Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Firfiriki
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Firfiriki »

Το 15000+ είναι πολύ γενικό. Άλλο 15.001 και άλλο 15.999
The Greek
isidoros96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από isidoros96 »

Συμφωνώ απολύτως, το 15++ είναι γενικό και αόριστο, εγώ πιστεύω γενική σειρά από 15000 έως 15200 (ειδικές κατηγορίες δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη) και αξιωματικών η βάση στα 17700 με 17800. Αν σκεφτεί κάποιος ότι ο πρώτος στην αστυφυλάκων 99/100 είναι αυτός ή αυτή που έχασε την αξιωματικών για ένα Μόριο, έτσι το υπολογίζω εγώ. Και αυτό δείχνει και το παρελθόν σε σχέση με την διαφορά αξιωματικών με αστυφυλάκων. Απλά φέτος ανοίγω την διαφορά και λόγω περισσότερων ατόμων.
simantiris
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από simantiris »

Γενικη σειρα 15000-15350 πιστευω εξαιτιας την αλλαγη του υψους και τις πκε που εγιναν πριν τις πανελληνιες με αποτελεσμα να αυξησει τους ικανους. Αν σκεφτεις το 2020 πολλα ατομα ατ 15000-16000 μορια δεν πηγαν καν για αθληματα θα αυξησει τη βαση σε σχεση με το 2020 εξαιτιας εξαιτιας αυτων των Παραγοντων δηλαδη αυξηση +1500 μορια
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από georgekir »

Καλα εννοειται πως η βαση θα ειναι ανεβασμενη σε σχεση με Τα επιπεδα του 2020, αφου οι φετινες επιδοσεις ειναι σαφως καλυτερες. Τωρα το θεμα ειναι που θα φτασει περιπου η βαση. Εγω λεω αστυφυλακων 15000-15250 και αξιωματικων 17800 περιπου που ισως να λεω και πολυ αφου εχει συντελεστη την εκθεση
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από THEOKATSINO »

Εγώ θεωρώ 15.000 με 15.500 η γενική σειρά για Αστυφυλάκων
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

15500; Ελα ρε το κοβεις να ανεβαινει τοσο ψηλα ;
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ελπίζω όχι. Εγώ απλώς το λέω σαν όριο προς τα πάνω, δηλαδή ότι δεν πρόκειται σίγουρα να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό η βάση.
Firfiriki
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Firfiriki »

Το 15.500 το θεωρώ υπερβολή. Οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν από 4ο πεδίο και είχαν συντελεστή στα μαθηματικά και στην έκθεση (ενώ με το παλαιό σύστημα είχαν μαθηματικά και αοθ). Πρώτον τα παιδιά κάποτε γράφανε καλύτερα στο αοθ απ' ότι τώρα στην έκθεση. Αυτό σημαίνει λιγότερες καλύτερες επιδόσεις (της έκθεσης με εκείνες του Αοθ). Δεύτερον στα μαθηματικά και φέτος πάτωσαν όλοι καθώς το 70% περίπου των υποψηφίων ήταν κάτω από την βάση. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί βγαίνουν αυτόματα εκτός συναγωνισμού. Οπότε η βάση ίσως να πέφτει έτσι. Δε θα είναι μεγάλη έκπληξη να πέσει η βάση στα 14.500 Σε ό, τι αφορά την αλλαγή ύψους για τις γυναίκες ή τις καλύτερες επιδόσεις τους, δεν σημαίνει ότι όλες θα προτιμήσουν την σχολή αυτή ως πρώτη επιλογή. Προηγούνται συνήθως σε προτιμήσεις και η πυροσβεστική και το λιμενικό, ο στρατός κλπ.(όχι για όλους φυσικά αλλά απ' ότι ακούω κατά Μ. Ο.)
The Greek
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι εχεις δικαιο οι περισσοτεροι υποψηφιοι ειναι απο το 4ο πεδιο στο οποιο φετος οι επιδοσεις ηταν κακες σε συγκριση με αλλα χρονια. Ειχαμε μειωση αριστουχων σε ΑΟΘ και ΑΕΠΠ που θεωρουνται μαλιστα και τα "ευκολα" μαθηματα του πεδιου. Οσο για τα μαθηματικα δεν χρειαζεται να αναφερουμε κατι γιατι οπως ειχε αναφερθει και στις αρχες το 10 στο 4ο πεδιο θεωρειται μεγαλη επιτυχια. Στην εκθεση απο την αλλη οι επιδοσεις ειναι καλυτερες απο περυσι αλλα χωρις τεραστια διαφορα. Οποτε ναι αμεσως αμεσως ο ανταγωνισμος απο τους υποψηφιους του 4ου μειωνεται. Οπως εχω ξαναπει στις ΠΚΕ παρολο που αρκετα κοριτσια - οσα περνουσαν τα ορια των αγωνισματων - επαιραν τη βεβαιωση για τα σωματα ασφαλειας θα τα δηλωναν μετα απο στρατιωτικες με μια ιδιαιτερη προτιμηση σε σχολες αξιωματικων πχ ΣΜΥ, ΣΜΥΑ, ΣΜΥΝ. Οποτε προσωπικα θεωρω πως το ταβανι θα ειναι πιο κατω απο τα 15500
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πολύ σωστά όλα όσα λες. Γενικά πάνω από 15.000 μόρια είναι πολύ δύσκολο με τόσες θέσεις, αλλά είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε τη βάση φέτος. Υπομονή και θα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχε ανακοινωθει η μειωση υψους ειχε βγει ενα αρθρο που ελεγε οτι στη σχολη αξιωματικων θα κανουν χρονια να δουν αγορι πρωτοετη Εικόνα
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πάντως θεωρώ ότι γύρω στα 700 άτομα (μπορεί και λιγότερα) είναι η αύξηση ικανών στις ΠΚΕ λόγω μείωσης του ορίου ύψους, γιατί θυμάμαι πέρυσι που έδινα εγώ (αν και έβγαιναν οι βαθμολογίες 2 μέρες αφού τελείωσα ΠΚΕ και μέχρι στιγμής είχαν έρθει όλοι), μερικοί φίλοι μου που ήταν σε επόμενες ομάδες μου έλεγαν ότι από τα 60 άτομα μέναν 20-25 άρα 25*12 ομάδες περίπου που συμμετείχαν ενώ είχαν βγεί τα αποτελέσματα κάνει 300. Άρα μείον 300 άτομα από κάθε στρατιωτική σχολή και σώμα ασφαλείας που διενεργούσαν ΠΚΕ μειώνει τους 5.700 αρκετά.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι ρε εννοειται οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα περυσι που εδινα πρωτη φορα, ξεκινουσα τις ΠΚΕ μερικες μερες αφοτου ειχαν ανακονωθει οι βαθμοι και ειχαμε παρα πολλους αποντες. Το οτι φετος εγιναν οι ΠΚΕ νωριτερα ειναι ισως ο σημαντικοτερος παραγοντας που οδηγησε στην αυξηση ικανων. Αν παρατηρησετε κιολας στα δημοσιευμενα εγγραφα των ΣΣΕ, ΣΙ, ΣΝΔ, ΣΣΑς, ΣΜΥ προηγουμενων ετων θα δειτε οτι στις ομαδες που ηταν πριν την ανακοινωση των βαθμων υπηρχαν ελαχιστοι αποντες ενω επειτα αυτος ο αριθμος ανεβαινε αρκετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgekir την Πέμ Ιούλ 21, 2022 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από alexandrosntoi »

Μην ξεχνάμε και την μείωση 4.000 υποψηφίων από την κατεύθυνση ανθρωπιστικων σπουδών. Ένα μεγάλο μέρος έμπαινε από θεωρητική. Εγω θεωρώ σε συνδυασμό που στο 4ο πεδίο δεν έγραψε καλα ειδικά μαθηματικά και στο 1ο που μειώθηκαν και οι αριστούχοι και οι υποψήφιοι η βάση θα είναι 14.200 με 14.600 εκει θα παιχτεί.
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ισχυει μειωθηκαν αρκετα οι υποψηφιοι του πρωτου αλλα απο την αλλη αυξηθηκαν εκεινοι του τεταρτου παιδιου. Παρολα αυτα οι επιδοσεις τους δεν ηταν και οι καλυτερες αφου στα μαθηματικα εγινε πραγματικα χαμος. Σιγουρα ολα αυτα που λες ειναι σωστα αλλα δεν ξερω το 14200 μου φαινεται λιγο δυσκολο, μακαρι ομως να παει τοσο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες