Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Θα καλέστουν κι άλλοι για πα σε 2η δόση μάλλον. Ετσι γίνεται.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Δεν νομιζω να γινει αυτο γιατι αν θελανε να καλεσουν σε ομαδες θα το εκαναν πιο νωρις οπως ο ΣΞ που καλουσε απο 30 αυγουστου δεν θα περιμεναν να τελειωσει η προθεσμια.
Έτσι είναι όπως και στο στρατό ξηράς 156 άτομα κάλεσαν και υπόλοιπο 46 μέχρι 201 που παίρνει η αεροπορία όσοι πέρασαν καλή σταδιοδρομία... Τώρα ας περιμένουμε το στρατό ξηράς πότε θα κάνει κατάταξη
- Anastasia123
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μαθήτρια
Για εποπ αν δν έχω τελειώσει κάποια σχολή μπορώ να μπω απλά με το απολυτήριο λυκειου ; Αν περάσω στις εξετάσεις θα είμαι καλυμμένη δλδ ή χρειάζεται κ πτυχίο ΑΕΙ;
Two things define you.Your attitude when you have everything and your patience when you have nothing.
Για να κάνει κατάταξη ο σξ δεν θα πρέπει πρώτα να δώσουν αθλήματα όσοι είναι για εδ ή θα το πάνε σπαστα;
Παιδιά εμένα με. Καλεσαν για γιατρούς τους περας; Το ολα κομπλέ τωρα περιμένω να δω αν με. Περασαν;
Περιμένεις να σε καλέσουν
- G3NERAL
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Επειδή με αυτή τη προκήρυξη δε θα βγάλουμε άκρη... Για ειδικές δυνάμεις έχει κανένας κάποιο νεότερο για αθλήματα, για κατάταξη, για οτιδήποτε ;
Και ποτε πιστεύετε θα γίνει;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
τελειως ανεπισημα 11 με 20 οκτωβριου πιστευω θα δωσετε αθληματαG3NERAL έγραψε:Επειδή με αυτή τη προκήρυξη δε θα βγάλουμε άκρη... Για ειδικές δυνάμεις έχει κανένας κάποιο νεότερο για αθλήματα, για κατάταξη, για οτιδήποτε ;
Για κατάταξη πότε λες;
παιζει ρολο και ο βαθμος του απολυτηριουAnastasia123 έγραψε:Για εποπ αν δν έχω τελειώσει κάποια σχολή μπορώ να μπω απλά με το απολυτήριο λυκειου ; Αν περάσω στις εξετάσεις θα είμαι καλυμμένη δλδ ή χρειάζεται κ πτυχίο ΑΕΙ;
- Anastasia123
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μαθήτρια
Ναι εφόσον έχω καλό βαθμό απολυτηρίου μιλάμε πάντα... Υπάρχει περίπτωση να με περάσουν μόνο με το απολυτήριο ας πούμε ; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να συγκεντρώσεις κάποια μορια
Two things define you.Your attitude when you have everything and your patience when you have nothing.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Ρε παιδιά λέτε δηλαδή οτι οι 156 της αεροπορίας ειναι επιτυχοντες και οι υπόλοιποι για να παει 201 τι δεν συμπλήρωσε; Αποκλείεται. Θα καλέστουν κι άλλοι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Όχι βέβαια δεν φτάνει το απολυτήριο με το απολυτήριο μαξ έχεις 200 μόρια αν είναι 20 ο βαθμός Για να είσαι μέσα θες γύρω στα 500plus
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες