Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
G3NERAL
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από G3NERAL »

Καλησπέρα, θα ήθελα μια απάντηση από κάποια σειρά παλαιότερο ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων. Με πόσα μόρια στην αθλητική βαθμολόγηση πέρναγε κάποιος; Ποιο ήταν το όριο μορίων περίπου γνωρίζει κανείς; Από αθλήματα βγάζω το 2μιλο σε 13',60 κάμψεις,70 κοιλιακούς και 10-11 έλξεις. Έχουμε ελπίδες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων μάγκες, να είστε καλά.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλημέρα φίλε.αν βγάζεις αυτά που λες μπαίνεις για πλάκα οι μισοί στις ΕΔ για ΟΒΑ δε τα βγάζουν ούτε για πλάκα αυτά να ξέρεις
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Γι'αυτό είπα πως ουσιαστικά παίζεται με ότι συμβαίνει σχετικά με Έβρο αυτή τη περίοδο. Σε άλλες περιπτώσεις σε στέλνουν εκεί που υπηρέτησες, τώρα αυτή η προκήρυξη είναι λίγο ιδιότροπη, πιστεύω πως έχουμε φύγει από Ξάνθη και πάνω όσοι μπούμε.
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από El AR »

GiannisAmp έγραψε:Γι'αυτό είπα πως ουσιαστικά παίζεται με ότι συμβαίνει σχετικά με Έβρο αυτή τη περίοδο. Σε άλλες περιπτώσεις σε στέλνουν εκεί που υπηρέτησες, τώρα αυτή η προκήρυξη είναι λίγο ιδιότροπη, πιστεύω πως έχουμε φύγει από Ξάνθη και πάνω όσοι μπούμε.

Κάνε όνειρα δεν πρόκειται να πας ούτε Ξάνθη ούτε πιο πάνω πάνε ψάξε να δεις πόσοι οβα υπηρετούν Ξάνθη και ποιο πάνω σαν σύνολο και έλα ξανά γράψε σχόλιο εδώ ούτε με βύσμα υπουργό δεν θα πας ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι που έκαναν τα χαρτιά τους σε τέτοιες περιοχές που πιθανόν καταγεστε όλοι εσείς και κυρίως Αθηναίοι από Σέρρες και όλες τις υπόλοιπες και νομίζατε ότι θα πάτε εκεί με βύσμα επειδή είναι χαλαρά, ρωτά και ψάξουν καλύτερα πόσες παραιτήσεις οβα έχουν οι μονάδες του Έβρου από άτομα που δεν κατάγονται από παραμεθόριο επειδή δεν την πάλευαν άλλο με τα ενοίκια

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexmpss »

Δηλαδή εμείς οι αλεξιπτωτιστές δεν θα πάμε Μαλ η σχαλ θα μας στείλουν σε άσχετη μονάδα;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

El AR έγραψε:Κάνε όνειρα δεν πρόκειται να πας ούτε Ξάνθη ούτε πιο πάνω πάνε ψάξε να δεις πόσοι οβα υπηρετούν Ξάνθη και ποιο πάνω σαν σύνολο και έλα ξανά γράψε σχόλιο εδώ ούτε με βύσμα υπουργό δεν θα πας ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι που έκαναν τα χαρτιά τους σε τέτοιες περιοχές που πιθανόν καταγεστε όλοι εσείς και κυρίως Αθηναίοι από Σέρρες και όλες τις υπόλοιπες και νομίζατε ότι θα πάτε εκεί με βύσμα επειδή είναι χαλαρά, ρωτά και ψάξουν καλύτερα πόσες παραιτήσεις οβα έχουν οι μονάδες του Έβρου από άτομα που δεν κατάγονται από παραμεθόριο επειδή δεν την πάλευαν άλλο με τα ενοίκια

Πολύ σωστά τα λες νομίζουν ότι θα πάνε κοντά αλλά μόλις τα δουν μπροστά τούς θα κλάψουν... Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πού πάνε Έβρο μάγκες άρχισε να χιονίζει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 10, 2021 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Leop »

Για ειδικές δυνάμεις δεν έχω γνωρίσει ένα άτομο να πήγε άλλου από εκεί που υπηρέτησε η δήλωσε
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

- ΑΡΧΙΚΗ
- ΛΗΜΝΟΣ
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΤΖΕΝΤΑ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Με επιστολή της στον υπουργό Εθνικής Άμυνας την οποία και κοινοποιεί στα μέσα ενημέρωσης η ΠΟΕΣ ζητά επίσης την αλλαγή του νόμου που εξαιρεί τους ΟΒΑ από το επίδομα παραμεθορίου.Απλήρωτοι οβά για 3 μήνες

Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Mere1995 »

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Δηλαδή όσοι έφεδροι περάσουν τους γιατρούς κ έχουν υπηρετήσει κ έχουν απολυθεί εδώ και 2 χρόνια. Ξάνθη πχ θα είμαι μέσα εκατό τοις εκατό;
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Βασικά παραμεθόριο θέλω, δε με ενδιαφέρει απαραίτητα Ξάνθη.Τι Κομοτηνή, τι Ξάνθη, τι Έβρος, για εμένα τα ίδια είναι, όσο για τις καιρικές συνθήκες απαπα θα πάθουμε τίποτα...

Όσο για τα σχόλια περί βύσματος, δεν έχω κάτι, δυστυχώς ή ευτυχώς, επίσης δε γνωρίζω τι θεωρείτε "χαλαρά" με την παραμεθόριο, προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου να είμαι χαλαρά, απλά θέλω να μπω στον στρατό γιατί αυτό είναι που γουστάρω, δε πέρασα από πανελλαδικές για 800 μόρια ΣΜΥ και η επόμενη λύση είναι αυτή...

Καθόλου δε με ενδιαφέρει το να είμαι χαλαρά, ο μόνος λόγος που θα ήθελα εδώ πάνω Ξάνθη είναι διότι είναι ο τόπος μου και σε οποιαδήποτε άλλο μέρος από εδώ και πάνω...

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα και σκεφτεστε που θα σας στειλουν... Περιμενετε να βγουν και μετα σκεφτειτε το. Σημερα περασα μια βολτα απο το στρατιωτικο νοσοκομειο και γινοταν χαμος με τους οβα που περνουσαν ιατρικα
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Mere1995 »

Παιδιά καλησπέρα. Ο ψυχολόγος - ψυχίατρος τον οποίο περνάμε πως ακριβώς λέγεται;
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikos21 »

Είχε τόσα πολλά άτομα σήμερα;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αρα στην αεροπορία αποκλείεται οι 156 που κάλεσε να ειναι οι μοναδικοί. Θα καλέσει κι άλλους. Ισως να είμαι κ γω μεσα ισως κ οχι. Θα καλέσει κι άλλους. Αλλιώς δεν γίνεται
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες