Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Και στην στρατολογία κάτι τέτοιο μου είπαν ότι όσους κάλεσαν κάλεσαν και να αναμένουμε πώς θα γίνει η κατάταξη γιατί ούτε αυτή δεν ξέρουν... Ιδωμεν
Methandienone384
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Methandienone384 »

Μαγκες εγω την τριτη θα παω για εξετάσεις ετσι με ειπαν στο τηλεφωνο απο το 424
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Απ το στομα σου και στου θεου τ αυτί. Οχι δεν περασα... Εποπ. Και επειδή είμαι του 94... Θα χρησιμοποιω το φόρουμ για καθαρα ενημερωτικό λογο. Με βοήθησαν πολλα παιδιά εδω και μιλάω και με πολλά παιδιά απο εδω...
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αν ειχα βρει αυτο το φόρουμ νωρίτερα θα ειχα περάσει εποπ. Ειναι πολυ χρήσιμο και ενημερωτικό και βοηθητικό
Takis771
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Takis771 »

Καλησπέρα Πάντως εγώ που πήγα για εξετάσεις που είχα κάνει την αίτηση μια μέρα μετά που άνοιξε 6 άτομα περνούσαμε εκείνη την μέρα και ήρθαν μόνο η δύο οπότε πηστευω μέχρι την άλλη Δευτέρα κάποιο νέο θα έχουμε
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλημέρα μίλησα πριν καμία ώρα με τη στρατολογία και μου είπαν τα εξής:Αρχικά αποτελέσματα να περιμένουμε την 3η βδομάδα του Οκτώβρη στο διάστημα από 18-24 του μηνός

Η ενημέρωση των επιτυχόντων θα γίνει από το σάιτ του army

Θα φωνάξουν επίσης και 3ο γκρουπ για εξετάσεις για τα άτομα που έκανα αιτήσεις μέχρι και 19 που έκλειναν οι αιτήσεις μετά από αυτό θα γίνουν τα αθλήματα των ΕΔ και τέλος την τριτη βδομάδα του Οκτώβρη όπως είπα και πριν θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στο army.

Όσο για το αν περάσαμε με επιτυχία της εξετάσεις δε σημαίνει και πως είμαστε σίγουρα μέσα τι να πω παιδιά η πλήρη αδιαφάνεια χωρίς κανένα κριτήριο για μόρια με την μόνη προϋπόθεση η ηλικία και το που απολυθήκαμε.Αυτά τα λίγα. Καλή επιτυχία σε όλους μαζί με μένα !

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φίλε μια προκήρυξη που ξεκίνησε Αύγουστο τελειώνει Νοεμβρίο τι να πω θα δούμε πώς θα πάει τώρα για το χρονοδιάγραμμα πολύ κακή διαχείριση το τρίτο γκρουπ πότε θα το καλέσει αυτή την εβδομάδα την άλλη πότε
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ideal »

KΑλημέρα, μετα απο ποσα τηλεφωνηματα εν τελη μου το σηκωσαν. Μιλαω για την αεροπορια παντα. Ολες οι αιτησεις ηταν 246 ή 247 ολοι μαζι, μαζι με τους ενεργούς οπλίτες που ειναι εν ενεργεια (δεν θυμαμαι ακριβώς το νουμερο, ας πουμε 250 στρογγυλα). Δεν θα καλέσει αλλους. Αυτοι ειναι μονο. Επισης, μου ειπε οτι δεν ειναι επιτυχοντες ολοι αυτοι γιατι ας πουμε στην ειδικοτητα ΧΕΓΚ ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος απο υποψηφιους. Πχ 70 ατομα και παιρνει μονο 10. Το γραφω για να φυγει η ιδεα οτι οι 156 ειναι επιτυχωντες.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tethoras355 »

Πήρα και εγώ τηλέφωνο σήμερα στα τηλέφωνα που έχει για οβα εκεί που κάναμε την αίτηση και μου είπαν ότι μέχρι Τετάρτη θα βγουν ποιοι είναι για γιατρούς από το σαιτ του γες. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τι εννοείς για γιατρούς;
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ideal »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τι εννοείς για γιατρούς;
αν το σχολιο σου παει στο μηνυμα μου απο πανω, τοτε ναι, αναφερομαι σε αυτους που καλεσαν για να περασουν απο ιατρους.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ideal έγραψε:
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τι εννοείς για γιατρούς;
αν το σχολιο σου παει στο μηνυμα μου απο πανω, τοτε ναι, αναφερομαι σε αυτους που καλεσαν για να περασουν απο ιατρους.

Τούς υπόλοιπους εννοείς που έκαναν ποίο μετά αίτηση;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

ideal έγραψε:KΑλημέρα, μετα απο ποσα τηλεφωνηματα εν τελη μου το σηκωσαν. Μιλαω για την αεροπορια παντα. Ολες οι αιτησεις ηταν 246 ή 247 ολοι μαζι, μαζι με τους ενεργούς οπλίτες που ειναι εν ενεργεια (δεν θυμαμαι ακριβώς το νουμερο, ας πουμε 250 στρογγυλα). Δεν θα καλέσει αλλους. Αυτοι ειναι μονο. Επισης, μου ειπε οτι δεν ειναι επιτυχοντες ολοι αυτοι γιατι ας πουμε στην ειδικοτητα ΧΕΓΚ ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος απο υποψηφιους. Πχ 70 ατομα και παιρνει μονο 10. Το γραφω για να φυγει η ιδεα οτι οι 156 ειναι επιτυχωντες.
διαβασε την προκηρυξη καλυτερα. Οταν μια ειδικοτητα δεν συμπληρωνει τις θεσεις που γραφει η προκηρυξη τοτε οι κενες θεσεις προστιθενται στην επομενη οποτε αφου οι αιτησεις ειναι πανω κατω οσες ειναι οι θεσεις τοτε ολοι ειναι επιτυχοντες δεν μετραει καν η ειδικοτητα

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μόλις επικοινωνίσα και εγώ με τα τηλέφωνα που γράφει πάνω κάι με ενημέρωσε ότι για τα όπλα εκτός εδ θα γίνει διαφορετικά η κατάταξη έχουν τελειώσει τα ιατρικά και η πιθανότητα είναι 85 τς 100 λόγω αιτήσεων σχεδόν η ποιο πολύ θα είναι μέσα και να περιμένουμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου για κατάταξη και να μπαίνουμε στο army.gr για ενημέρωση και όχι εκεί που κάναμε την αίτηση... Λογικά τς επόμενες μέρες θα έχουμε ενημερώσει
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ideal »

anonymous19970 έγραψε:διαβασε την προκηρυξη καλυτερα. Οταν μια ειδικοτητα δεν συμπληρωνει τις θεσεις που γραφει η προκηρυξη τοτε οι κενες θεσεις προστιθενται στην επομενη οποτε αφου οι αιτησεις ειναι πανω κατω οσες ειναι οι θεσεις τοτε ολοι ειναι επιτυχοντες δεν μετραει καν η ειδικοτητα
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν εγώ είμαι 71 θέση σαν ΧΕΓΚ και παίρνει 10 άτομα δεν θα πάω πουθενά εγώ. Στον πίνακα Β είναι η σειρά προτιμήσεις στην περίπτωση που λες. Θα πάρει πχ παραπάνω μάγειρες ή κουρεες ανάλογα πιο είναι 1ο,2ο,3ο στην κατάταξη με θέσεις που δν συμπληρώθηκαν. Το ΧΕΓΚ είναι τρίτο απτό τέλος σε αυτήν την σειρά. Άρα θα καλυφθούν οι θέσεις από τις παραπάνω ειδικότητες που προτιμάνε σε περίπτωση κενών θέσεων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες