Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από alexandrosntoi »

Δεν νομίζω να είναι πάνω από 15.000 γιατί παίρνει παραπάνω άτομα από το 2020 γενική σειρά. Αν δεν κάνω λάθος το 2020 έπαιρνε 470 ενω τώρα 520. Πάντως δεν έχω δει εκτιμήσεις από κάποιον για αστυνομικές σχολές.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από georgekir »

Γενικα ναι κανενας δεν εχει βγαλει εκτιμηση για καμια στρατιωτικη η αστυνομικη σχολη πλην των τμηματων της ΣΣΑΣ. Οι γενικες εκτιμησεις ομως αναμενουν μεγαλη πτωση στις περισσοτερες στρατιωτικες και ιδιαιτερα στις αστυνομικες σχολες. Ποτε λετε να ανακοινωθουν ;
SYNTAGMATARXHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από SYNTAGMATARXHS »

Αξιότιμοι Μελλοντικοί δοκιμοι,Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν πρεπει να αποτελεί για εσάς κάτι το σίγουρο για την εισαγωγή σας.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας είναι υψηλά στις βασεις όχι για το λειτουργημα αλλά για την επαγγελματική αποκατάσταση την οποία προσφέρουν. Και από εδώ ξεκινάει το λάθος της υπόθεσης. Αξιοσημειωτο είναι το γεγονός πως η μείωση του ορίου ύψους ίσως επιφέρει εκπλήξεις ή και ακόμα διαψεύσει όσους πιστεύουν σε αυτή την εκδοχή. Να τονίσω μάλιστα πως το όριο ύψους δεν ισχύει μόνο για κοπέλες αλλά και για αγόρια. Επιπλέον πως είναι δυνατόν ένα αγόρι να νομίζει πως οι κοπέλες γράφουν καλύτερα από αυτόν. Οι πανελλαδικές εξετάσεις προσδίδουν ισότητα στα δύο φυλα και σου δίνουν ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση. Ωστοσο οποίος πιστεύει ότι θα εισαχθούν παραπάνω κοπέλες από το αναμενόμενο πιθανότατα σκέφτεται εσφαλμένα. Ας επιστρέψω πάλι στο όριο ύψους. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι λανθασμένο στο έπακρο. Ας υποθέσουμε ότι μια κοπέλα διοριστεί στην ομάδα Δίκυκλης Αστυνομευσης (ΔΙ. ΑΣ) θα μπορεί να κουμαντάρει μια μηχανή, θα φτάνει τα πόδια της κάτω στο έδαφος. Αν δεν τα καταφέρει ίσως μείνει πάλι στο γραφείο που υπηρετούσε. Αυτπ τι σημαίνει για την ΕΛΑΣ; Λιγότερο μάχιμο προσωπικό σε βαθμό Αστυφύλακα!

Ας πάμε τώρα στις προβλέψεις που έκαναν μερικοί βιαστικοί...

1. Οι ΠΚΕ πραγματοποιήθηκαν Πριν τις εξετάσεις. Γεγονος που υπήρχε άγνοια κινδύνου για την βαθμολογία οπότε καλοί και κακοί μαθητές πήγαιναν σε αυτές.

2. Τα 5700 που ισχυρίζονται μερικοί δεν είναι μόνο ΓΕΛ. Υπαρχουν αρκετά άτομα ΕΠΑΛ και ίσως λιγότερα 10 τα εκατό. Οποτε προκύπτουν λιγότεροι υποψήφιοι.

3. Το καινούργιο σύστημα που Δώσαμε φέτος δεν είναι συγκρίσιμο με κανένα από τα προηγούμενα. Δειτε συντελεστές και θα καταλάβετε

4. Οι βασεις είναι προϊόν της επιθυμίας των μαθητών. Αν όλοι οι άριστοι επιλέξουν σχολη αστυφυλακων τότε οι βάση θα είναι μεγαλύτερη από την περσινή.

5. Υπαρχει και η βεβαίωση ικανότητας και οι περισσότεροι το γνωρίζετε αυτό. Παιρνουν βεβαιώσεις χωρίς να έχουν την αστυνομία στις πρώτες επιλογές αλλά απλά να υπάρχει έως επιλογή.

6. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Όταν βγαίνουν τα μόρια και μαθητής πιάνει ψυχολογία ίσως την προτιμήσει από την Αστυφυλακων για δικούς του Προσωπικούς λόγους.

7. Ειδα σχόλια τύπου: "Γνωρίζω 7 κοπέλες πάνω από 17000 μόρια και αγχώνομαι". Φίλε έχω να σου πω πως γνωρίζω 400 πάνω 17000 απλα δεν θα δηλώσουν αστυνομία. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι δεν επιλέγουν αστυφυλακων. Δεν είναι και η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για έναν νέο. Εκτος αν είναι ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ...

Υπάρχουνε και άλλα επιχειρήματα αλλά νομίζω ότι σας κούρασα!(Αριθμός εισακτέων κλπ)

ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΈΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ. ΤΈΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΉΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΌΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΌΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτατε ώστε να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές και προχειρογραμμενο κείμενο από την ξαπλώστρα της Παραλίας...

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΑΝΙΑ!

isidoros96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από isidoros96 »

Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχουν βγάλει στατιστικά βαθμολογίας από 15 έως 17 για να δούμε το ποσοστό
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Συνταγματαρχη πολυ ευστοχο κειμενο. Συμαζεψες στο μηνυμα σου οσα προαναφερθηκαν και τα οργανωσες με εναν ιδιαιτερα αξιολογο τροπο ο οποιος προσδιδει μια γενικη και κοντα στην πραγματικτοτητα εικονα για τα προσεχη αποτελεσματα. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε εσενα και καλα αποτελεσματα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgekir την Πέμ Ιούλ 21, 2022 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

George εγω λεω 5 Αυγούστου
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και εγώ για εκεί το κόβω αδερφέ, με το καλό να πραγματοποιηθούν όλα μας τα όνειρα
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μακάρι αδερφέ. Πότε έδινες Πκε αν επιτρέπεται (ημερομηνίες)
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

16/3-22/3 έδινα εγώ και την τελευταία μέρα μας έστειλαν όλους για επανεξέταση στα αθλήματα γιατί άρχισε να ρίχνει χιονόνερο 😂
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Εγω ξεκίνησα 14/3. Ασε φίλε πολύ κρύο εγω είχα αρρωστήσει κιόλας δεν είχα συνηθίσει τοσο κρύο. Είχε χιονίσει κιόλας θρακομακεδονες δεν παλευόταν με τίποτα
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στη Σ. Ι εδινες και εσυ;
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από THEOKATSINO »

Συνταγματάρχη όσα ανέφερες είναι πολύ σωστά και εύστοχα. Ελπίζω όλοι να πετύχουμε το στόχο μας. Καλό καλοκαίρι.
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Εγω της αστυνομίας έδωσα αλλα οι 2 πρώτες μέρες ήταν στη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας θρακομακεδονες
Maria 1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Maria 1997 »

Συνταγματάρχη πολύ σωστά όλα όσα γράφεις. Εντάξει ο καθένας την άποψη του λέει στο φόρουμ, ωστόσο κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει ειδικά φέτος να θεωρεί δεδομένο τίποτα ! Ακόμα και όσα παιδιά έχουμε γράψει πάνω από την περσινή βάση ! Έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις στα σώματα ασφαλείας που σίγουρα θα επιφέρουν αλλαγές στις βάσεις ! Λίγες μέρες υπομονή ακόμα και ευχομαι να πέσουν οι βάσεις αρκετά και να μπούμε όσα παιδιά το θελουμε πραγματικά ! Καλή επιτυχία σε όλους !
ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL »

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ η τοποθέτηση σου ήταν υποστρατήγου σωστή. Αυτό το παράδειγμα της μηχανής έγραψε, εδώ παιδιά με 1.80 και ζορίζονται να την κρατήσουν θα την κρατήσει ένα κοριτσάκι. Η πτώση των βάσεων είναι δεδομένη αλλά πόσο άραγε. Πέρυσι έπεσα μέσα και Αξ/κών και Αστυφυλάκων. Φέτος το 1.63 ούτε καν 1.65 για άντρες και γυναίκες είναι απρόβλεπτος παράγοντας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες