Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Politis1994 έγραψε:Οπότε αεροπορία θα βγει κι αλλος πίνακας διότι 156 ειναι λιγότερα απο τις θέσεις και φυσικά ποτέ σε αυτό το κόσμο οι αιτήσεις δεν ειναι λιγότερες απο τις θέσεις.

Φίλε μου δυστυχώς μην ελπίζεις η αεροπορία έκλεισε από ότι γνωρίζω καλή επιτυχία την επόμενη φορά

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από El AR »

Τέλη αυτής της βδομάδας που θα μας έρθει τώρα να ξέρετε θα βγει ανακοίνωση και θα μας έρθει χαρτί για κατάταξη που θα γίνει αρχές Νοεμβρίου σε δύο βδομάδες περίπου
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

El AR έγραψε:Τέλη αυτής της βδομάδας που θα μας έρθει τώρα να ξέρετε θα βγει ανακοίνωση και θα μας έρθει χαρτί για κατάταξη που θα γίνει αρχές Νοεμβρίου σε δύο βδομάδες περίπου

Είσαι σίγουρος που το ξέρεις;

gedrak
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gedrak »

Φίλε πολίτη καλημέρα!Καταλαβαίνω την αγωνία σου επειδή είσαι τού 94 Και είναι η τελευταία σου ευκαιρία και επειδή και εγώ είμαι του 94 και πάλι καλά με κάλεσαν για ιατρικές εξετάσεις! Ήθελα να σε ρωτήσω τι εσσο; Είσαι, και τι ειδικότητα έχεις στην ΠΑ;

Μήπως έκανες κάποιο λάθος στην αίτηση σου! Και είσαι στους απορριπτέους!

stelios1924
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από stelios1924 »

Μην ξεχναμε Εχει και τους επιλαχων 156 καπιοι θα κοπουν
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

El AR έγραψε:Τέλη αυτής της βδομάδας που θα μας έρθει τώρα να ξέρετε θα βγει ανακοίνωση και θα μας έρθει χαρτί για κατάταξη που θα γίνει αρχές Νοεμβρίου σε δύο βδομάδες περίπου
δεν παιζει αυτο που λες. Ακομα εκρεμμουν τα αθληματα για τις ΕΔ πρεπει να γινουν αυτα και μετα απο καμια εβδομαδα θα βγει ανακοινωση για την καταταξη ολων

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

anonymous19970 έγραψε:
δεν παιζει αυτο που λες. Ακομα εκρεμμουν τα αθληματα για τις ΕΔ πρεπει να γινουν αυτα και μετα απο καμια εβδομαδα θα βγει ανακοινωση για την καταταξη ολων

Μήν ξεχνάς το ότι μπορεί η κατάταξη μπορεί να μην γίνει την ίδια μέρα με τα όπλα σώματα... Αλλά με μια εβδομάδα διάφορα... Ολα είναι θεωρειες αλλά για να το λέει λογικά κάτι ξέρει

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Σε ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις οβα η καταταξη ΕΔ και οπλων σωματων εγιναν την ιδια μερα οποτε με αυτα τα δεδομενα πηγαινουμε
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

anonymous19970 έγραψε:Σε ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις οβα η καταταξη ΕΔ και οπλων σωματων εγιναν την ιδια μερα οποτε με αυτα τα δεδομενα πηγαινουμε

Μήν το λες πολλές φορές η προκήρυξη διαφέρει μπορεί να βγάλει αποτελέσματα για όπλα και για εδ μετά και νά τούς κάνει κατάταξη μαζί

markos drimalas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από markos drimalas »

Καλησπερα ξερουμε ποσες ειναι οι ατησεις εδ πανω κατω; Απολυθηκα περυσι 464 ι1 γιατρους και περναω τα αθληματα εχω βαλει για οβα εδ εχω ελπιδες?
Test99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Test99 »

Καλησπέρα να ενημερώσω ότι εγώ και 2 οπλίτες ενεργοί φίλοι μου κάναμε την αίτηση από μέσα και δεν έχουμε ενημερωθεί καν από την ΠΑ ενώ έχουμε τις ειδικότητες που ζητάνε
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

anonymous19970 έγραψε:Σε ολες τις προηγουμενες προκηρυξεις οβα η καταταξη ΕΔ και οπλων σωματων εγιναν την ιδια μερα οποτε με αυτα τα δεδομενα πηγαινουμε

θα έχει μια βδομάδα διάφορα η κατάταξη των ειδικών δυνάμεων δεν θα καλέστουν όσοι είναι για ειδικές στο ίδιο μέρος για αυτό το λόγο άλλου θα παν αυτοί άλλου θα παν οι υπόλοιποι για εκπαίδευση και εκτός από αυτό για εδ τα αθλήματα τα άργησαν πολύ και τα πηγαίνουν με ρυθμούς χελώνας ίσα ίσα για να μπουν με την εσσο Νοεμβρίου οι θέσεις και τα ονόματα για τα υπόλοιπα σώματα έχουν κλειδώσει κατά 95 τις εκατό, άσχετα που κάλεσαν για γιατρούς τώρα μερικούς

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Test99 έγραψε:Καλησπέρα να ενημερώσω ότι εγώ και 2 οπλίτες ενεργοί φίλοι μου κάναμε την αίτηση από μέσα και δεν έχουμε ενημερωθεί καν από την ΠΑ ενώ έχουμε τις ειδικότητες που ζητάνε

Αν δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα ούτε για τα βασικά έχετε απορριφθεί, έχει κλειδώσει η αεροπορία εκτός από αυτό

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Test99 έγραψε:Καλησπέρα να ενημερώσω ότι εγώ και 2 οπλίτες ενεργοί φίλοι μου κάναμε την αίτηση από μέσα και δεν έχουμε ενημερωθεί καν από την ΠΑ ενώ έχουμε τις ειδικότητες που ζητάνε

Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι επιλέγετε να πάτε να υπηρετήσετε η να θέλετε να μπείτε ΠΑ χωρίς να ξέρετε ότι είναι η αφρόκρεμα του στρατού, χαντακωνεστε μόνοι σας (αυτό συνεπάγεται που είπα με το πιο βυσματικο σώμα μέσα στο στρατό σε όλη την Ελλάδα θυμηθείτε τι έγινε όσοι ξέρετε με προηγούμενες προκηρύξεις για ΠΑ) η ΠΑ είναι η ελίτ του στρατού αν δεν έχεις πλάτες δυσκολα επιλέγεσε δεν λέω ότι έπεσε βύσμα αλλά έτσι δουλεύει το πραμα εκεί θέλουν τους καλύτερους και δικά τους άτομα πως το λένε

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πότε θα ενημερώσουμε για κατάταξη el;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες