Politis1994 έγραψε:Εγω ομως που δηλωσα δεμ πρέπει να μάθω πχ τι έγινε αν ειμαι επιλαχων η αποριφθων... Η ούτε αυτό δίκαιουμε.
Το ΓΕΑ/Β4 Θα Εκδώσει, Μετά Την Ολοκλήρωση Παραλαβής Των αιτήσεων Των Ενδιαφερομένων, Πίνακα Απορριπτέων Υποψηφίων Για Όσους υποψήφιους Δεν Πληρούν Τα Απαιτούμενα Προσόντα Του Παραρτήματος «Β», καθώς Και Των Υποψηφίων Που Οι Αιτήσεις Τους Υποβλήθηκαν Εκτός Των χρονικών Ορίων Που Καθορίζονται Στην Παράγραφο 2 Της Παρούσας. Ο Πίνακας απορριπτέων, Μετά Την Κύρωσή Του Από Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θα αναρτηθεί Στην Ιστοσελίδα Του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ( www.haf.gr ), μέσω Της Οποίας Μπορούν Να Ενημερωθούν Οι Ενδιαφερόμενοι Με Δική Τους ευθύνη.
Καλησπέρα ελδυκ δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα δεν ξέρω γιατί Ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σήμερα τελείωσα από επιτροπή όλα καλά ευτυχώς
Καλησπερα σας προσπαθω να μπω στην εφαρμογη και δεν με αφηνει πιθανον θα εχει καποιο προβλημα... Πριν που καταφερα να μπω ελεγε οτι ο χρηστης δεν βρεθηκε αυτο σημαινει οτι ειμαι αποριπτεος ;
Καλημέρα παιδιά.πίκρα μόνο αυτό έχω να πω .Κάλεσε ο δικός μου πριν μια ώρα και του είπαν πως μέχρι την Παρασκευή δηλαδή αύριο φαντάζομαι θα καλέσουν το τελευταίο γρουπ και είναι καπου στα 660 άτομα λογικά μαζί και ΕΔ είναι ο αριθμός .Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσους πολλούς ενώ ήδη ο αριθμός που θα έχει περάσεις τις εξετάσεις επιτυχώς αγγίζει τα άτομα που θέλει να πάρει η προκήρυξη
Κι όμως αδερφέ τόσοι και όταν μου το είπε απόρησα. Είναι μεγάλος ο αριθμός και δε μπορώ να καταλάβω και τον λόγο που θέλει να καλέσει 660 άτομα ακόμα πάνω κάτω για όπλα σώματα και ΕΔ μαζί.αναμονή για σήμερα αλλά το πιθανότερο αύριο
Αν αληθεύει αυτό που λες έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες και το υπουργείο τελευταία αργή παρά πολύ στς ανακοίνωσης τούς δεν ξέρω γτ λόγω εκλογών κάτι δυστυχώς το υπουργείο πάλι δεν φάνηκε αντίστοιχο τς δυναμικότητας τού μόνο οργή και απόγνωση