Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Συγχαρητήρια σε όλους μας ! Καλή σταδιοδρομία εύχομαι ! Όντως κάποια πράγματα είναι κρίμα να συμβαίνουν και φαινονται κ στους οικονομικούς ! Κ πάλι καλή αρχή σε όλους μας
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Μπράβο σε όλους και συμφωνώ με τον μαρζ. τέτοια μέρα μετά από τόση αναμονή μην ασχοληθούμε με τα πασιφανή «ερωτηματικά». ούτως η άλλως σε λίγο καιρό στο ΦΕΚ αυτοί οι ΑΜ θα μετατραπούν σε ονοματεπώνυμα 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Συγχαρητηρια παιδια στους εισακτεους. Καλη σταδιοδρομια. Καλη δυναμη σε οσους ειμαστε επιλαχοντες. Οποιος επιλαχων θελει να το ψαξει περαιτερω ας επικοινωησει μαζι μου.
Καλησπέρα. Ειμαι επιλαχών. Πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή?
Kok
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Συγχαρητήρια σε όλους!
Όσον αφορά τους επιλαχόντες: Προς το παρόν δε γίνεται να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχει βγει καν το ΦΕΚ, ούτε έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες, εφόσον δεν έχει περάσει το 10ήμερο. Μετά, αν βρεθεί ικανός αριθμός, μπορεί να υποβληθεί ένα ομαδικό αίτημα στο Υπουργείο πχ για παράταση του οριστικού πίνακα. Αλλά και πάλι κανείς και τίποτα δεν εγγυάται ότι θα υπάρξει σχετική ρύθμιση. Όντως είναι πάγια τακτική της Διοίκησης να δίνει παράταση στου πίνακες, αντί να ξοδεύει χρήμα και χρόνο σε νέους διαγωνισμούς.
Marz έγραψε:Όσον αφορά τους επιλαχόντες: Προς το παρόν δε γίνεται να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχει βγει καν το ΦΕΚ, ούτε έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες, εφόσον δεν έχει περάσει το 10ήμερο.Μετά, αν βρεθεί ικανός αριθμός, μπορεί να υποβληθεί ένα ομαδικό αίτημα στο Υπουργείο πχ για παράταση του οριστικού πίνακα. Αλλά και πάλι κανείς και τίποτα δεν εγγυάται ότι θα υπάρξει σχετική ρύθμιση. Όντως είναι πάγια τακτική της Διοίκησης να δίνει παράταση στου πίνακες, αντί να ξοδεύει χρήμα και χρόνο σε νέους διαγωνισμούς.
Έχουμε μαζευτεί. Επικοινώνησε αν θες.
Είμαι επιλαχόν πως έρχομαι σε επικοινωνία ;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους. Υπάρχει επιλαχών από την ειδικότητα των νομικών. Αν ναι ας επικοινωνήσει μαζί μου σας ευχαριστώ!
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια στα παιδιά που πετύχανε. Να κάνω μια ερώτηση γενικής φύσεως, τι πιστεύετε οτι θα γίνει με τις υπολοιπόμενες θέσεις στην ειδικότητα της πληροφορικής; Καθώς μείνανε κενες 11 θέσεις απο αυτές που είχανε προκηρυχθεί.Eυχαριστω.
Οι επιλαχόντες ας μου στείλουν ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ.
Οπότε, συνεχίζουμε και μπαίνουμε στο site της πυροσβεστικής για την όποια ενημέρωση σχετικά με την εκπαίδευση κτλ, έτσι;
Συγχατητηρια στους Επιτυχόντες. Δε νομίζω να γινει κάτι καλοκαίρι. Λογικά από Σεπτ-Οκτωβ θα ξεκινήσει η εκπαίδευση
- Firewoman
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Αρχικά ναι. Θα πρότεινα να οργανωθούμε οι εισακτέοι με κάποιο τρόπο με την παρέλευση του 10ημερου των ενστάσεων και την οριστικοποίηση του πίνακα. Εξάλλου όλοι μαζί θα καταταγούμε ανεξαρτήτως ειδικότητας, οπότε θα ενημερωνόμαστε καλύτερα ο ένας από τον άλλον.Barberis έγραψε:Οπότε, συνεχίζουμε και μπαίνουμε στο site της πυροσβεστικής για την όποια ενημέρωση σχετικά με την εκπαίδευση κτλ, έτσι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική στο φβ για καλύτερη ενημέρωση μεταξύ μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης