Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

Firewoman έγραψε:Αρχικά ναι. Θα πρότεινα να οργανωθούμε οι εισακτέοι με κάποιο τρόπο με την παρέλευση του 10ημερου των ενστάσεων και την οριστικοποίηση του πίνακα. Εξάλλου όλοι μαζί θα καταταγούμε ανεξαρτήτως ειδικότητας, οπότε θα ενημερωνόμαστε καλύτερα ο ένας από τον άλλον.

Π. Χ.Viber; Λογικό ακούγεται.
bibliografia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bibliografia »

Καλησπερα

ειμαι επιλαχων οικονομικων

ενημερωστε με για οποιαδηποτε ενεργεια ωστε να συδραμουμε ολοι μαζι

ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
Firewoman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Firewoman »

Barberis έγραψε:Π. Χ.Viber; Λογικό ακούγεται.

Θα ήταν όμως πρακτική μια ομάδα viber με 100+ άτομα; Ένα μήνυμα να στείλουν οι μισοί, φοβάμαι ότι θα χάνεται η πληροφορία. Μήπως στο fb θα ήταν καλύτερα; Απλά το πρόβλημα θα έχουν όσοι δεν έχουν fb, θα πρέπει να ενημερώνονται μέσω τρίτων. Πείτε γενικά τη γνώμη σας και άλλοι, να δούμε τι βολεύει καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 28, 2022 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Usernames
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Usernames »

Καλησπέρα θα πρότεινα να κάναμε μια ομάδα στο φβ ή στο μεσσαντζερ προς διευκόλυνση όλων, ίσως μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ ώστε να γίνει η προσθήκη ευκολότερα με βάσει τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων
VFD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από VFD »

Γεια σε όλους !Είμαι στους εισακτέους νομικούς του διαγωνισμού.

Δεν ξέρω ποσό διαδεδομένο είναι αλλά θα πρότεινα να φτιάξουμε server στο «discord» γιατί πιστεύω πως είναι η πιο πλήρης πλατφόρμα για την χρήση που θελουμε. Λογικά ειδικά οι πληροφορικαριοι πρέπει να την γνωρίζουν.

bibliografia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bibliografia »

Καλησπερα

μιλωντας για την κατηγορια των οικονομικων και οι 97 ειναι επιτυχοντες;

οι αλλοι εχουν πανω απο 50 στα γραπτα αλλα δεν τους καλεσαν για συνεντευξη και ειναι και πολλες ισοβαθμιες ξερουμε κατι;

VFD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VFD »

bibliografia έγραψε:Καλησπερα

οι αλλοι εχουν πανω απο 50 στα γραπτα αλλα δεν τους καλεσαν για συνεντευξη και ειναι και πολλες ισοβαθμιες ξερουμε κατι;

Οι πρώτοι 32 του τελικού πίνακα (όσες είναι οι προκηρυσσόμενες θέσεις)

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

bibliografia έγραψε:Καλησπερα

32 επιτυχόντες,62 επιλαχόντες και 2 δεν προσήλθαν, άρα κόπηκαν. Οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι έχουν κάτι να περιμένουν. Υποθέτω πως δεν θα βρίσκονται καν στους πίνακες.

Όσον αφορά το γκρουπάκι, φαντάζομαι πως το discord αν και προσφέρεται, δεν έχει κανένας και δύσκολα θα ασχοληθούν. Όποιος το ξεκινήσει μάλλον θα πάρει και την απόφαση για την πλατφόρμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Barberis την Σάβ Μάιος 28, 2022 9:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Firewoman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Firewoman »

Ναι ας περιμένουμε να βγουν τα ονόματα και επίσημα και το ξανασυζητάμε τότε με ποιον τρόπο θα γίνει. Κυρίως εσείς της πληροφορικής αν γνωρίζετε κάποια εύχρηστη εφαρμογή πέραν των κλασικών, ενημερώστε κ εμάς.
VFD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VFD »

Έχω φτιάξει έναν πρόχειρο σέρβερ στο discord. Οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα εδώ για να σας στείλω invite. Αν κάποιος ξέρει από απλά discord bots θα μπορούσε να με βοηθήσει με κάτι Εικόνα

xaralampia123
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xaralampia123 »

Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στην προσπάθεια ανανέωσης του πίνακα. Δεν έχω περάσει όμως το στάδιο της συνέντευξης, αλλά είμαι στο γενικό πίνακα των επιτυχόντων -επιλαχόντων, έχοντας γράψει 70 τις εκατό. Θεωρώ πως είναι σωστό να διεκδικήσουμε όλοι την απορρόφηση Των επιτυχόντων ανεξαιρέτως όσοι πέρασαν το στάδιο της συνέντευξης, καθώς θεωρούμαστε όλοι επιτυχόντες! Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και σε αντίστοιχους διαγωνισμούς.(Δικαστικοί αντιπρόσωποι στρατού, οι οποίοι δικαιώθηκαν όλοι οι επιτυχόντες) Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί με όσους έχουν υποβάλλει αίτημα για παράταση του πίνακα;
Zubu
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Zubu »

Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν και μπήκαν. Καλή αρχή !ΕικόναΕικόνα Οι υπόλοιποι άδικος Κόπος να κάνουν περαιτέρω ενέργειες η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι ο πίνακας ισχύει για 1 χρόνο. Δεν θα υπάρξει νέα προκήρυξη εντός του χρόνου. Άρα πάλι από το 0 οποίος θέλει ξανά. Όπως και εγώ :)
Mike95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mike95 »

Καλησπερα! Εγω ειμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εσένα, έγραψα 70%, δεν κλήθηκα για συνέντευξη και είμαι στην ειδικότητα των Νομικών. Εσυ;
Mike95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mike95 »

xaralampia123 έγραψε: Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στην προσπάθεια ανανέωσης του πίνακα. Δεν έχω περάσει όμως το στάδιο της συνέντευξης, αλλά είμαι στο γενικό πίνακα των επιτυχόντων -επιλαχόντων, έχοντας γράψει 70 τις εκατό. Θεωρώ πως είναι σωστό να διεκδικήσουμε όλοι την απορρόφηση Των επιτυχόντων ανεξαιρέτως όσοι πέρασαν το στάδιο της συνέντευξης, καθώς θεωρούμαστε όλοι επιτυχόντες! Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και σε αντίστοιχους διαγωνισμούς.(Δικαστικοί αντιπρόσωποι στρατού, οι οποίοι δικαιώθηκαν όλοι οι επιτυχόντες) Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί με όσους έχουν υποβάλλει αίτημα για παράταση του πίνακα;
Καλησπερα, μπορείς να μου στειλεις μήνυμα;
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Καλησπέρα φίλε,Στείλε μου invite όποτε μπορείς

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης