Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Καλημέρα παιδιά αυτό το φόρουμ άνοιξε για όσους ενδιαφέρονται για την σχολή αστυφυλάκων 2022
Καλησπέρα γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν οι εισακτέοι; Επειδή οι πκε θα γίνουν Νοέμβριο μάλλον θα πρέπει να βγει νωρίτερα και η προκήρυξη
-
- Υποδεκανέας
Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου λογικά θα έχει βγει η προκήρυξη
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Καλησπέρα σε όλους τους υποψήφιους και καλή μας επιτυχία. Ότι θα βγει η προκήρυξη μέσα στον Οκτώβριο είναι σίγουρο, δεδομένου ότι τον Νοέμβριο θα γίνουν οι ΠΚΕ. Αυτό που δεν πρέπει να θεωρούμε βέβαιο είναι ο αριθμός των εισακτέων. Μπορεί να τους ανακοινώσουν πιο μετα, για παράδειγμα μέσα στο 2022, και όχι μαζί με την προκήρυξη για τις ΠΚΕ. Λίγη υπομονή και θα λυθούν ότι ερωτήματα έχουμε, γιατί οι διαδικασίες θα κινηθούν πιθανότητα σε ένα εντελώς καινούριο πλαίσιο.
-
- Υποδεκανέας
Καλησπέρα και σε εσένα φίλε. Εχω ρωτήσει στο υπουργείο και μου είπαν ότι ο αριθμός εισακτεων θα ανακοινωθεί μαζί με την προκήρυξη.
-
- Υποδεκανέας
Μακαρι να ισχύει αυτό που λες γιατί θα είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε από τόσο νωρίς τους εισακτέους. Αν και δυστυχώς δεν βλέπω να έχουμε καμία αξιόλογη αύξηση στα σώματα ασφαλείας, θα κινηθούν στους ίδιους αριθμούς με το 2021.
-
- Υποδεκανέας
Μακάρι να δούμε πάλι 700+ εισακτεους αλλά πολύ δύσκολο μου φαίνεται
Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς εάν 1 μπορω να μπω και εγώ που είμαι στους Έλληνες εξωτερικού στην Γερμανία
2 αν πέσουν οι βάσεις ;
2 αν πέσουν οι βάσεις ;
-
- Υποδεκανέας
Ioannia έγραψε: Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς εάν 1 μπορω να μπω και εγώ που είμαι στους Έλληνες εξωτερικού στην Γερμανία
2 αν πέσουν οι βάσεις ;
Καλησπέρα. Βεβαίως μπορείς να λάβεις μέρος στις πανελλήνιες με την κατηγορία "Έλληνες του εξωτερικού". Απλά να ξέρεις ότι αυτή η κατηγορία έχει ελάχιστους εισακτέους. Τώρα για τις βάσεις είναι πολύ νωρίς να μιλάμε. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν ο αριθμός των εισακτέων. Όταν θα τους ξέρουμε θα μπορούμε να έχουμε μια εικόνα.
-
- Υποδεκανέας
Παιδιά έχει κανείς κάποια ενημέρωση ή έχει ακούσει κάτι για του αριθμο φετινών εισακτεων; Αν ενδεχόμενος υπάρξει κάποια αύξηση ή μείωση;
-
- Υποδεκανέας
Από ότι κατάλαβα το όλο θέμα με τις προκαταρκτικές είναι ακόμα απροσδιόριστο. Ας περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τι θα γίνει εν τέλη, αλλά πιστεύω πως δεν θα γίνουν τώρα το φθινόπωρο αλλά κανονικά τον Ιούλιο.
-
- Υποδεκανέας
Το όριο με το ύψος των γυναικών άλλαξε στο 1.60 για φέτος ή όχι;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Aggelosfasoulas έγραψε:Το όριο με το ύψος των γυναικών άλλαξε στο 1.60 για φέτος ή όχι;
Υπάρχει απόφαση από το ΣτΕ. Λίγο υπομονή μέχρι να βγει η εγκύκλιος κοπέλα μου.
Μετά την αλλαγή για άνοιξη τα αθλήματα ποτε θα βγει η προκυρηξη με τους εισακτεους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες