Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2021)
Λοιπον μαγκες επειδη εχω εναν γνωστο μεσα στην γαδα μου ειπε οτι θα λειτουργήσουν 3 σχολες στο Διδυμότειχο το Ρέθυμνο και τη Κομοτηνή. Θα μπουμε μεσα ή Οκτώβρη ή Νοέμβρη γιατι οι τελειόφοιτοι είναι ακομα μεσα
Εγώ πήρα τηλέφωνο στην Κομοτηνή και μόυ είπαν ότι Σεπτέμβριο έχουν εξετάσεις και ορκομωσία νομίζω Οκτωβρίο μάλλον τους πανεπιστημιακούς οπότε αργότερα
Άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο για Δεκέμβρη;
Οι πανεπιστημιακοί 400 άτομα είναι ρε παιδιά. Και εμείς 310. Που λέει ο λόγος και μονο η Κομοτηνή να υπήρχε σαν τμήμα πάλι Χωραγαμε. Δεν τους συμφέρει να αργήσουμε να μπούμε, υπάρχουν περιθώρια. Εμένα με πήραν τηλ και μου είπε ότι εντός ημερών περιμενουν ενημέρωση για να ξεκινήσει η διαδικασία. Οκτώβρη θα μπούμε μάλλον.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Μίλησα με φίλο μου Κομοτηνή. Μπορεί να είμαστε μαζί όλοι οππι και αστυφύλακες. Πέρσι είχαν μαζί Κομοτηνή Συνοριοφυλακες και αστυφύλακες. Μια χαρά χωράμε.
Είχαμε κάποιο νέο παιδιά;
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Συνηθως γινεται η ορκωμοσια 1/10 και 10 μπαινει η νεα σειρα η οποια εχει μονο μια εξοδο (28/10) και υστερα γινεται η ορκωμοσια ως δοκιμος και παιρνετε αδεια. Πραγματι θα λειτουργησουν μονο οι 3 σχολες που αναφερθηκε παραπανω. Καλη αρχη σε ολους σας και μπραβο για την προσπαθεια!
Μαγκες για να εχω περίπου μια εικονα. Εσεις ποια περιοχη θα βαλετε πρώτη επιλογή?
Εγώ προσωπικά θα βάλω Κομοτηνή Διδυμότειχο και τελευταίο Ρέθυμνο γιατί οι πρώτες οι δύο έχουν πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις συν ότι για Διδυμότειχο κάπου είδα ότι έχει πολύ καλούς καθηγητές
Εγώ δεν έχω ιδέα είμαι ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Κομοτηνή αν και δεν ξέρω αν θα έχει πολύ διαφορά τους μήνες που θα είμαστε μέσα
Τα μαθήματα παιδιά είναι απαιτητικά ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Η σχολή τυροκομίας έχει πιο δύσκολαJimi2917 έγραψε:Τα μαθήματα παιδιά είναι απαιτητικά ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Απλά ένα ποσοστό από τους πρώτους σε βαθμό έχουν δικαίωμα να πάνε για αξιωματικοί ... Οι 2 πρώτοι ή οι 5 πρώτοι νομίζω.
Κικο ήσουν μέσα στην σχολή και τα γνωρίζεις αυτά;
Κάποιος πονεμένος θα είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες