Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Ναι έτσι είναι από κεκτημένη ταχύτητα έγινε λάθος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχοντας συγκεντρώσει 17100 μόρια, έχω βάλει πρώτη επιλογή αξιωματικων και δεύτερη αστυφυλάκων. Επειδή δε νομίζω να πιάσω αξιωματικών και το θέλω αρκετά, διότι από αστυφυλάκων δεν μου αρέσουν οι μαχιμες υπηρεσίες, πιστεύετε θα ήταν καλή κίνηση να δώσω ξανά πανελλήνιες του χρόνου με στόχο την την αξιωματικών ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 25, 2022 8:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα Κώστα. Αρχικά θα ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για την επίδοση. Προσωπικά εγώ βρισκόμουν ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα, πέρυσι είχα 17265 μόρια και αποφάσισα να μη δηλώσω αστυφυλάκων και να ξαναδωσω για αξιωματικών. Αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος να το ξανά προσπαθήσεις τότε ναι δώσε ξανά δεν ύπαρχει κανένα απολύτως θέμα. Όμως επειδή είχα αρκετούς φίλους που θα έδιναν ξανά φέτος και εν τελεί δεν το έκαναν θα σε συμβούλευα να το ψάξεις πολύ ο ίδιος μέσα σου και να καταλάβεις αν είσαι διατεθειμένος να περάσεις αυτή τη διαδικασία για ακόμα μια χρόνια. Αν η απάντηση στο παραπάνω ενδεχόμενο τείνει περισσότερο στο «οχι» παρά στο «ναι» τότε πήγαινε κανονικά ατην αστυφυλάκων στην οποία είσαι σίγουρα μέσα. Εκεί δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβεις 100% κάποια μάχιμη ειδικότητα όποτε μη σε προβληματίζει τόσο πολύ αυτό. Από την άλλη όμως αν θες και έχεις τις αντοχές (οικονομικές, σωματικές, ψυχολογικές) να προσπαθήσεις ακόμα μια φορά τότε εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Πραγματικά αξίζει να προσπαθήσεις αν το θέλεις τόσο πολύ. Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα είναι παρά πολλά τα παιδιά τα οποία εξαιτίας της αγάπης για την αστυνομία αποφάσισαν να ξαναδώσουν. Όποτε σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είσαι μόνος σου. Κάνε την προσωπική σου αυτοαξιολόγηση δες πως ρχουν τα πράγματα και μετά πράξε αναλόγως. Εύχομαι να αποφασίσεις αυτό που θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενο. Καλή συνέχεια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Iosif Οι υπηρετούντες αστυνομικοί πως γίνεται ν γνωρίζουν ήδη την βάση για αξιωματικών ;
Οι υπηρετούντες γνωρίζουν μεταξύ τους πόσοι δίνουν και ποιοι δίνουν. Για αυτό γνωρίζουν την βάση.
The Greek
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Ασχολείστε με ένα θέμα που είναι εκτός συναγωνισμό και δεν αφορά κανέναν μας λολ. Του κ. Στρατηγακη είναι υπέρ αισιόδοξες οι Εκτιμήσεις αλλά βασίζονται σε μια λογική και έρευνα που κάνεις μας δεν έχει κάνει. Ωστοσο αν πέσει η πυροσβεστικη τόσο πολύ πχ φανταστείτε τι έχει να γίνει στην αστυνομια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αλλά συνεχίζω να μην πιστεύω κανέναν και να κρατάω επιφυλάξεις γιατί πλέον πορευόμαστε σε άγνωστα μονοπάτια
Πολύ σωστά έδινα φέτος πανελλήνιες μαζί με ένα παλικάρι αστυνομικό που πήγαινε για αστυφυλάκων και μ χε πει ότι έπαιρνε 45 και συνολικά έδιναν 90
Προσωπικά οι εκτιμήσεις του κυρίου Στρατηγάκη μόνο λογικές δεν είναι. Πιστεύει ότι η βάση φέτος θα είναι ίδια με του 2020 μόνο και μόνο λόγω ίδιου αριθμού εισακτεων. Παραβλέπει όμως ότι άλλαξε το όριο του ύψους και ότι αυξήθηκαν οι ικανοί. Ακόμη θεωρώ παράλογη την βάση 15.200 για την σχολή πυροσβεστών από την στιγμή που παίρνει τα ίδια άτομα. Μια απ' τα ίδια και για το λιμενικό. Ας μη μιλήσουμε για τα 15.000 η αξιωματικών για τους ήδη υπηρετούντες. Κατ εμέ εκτός θέματος. Προσωπική μου γνώμη πάντα 🤷
The Greek
Ναι συμφωνώ μαζί σου απλά για την πυροσβεστική σκέψου ότι νέο άθλημα το οποίο έπρεπε να δοθεί ξεχωριστά και η εξέταση του που Γινόταν ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ίσως αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για πολλούς υποψήφιους οι οποίοι δεν το έδωσαν και αυτόματα κρίθηκαν ακατάλληλοι για την πυροσβεστική. Οι ικανοί στα πκε της πυροσβεστικής φέτος είναι λίγοι και μάλλον εκεί εναποθέτει τη συγκεκριμένη εκτίμηση
George ποια είναι η πρωτη σου επιλογή αν επιτρέπεται; Και ποσα μόρια συγκέντρωσες για εκει;
Σταυρο ως πρβτη επιλογή έχω Ικαρων έρευνας πληροφορικής για την οποία συγκεντρώνω 18645 μόρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgekir την Δευ Ιούλ 25, 2022 8:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά όπως και να έχει η πυροσβεστική πέρυσι είχε 17.200. Κουλό να πέσει τόσο χαμηλά στα 15.400. Όπως και να έχει η εκτίμηση για τις αστυνομικές σχολές μου φαίνεται υπερβολική. Και δυστυχώς δεν έχει ανακοινώσει κάποιος άλλος ερευνητής τις εκτιμήσεις του για να γίνει σύγκριση.
The Greek
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Κανένας ερευνητής φέτος δεν μπορεί να υπολογίσει τίποτα και όσοι το κάνουν το κάνουν καθαρά στο τυχαίο όπως και όλοι εμείς εδώ μέσα ο Κύριος Στρατηγακης ήδη το αναφέρει και λέει ότι φέτος δεν έχουμε στατιστικά οπότε δεν έχουμε τα βασικά και απαιτούμενα στοιχεία. Το μόνο βασικό στοιχείο φέτος είναι ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΌ η προτίμηση του καθενός και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά τζόγος, τώρα σε σχέση με την πυροσβεστική συμφωνώ απολύτως με το ότι έκανε κίνηση ματ την τελευταία στιγμή αλλά τζογαρω και λέω όχι μεγάλη πτώση, και άλλη μία τζογαδορικη πρόβλεψη αστυφυλάκων 15100 - 15200 και αξιωματικών 17800 (τουλάχιστον εμένα με βολεύει) καλή υπομονή σε όλους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μάγκες εγώ έγραψα 18690 οπότε ούτε που με ενδιαφέρει. Μακάρι να πέσει όμως αρκετά ώστε να μπουν άτομα που το θέλουν και δυστυχώς ατυχησαν να γράψουν καλά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης