Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Έχουμε κανένα νέο;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλησπέρα και από μένα. Δικό μου άτομο μίλησε σήμερα με την επιτροπή που διαχειρίζεται την όλη διαδικασία και του είπαν τα εξής Αύριο θα βγουν τα τελευταία γκρουπ που θα ανακοινώσουν για υγειονομικές εξετάσεις ο αριθμός δε θα είναι μεγάλος

Την επόμενη βδομάδα δηλαδή 11-15 κάπου εκεί θα περνάνε οι ΕΔ τα αθλήματα και η διαδικασία θα αρχίσει να υλοποιείται από τις 18

Οκτωμβρη.Θεωρητικά πάντα τελικά αποτελέσματα να έχουμε τελευταία βδομάδα του οκτωμβρη και κατάταξη να γίνει από αρχές Νοέμβρη.Αυτά ξέρω αυτά σας λέω παιδιά το άτομο που μου τα μετέφερε είναι έμπιστο και κάλεσε μπροστά μου

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξέρεις πόσα άτομα θα είναι το τελευταίο γκρουπ;
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Mere1995 »

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση για οβα (πλην ειδικών δυνάμεων) για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Το ανέφερα πιο πάνω διάβασε τι είπα.Ποσο άτομα δυστυχώς δε γνωρισω φίλε μου και δε ρώτησε αυτό που του είπαν είναι πως ο αριθμός δε θα είναι μεγάλος, εκτός αυτό όσοι περάσαμε επιτυχώς τις υγειονομικές σημαίνει πως πληρούμε τα κριτήρια και όχι δεν είμαστε προς το παρών επιτυχών .Αφού τελείωσαν τα αθλήματα οι ΕΔ και σταλούν όλα τα χαρτιά θα αρχίσει η διαδικασία να βγαίνουν τα αποτελέσματα να δούνε τι ΕΣΣΟ απολυθήκαμε ποια χρονολογία κτλπ αυτά ξέρω αυτά σας λέω
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Το ανέφερα πιο πάνω διάβασε τι είπα.Ποσο άτομα δυστυχώς δε γνωρισω φίλε μου και δε ρώτησε αυτό που του είπαν είναι πως ο αριθμός δε θα είναι μεγάλος, εκτός αυτό όσοι περάσαμε επιτυχώς τις υγειονομικές σημαίνει πως πληρούμε τα κριτήρια και όχι δεν είμαστε προς το παρών επιτυχών .Αφού τελείωσαν τα αθλήματα οι ΕΔ και σταλούν όλα τα χαρτιά θα αρχίσει η διαδικασία να βγαίνουν τα αποτελέσματα να δούνε τι ΕΣΣΟ απολυθήκαμε ποια χρονολογία κτλπ αυτά ξέρω αυτά σας λέω

Θεωρείς ότι βάσει αυτών που κάλεσε και αυτών που απορρίφθηκαν για οποιαδήποτε λόγω θα υπάρξουν κενές θέσεις δηλαδή δεν θα συμπληρώσει άτομα;

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ελδυκ και εγώ πολίτης είμαι φίλε και ότι μαθαίνω το μαθαίνω από έναν δικό μου που είναι μέσα στα πολιτικά χωμένος ας μη μπούμε σε περαιτέρω τώρα σε αυτό το θέμα, Όσο αναφορά αυτό που λες από ότι του είπαν θα βγάλουν από αύριο ή μεθαύριο την ανακοίνωση μέσω του army για τη ξηρά για αυτούς που έκαναν τα χαρτιά τους έως και τις 19 που έκλεινε η προκήρυξη.θα τους λέει να παρουσιαστούν για υγειονομικά πχ 4 έως και 8/10 και οι ειδικές του είπαν πως θα δώσουν αθλήματα 11/10 έως Και 15/10 από εκεί και πέρα τα χαρτιά θα σταλούν με τους τελικούς επιτυχόντες στις 15 και από δευτερα που έχουμε 18/10 θα αρχίσουν Να βγάζουν τους τελικούς πίνακες.Η διαδικασία θα πάρει 1 βδομάδα πάνω κάτω έως και 22/10 δηλαδή.από κει και πέρα ενημέρωση θα έχουμε την τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη και η κατάταξη θα τραβήξει έως την 1η-2η βδομάδα του Νοέμβρη τότε πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. (όλες οι ημερομηνίες είναι +- τις ανέφερα απλά για να έχετε και εσείς μια εικόνα) όλα αυτά που σας είπα του τα είπαν σήμερα
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Ελδυκ και εγώ πολίτης είμαι φίλε και ότι μαθαίνω το μαθαίνω από έναν δικό μου που είναι μέσα στα πολιτικά χωμένος ας μη μπούμε σε περαιτέρω τώρα σε αυτό το θέμα, Όσο αναφορά αυτό που λες από ότι του είπαν θα βγάλουν από αύριο ή μεθαύριο την ανακοίνωση μέσω του army για τη ξηρά για αυτούς που έκαναν τα χαρτιά τους έως και τις 19 που έκλεινε η προκήρυξη.θα τους λέει να παρουσιαστούν για υγειονομικά πχ 4 έως και 8/10 και οι ειδικές του είπαν πως θα δώσουν αθλήματα 11/10 έως Και 15/10 από εκεί και πέρα τα χαρτιά θα σταλούν με τους τελικούς επιτυχόντες στις 15 και από δευτερα που έχουμε 18/10 θα αρχίσουν Να βγάζουν τους τελικούς πίνακες.Η διαδικασία θα πάρει 1 βδομάδα πάνω κάτω έως και 22/10 δηλαδή.από κει και πέρα ενημέρωση θα έχουμε την τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη και η κατάταξη θα τραβήξει έως την 1η-2η βδομάδα του Νοέμβρη τότε πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. (όλες οι ημερομηνίες είναι +- τις ανέφερα απλά για να έχετε και εσείς μια εικόνα) όλα αυτά που σας είπα του τα είπαν σήμερα

Ρε φίλε θα χαρώ να σε γνωρίσω στο κέντρο είσαι μπαμ άνθρωπος

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μάθατε μήπως αν θα βγει και η αεροπορία για κι άλλους. Η μονο για σξ
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε τέλος η αεροπορία ότι πείρε πήρε αύριο τελειώνει και ο σξ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Για καποιο λογο παντως καθυστερουν τις διαδικασιες της προκηρυξης γιατι δεν γινεται στην προηγουμενη το νοεμβριο να καλεις 2 ομαδες για υγειονομικα μεσα σε μια εβδομαδα αφοτου εληξε η προθεσμια των αιτησεων και τωρα να εχουν περασει 3 εβδομαδες απο την τελευταια ομαδα και τιποτα
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Και εγώ αδερφέ θα χαρώ να είμαστε μέσα και μακάρι και όλα τα παιδιά του φόρουμ.ΠΝ και ΠΑ έχει κλείσει μάγκες από όσο γνωρίζω δε θα καλέσει άλλους, έμεινε η ξηρά που τελειώνει αύριο ή μεθαύριο
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

16 μέρες έκανε να καλέσει τούς πρώτους413 11 μέρες τους δεύτερους484

11. Μέρες αν καλέσει αύριο τούς υπόλοιπους

900 άτομα σύνολο όλοι- αυτοί που κόπηκαν και αυτοί που δεν πήγαν θα καλυφθούν η θέσεις νομίζω και θα κρατήσει γύρω στους 50 με 100 επιλαχόντες που σίγουρα θα καλέσει αργότερα γιατί πολλοί θα παρετηθουν... Το θέμα είναι πόσοι θα πάνε αύριο

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εγω ομως που δηλωσα δεμ πρέπει να μάθω πχ τι έγινε αν ειμαι επιλαχων η αποριφθων... Η ούτε αυτό δίκαιουμε.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε βγάλτε τα αποτελέσματα κάθε μέρα ζούμε με ένα ανχως τόσους μήνες αναμονής κουράστηκαμε άντε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες