Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Συγχαρητήρια μάγκες και εγώ πέρασα αξιωματικών
Συγχαρητήρια σε όλους τους προσεχώς συναδέλφους
Έπειτα από επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, η γραμματεία μου είπε ότι τα τμήματα είναι αυτά που θα επικοινωνήσουν με τους επιτυχόντες. Δεν μου καθόρισε το διάστημα στο οποίο θα γίνει η αυτή η επικοινωνία.

Πέρασα αστυφυλάκων και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, τί θά γίνει από εδώ και πέρα. Ειμαι από βόρεια Ελλάδα, πού θά καταταγω, πώς είναι ή ζωή στην σχολή, άδεια παίρνεις καθόλου; Ευχαριστώ!
Ανθυπολοχαγε 18.050 δεν ειχες πει οτι εχεις γραψει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εμένα οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης: Μας δίνουν λίστα με το τι θα χρειαστούμε /αγοράσουμε ;
Ποιες σχολές θα λειτουργήσουν ; Γτ φέτος είμαστε πιο λίγοι και όχι 730 που ήταν περυσι.
Ποιες σχολές θα λειτουργήσουν ; Γτ φέτος είμαστε πιο λίγοι και όχι 730 που ήταν περυσι.
Καλησπερα και συγχαρητηρια ! Και εγω αστυφαλακων περασα και απο οτι εχω ψαξει αυτες τις μερες θα σου απαντησω, αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος.1) Οι σχολες ειναι τρεις (κομοτηνη, διδυμοτειχο, ρεθυμνο) και θα μας καλεσουν απο τα τμηματα για να παμε να δηλωσουμε τα τμηματα προτιμησης μας. Την βασικη εκπαιδευση θα την κανουμε ολοι στην κομοτηνη.2) το πρωι μαθημα μεχρι το μεσημερι και μετα αν δεν κανω λαθος εχουμε ελευθερο χρονο. Στο λεω με μια μικρη επιφυλαξη αυτο ισως ξαναεχουμε μαθημα το απογευμα 3) ναι, περνουμε αδειες, χριστουγεννων, πασχα σιγουρα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και φέτος 3 θα λειτουργήσουν ; Και τι θα είμαστε από 100 άτομα σε κάθε σχολή; Πολυ λίγοι μου φαίνονται
Τώρα που η αρχή έγινε 3 ετης το πρόγραμμα γράφει ότι είμαστε Οκτώβρη-Απριλιο μέσα και Απρίλιο -Οκτώβρη έξω.(Για πρακτική) Οπότε εμείς από τέλη Απρίλη μέχρι αρχές Οκτώβρη θα δουλεύουμε;
Φέτος οι 400 οππι θα είναι στην Κομοτηνή
Αν τα οργανώσουν σωστά χωράνε όλοι στην σχολή της Κομοτηνής αν και κανονικά πρώτο μέλημα θα έπρεπε να είμαστε εμείς οι αστυφύλακες αφού υποτίθεται ότι αναβαθμίστηκε η εκπαίδευση μας και όχι αυτοί για τα πανεπιστήμια με τα σπρέι πιπεριού αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει θέμα προτεραιοτήτων
Ο τρόπος που μιλας για μελλοντικούς συναδέλφους δεν εισαι σωστός. Τι πάει να πει 'αυτοι για τα πανεπιστήμια με τα σπρέι'; Συγγνώμη κιολας αλλα το επαγγελμα που πας να κάνεις ισως ενας τετοιος με το σπρέι ισως σε σωσει η βρεις ενα καλο απο αυτόν. Ειτε κ το αντίθετο. Κ μην το πας για προτεραιότητα γιατι εσυ θα βγεις απο την σχολη σε 2 χρονια κ ο αλλος σε 1 μηνα θα ειναί εξω. Καλός η κακός ετσι εχουν τα πράγματα.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Φίλε manolo μου φαίνεται ότι ψωνίστηκες πριν καν μπεις στη σχολή. Τι πάει να πει αυτοί με τα σπρέι πιπεριού; Υποβιβάζεις συνάδελφο; Από τώρα; Για πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις.
Λογικα η θα μας στειλουν αλλου οποτε η θα γινει καπως παραλληλα καθως εμεις λενε οτι Απριλιο πρεπει να ειμαστε εξω για πρακτικη... Συμφωνα με το προγραμμα που εχει βγει παντα...
Μάλλον δεν ξέρεις ότι αυτοί με τα σπρέι πιπεριού έχουν μεγαλύτερη εκπαιδευτική βαθμίδα από εσένα μιας και εσύ μόλις τελείωσες το λύκειο ενώ αυτοι έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο και αρκετοί από αυτοί ίσως και μεταπτυχιακό.
Κράζεις αλλά θαυμάζεις...
Κράζεις αλλά θαυμάζεις...
Πρώτα απ' όλα εδώ το νήμα είναι για εμάς τους αστυφυλακες που περιμένουμε να μπούμε φέτος, δεύτερον δεν υποτιμαω τους συναδέλφους όπως είπατε κάποιοι αλλά σίγουρα πιστεύω ότι προτεραιότητα του σώματος πρέπει να είναι η δική μας εκπαίδευση και τέλος τα πτυχία δεν μου λένε τίποτα κάποιος που τελείωσε ΤΕΙ πήρε 1000 μόρια ενώ και κάποιοι με μεταπτυχιακά που λες αν το είχαν όνειρο ζωής να μπουν στην αστυνομία θα το είχαν κάνει ήδη μεσα από τις πανελλήνιες και δεν θα περίμεναν να πάνε 28. Ασχοληθείτε με το δικό σας νήμα Παρακαλώ πολύ εδώ είναι για την δική μας ενημέρωση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες