Δικαιούνται υποτροφία οι σπουδαστές των ΑΕΝ;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
mastoras47
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mastoras47 »

Γεια σε όλους.

Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα πως τα πήγα αρκετά καλά! Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει κάποια ευκαιρία για τους πρώτους στις ΑΕΝ έτσι γιατί κρίμα είναι να πάνε τζάμπα τόσα μόρια.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

mastoras47 έγραψε:Γεια σε όλους.

Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα πως τα πήγα αρκετά καλά! Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει κάποια ευκαιρία για τους πρώτους στις ΑΕΝ έτσι γιατί κρίμα είναι να πάνε τζάμπα τόσα μόρια.

Τι να πούνε και οι υπόλοιποι που έχουνε περάσει σε Ιατρικές Σχολές, ΗΜΜΥ κτλπ.

To ερώτημα είναι γιατί μπήκες εσύ στην ΑΕΝ, επειδή έβγαλες πολλά μόρια και νομίζεις πως θα έχεις παραπάνω πλεονεκτήματα ή επειδή αγαπάς την θάλασσα; Δεν σε βλέπω να αντέχεις μετά το πρώτο μπάρκο αν μπήκες για το πρώτο.

mastoras47
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mastoras47 »

fsafsa έγραψε:

Τι να πούνε και οι υπόλοιποι που έχουνε περάσει σε Ιατρικές Σχολές, ΗΜΜΥ κτλπ.

To ερώτημα είναι γιατί μπήκες εσύ στην ΑΕΝ, επειδή έβγαλες πολλά μόρια και νομίζεις πως θα έχεις παραπάνω πλεονεκτήματα ή επειδή αγαπάς την θάλασσα; Δεν σε βλέπω να αντέχεις μετά το πρώτο μπάρκο αν μπήκες για το πρώτο.

Με ξές και με λες οτι δεν θα αντέξω; Όχι, η ΑΕΝ ήταν η μονή μου επιλογή και πολύ απλά ήθελα στις πανελλήνιες να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Επίσης έφτασα και 100 κιλά bench press Έτσι για να είναι η προετοιμασία μου πιο σφαιρική. Καλά το διατύπωσες όμως. Θα έχω η δεν θα έχω κανένα πλεονέκτημα για τον κόπο μου;Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης