Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Mere1995 »

Επειδή εγώ είχα νοσηλευτει επειδή είχα 2 με 3 κρίσεις πανικού σε τα τελευταία 4 χρόνια υπάρχει περίπτωση να με απορριψουν;Και τι γιατρούς περνάμε παιδιά άμα γνωρίζει κάποιος

GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Δε νομίζω να σε απορρίψουν για κάτι σαν αυτό... Ίσως να το σκεφτούν λίγο παραπάνω; Δε γνωρίζω να σου πω, δε σε έκλεισαν και σε μονάδα ψυχιατρική κιόλας. Νταξ, όσο για εξετάσεις, από όσα γνωρίζω θα είναι πάνω κάτω ο, τι περάσαμε και στο κέντρο, απλά κάποιες ίσως λίγο πιο εξειδικευμένες, φαντάζομαι όσον αφορά της ψυχολογίας.
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία, σε ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Νομιζω ειναι δεδομενο οτι θα σε βγαλουν ι5 αν το πεις ή αν το ψαξουν απο το αμκα. Μπορεις και να το κρυψεις αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν κυρωσεις μετα
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τι γιατρούς περνάμε δηλαδή παιδιά;
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikos21 »

Καρδιολόγος, οφθαλμίατρος, ψυχίατρος, σε αυτούς θα πάτε μαγκες
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά! Καλή επιτυχία και πάλι σε όλους!
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σε αυτούς που ήρθε μήνυμα στο κινητό θα περάσουν τους γιατρούς;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

ΦΊΛΕ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΜΠΟΡΕΊΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ. Καλύτερα να μην παρουσιαστείς γιατί αν πας και το μετανιώσεις έχεις σημαντικές επιπτώσεις στς μετέπειτα προκυριξης... Τώρα για το πού θα σε στείλουν είναι σίγουρο ότι θα πάμε όλοι παραμεθόριο είναι υπογεγραμμένο από τό υπουργείο και από ότι έμαθα είδη τα φυλάκια στς ακριτικές περιοχές περιμένουν την άφιξη μας για υπηρεσίες είδη πόλοι ΕΠΟΠ παραιτούνται για αυτό το σκοπό. Καλή δύναμη
Unlimited
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Unlimited »

Το ξαναγραφω διοτι δεν βλεπω το μηνυμα μου καθολου. Η αληθεια ειναι οτι αλλαξα γνωμη αλλα οχι τελειως... Τωρα οσο αναφορα την παραμεθοριο δεν εχω θεμα (εαν παω) διοτι δηλωσα 5 φορες λερο μιας και εκει ημουν στρατο για 5 μηνες 369 σειρα. Απλα οταν με πηραν τηλεφωνω μου λενε οτι πρεπει να μας πεις τωρα και με επιασαν στον υπνο η αληθεια ειναι, διοτι περασε καιρος και δεν το ειχα στο μυαλο μου τοσο.οταν με πηραν ειπαν οτι πηραμε και αλλους και ειπαν οχι και περιμεναν μια απαντηση και ειπα το ναι. Απλα δεν ξερω τωρα σε τι φαση βρισκονται, γιατι σκεφτομαι να παρω αυριο τηλ. Μην τυχον και μου πουν αααα τωρα δεν γινεται φιλε ειπες ναι.

Π.Χ
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Ανέφερε ένα παλικάρι τι εξετάσεις περνάμε, επίσης, να προσθέσω, θα σας ζητήσουν ούρα, ίσως από τις πρώτες εξετάσεις, οπότε για να τελειώνετε λίγο πιο γρήγορα, κοιτάξτε να έχετε απόθεμα, καλή επιτυχία σε όλους !
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από El AR »

Unlimited έγραψε:Το ξαναγραφω διοτι δεν βλεπω το μηνυμα μου καθολου. Η αληθεια ειναι οτι αλλαξα γνωμη αλλα οχι τελειως... Τωρα οσο αναφορα την παραμεθοριο δεν εχω θεμα (εαν παω) διοτι δηλωσα 5 φορες λερο μιας και εκει ημουν στρατο για 5 μηνες 369 σειρα. Απλα οταν με πηραν τηλεφωνω μου λενε οτι πρεπει να μας πεις τωρα και με επιασαν στον υπνο η αληθεια ειναι, διοτι περασε καιρος και δεν το ειχα στο μυαλο μου τοσο.οταν με πηραν ειπαν οτι πηραμε και αλλους και ειπαν οχι και περιμεναν μια απαντηση και ειπα το ναι. Απλα δεν ξερω τωρα σε τι φαση βρισκονται, γιατι σκεφτομαι να παρω αυριο τηλ. Μην τυχον και μου πουν αααα τωρα δεν γινεται φιλε ειπες ναι.

Έβρο θα πας δεν θα πας σε νησί η προκήρυξη βγήκε για εκεί έχουν τεράστιο θέμα με μαζικές παραιτήσεις οβα πολλές κενές θέσεις εκεί και ανάγκες από υπηρεσίες και ποταμι όλοι εκεί θα παν. Σε νησιά θα παν τραγικά μικρό ποσοστό όλες οι ανάγκες και ο στρατός είναι Έβρο

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ναι η αλήθεια είναι ότι όλοι εκεί θα πάμε Έβρο έχουν υπογραφεί και έχουν πέσει δέσμευσεις μπροστά σε κανάλια στην τοπική κοινωνία
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Γειά σας παιδιά, όσοι έχουν πάει για εξετάσεις υπάρχει κόσμος για οβα;
Kostaskk1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostaskk1 »

Καλησπέρα παιδιά εγώ ήμουν στο δεύτερο γκρούπ και βλέπω γράφετε ότι στην επιτροπή απαλλαγών περάσατε από εξετάσεις (καρδιολόγο κτλ). Εμένα όταν πήγα δεν μου είπαν να περάσω από γιατρούς. Απλά μου είπαν όλα καλά και θα στείλω τα χαρτιά σου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 3 επισκέπτες