Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2021)
Ναι αλλά εμείς λένε ότι τον Απρίλη πρέπει να είμαστε έξω για πρακτική
Αυτό... Άρα λογικά Οκτώβρη θα μπουμε ...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται με τη περιοδο εκπαίδευσης και τη περίοδο πρακτικης; Δηλαδή θα μεινουμε μεσα 2 χρονια και μετα ενα χρονο πρακτικη ή θα μενουμε μεσα Οκτώβρη-Απριλη και Απρίλη-Οκτωβρη πρακτικη?
Αρχές Οκτωβρίου μέχρι τέλη Απριλίου θεωρητική εκπαίδευση και διαμονή μέσα στην σχολή και μετά πρακτική
Και αυτό θα ισχυει για 3 χρόνια ;
Η σχολή έχει καψόνια ;
Πέρυσι η αστυφυλάκων ξεκίνησε Δεκέμβριο, αλλά φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά . Και μακάρι οι σχολές τις αστυνομίας να είχαν παραπάνω καψονι για να φαινόταν ποιος πραγματικά θέλει να μείνει και για να χτίσει χαρακτήρα μιας και μιλάμε για παιδιά 18 ετών. Τουλάχιστον εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων έπρεπε να γίνεται για ένα μήνα όσον αφορά το κομμάτι πειθαρχία. Από τη στιγμή που κουβαλάς όπλο πρέπει να ελέγχεις και τα νεύρα σου όπως επίσης πρέπει να μπορείς να αντιδρας σε συνθήκες πίεσης.
Σας εχουν παρει από το Α. Τ.
Και τι σου είπαν;
Εμενα δεν με εχουν παρει ακομα
Τα συγχαρητήρια κυριως και ότι από εβδομάδα λογικά θα του έρθουν οδηγίες για να ξεκινήσει η διαδικασία. Και προφανώς για να δει αν ο αριθμός ήταν ο σωστός.
Μακάρι να ισχύει και να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και να μπούμε Οκτώβρη
Για να το τρέχουν τόσο γρήγορα λογικά (και Μακάρι), Οκτώβρη θα μας βάλουν.
Παιδιά εμένα δεν με έχουν πάρει ακόμα αλλά πήγα στα ΑΤ της περιοχής μου και μου είπαν πως λογικά σε λίγες μερες θα με πάρουν ή από την Γαδα ή από το ΑΤ για τις περαιτέρω διαδικασίες (αποτυπώματα κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης