου γιατι καποια στιγμη θα βγαλει ανακοινωση με τους επιτυχωντες δεν μου ειπε το ποτε ομως... Και πως θα μου στειλει χαρτι σε περιπτωση που ειμαι μεσα για το που θα καταταγω!
Ρε μάγκες γίνεται να μην λέει ο καθένας ότι θέλει δηλαδή οτι τότε θε γίνει αυτό και εκείνο άμα δεν έχετε έμπειρη πηγή μην λέτε χαζομάρες και μπερδευόμαστε!
Δυστυχώς φίλε μου εμείς μια χαρά τα λέμε στην κάθε στρατολογία λέει ο καθένας ότι θέλει γιατί δεν έχει ιδέα στην ουσία.και μένα για παράδειγμα που πήρα τηλ στην Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα μου είπαν αυτά που σας είπα το πρωί πραγματικά δε παίζονται οι τύποι
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
Πήρα και εγώ τηλέφωνο τώρα στα τηλέφωνα που έχει για οβα στο γες και μου είπαν γύρω στις 15 Νοέμβρη τα τελικά αποτελέσματα. Ρώτησα αν αυτό είναι λόγω των αθλημάτων για ΕΔ και μου είπε ναι.
Τι να πω ειλικρινά, μέχρι να μπούμε για ΟΒΑ θα βγει και μετά από λίγο η προκυρηξη για τους ΕΠΟΠ τόσο που άργησαν, και όσοι θέλουν και έχουν τα μόρια να μπουν ΕΠΟΠ θα είναι όλο και όλο 6 μήνες πάνω κάτω ΟΒΑ και μετά θα γίνουν ΕΠΟΠ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
Έτσι είναι ουσιαστικά 100 μόρια παραπάνω θα κερδίσουν όσοι μπουν ΟΒΑ.50 λόγω ΟΒΑ και 50 από το επιπλέον τρίμηνο προυπήρεσίας αν βγει η προκύρηξη για ΕΠΟΠ τον Μάρτη που εγώ πιστεύω εκει γύρω θα βγει. Δεν είναι λίγα τα 100 αλλά ούτε και κάτι φοβερό.
Άρα αν είναι δεκαπέντε Νοέμβρη τα αποτελέσματα για όλους αυτή την Βδομάδα η την αλλη αναμένουμε ανακοίνωση για αθλήματα
Υπομονη μάγκες θα βγουν μέχρι αρχές Νοεμβρίου αποτελέσματα.Καλη επιτυχία σε όλους μας.
Φίλε μου και εγώ στην Πάτρα πείρα τηλ καί μου είπαν από μέρα σε μέρα
Για αποτέλεσματα η αθλήματα φίλε μου?
Έπεσε η σελίδα παιδιά... Λέτε να βγουν σήμερα;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Το χω πει ποσες φορες δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν αποτελεσματα οπλων-σωματων αν δεν γινουν πρωτα τα αθληματα
Ποια σελίδα;
Ova.army.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες