Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
100knkl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 100knkl »

Γεια σας! Μάλλον είμαι μέσα στους επιτυχόντες και ως εκ τούτου θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει ποσα περίπου περνούμε όσο είμαστε στην σχολή ως δόκιμοι. Θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να βλέπω για διαμονή και λοιπά έξοδα και θα με βοηθούσε να ξέρω που μπορώ να κινηθώ οικονομικά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα!

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Johan90 έγραψε:Δεν αποκλείεται να είναι και η άλλη εβδομάδα αλλά στο τηλέφωνο εκφράστηκε βεβαιότητα για αυτήν την εβδομάδα

Καλα αυτην την βεβαιοτητα την εχουμε αντιμετωπισει και στο παρελθον... Ας ελπισουμε οτι αυτην την φορα μπορουμε να το πιστεψουμε! Λιγες ωρες απεμειναν αν οντως ειναι αυριο...

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ana-feromenos έγραψε:Το ΦΕΚ θα βγει σίγουρα αργότερα ίσως και όταν μπούμε στην ακαδημία

Γιατι τοσο αργα; Εγω περιμενω το ΦΕΚ να βγει μεσα στον Ιουνιο το αργοτερο ...

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

100knkl έγραψε:Γεια σας! Μάλλον είμαι μέσα στους επιτυχόντες και ως εκ τούτου θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει ποσα περίπου περνούμε όσο είμαστε στην σχολή ως δόκιμοι. Θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να βλέπω για διαμονή και λοιπά έξοδα και θα με βοηθούσε να ξέρω που μπορώ να κινηθώ οικονομικά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα!

Χαχα μ'αρεσει η σιγουρια σου, εκτος αν εισαι απο τις ειδικοτητες που δεν θα κρινει η συνεντευξη οποτε συγχαρητηρια! Νομιζω καποιος ειχε πει οτι ειναι γυρω στα 580 τον μηνα αυτα που παιρνουμε στην εκπαιδευση...

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Firefight99 έγραψε:Γεια σας μελλοντικοι συναδελφοι.

Θα ηθελα να ρωτησω ειδικα τους νομικους της παρεας που ισως ξερουν περισσοτερα, σε τι βαθμο μπορει να επηρεασει ο πιθανος ανασχηματισμος της κυβερνησης και οι τυχον προωρες εκλογες την πορεια μας απο εδω και περα. Τοσο οσον αφορα τα αποτελεσματα οσο και σχετικα με την εκπαιδευση και τον διορισμο.

Επισης ποτε γινεται ο διορισμος; Οταν μπουμε στην Πυρ Ακαδημια ή οταν τελέιωσει και επισημα ο διαγωνισμος;

Αυτες τις ερωτησεις νομιζω τις εχουμε ολοι αλλα προς το παρον μας καιει το σταδιο της δημοσιευσης των αποτελεσματων και μετα βλεπουμε... Δυστυχως θα ειναι ολα στον αερα για αρκετο καιρο ακομα...

100knkl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 100knkl »

Purosvestis1990 έγραψε:Χαχα μ'αρεσει η σιγουρια σου, εκτος αν εισαι απο τις ειδικοτητες που δεν θα κρινει η συνεντευξη οποτε συγχαρητηρια! Νομιζω καποιος ειχε πει οτι ειναι γυρω στα 580 τον μηνα αυτα που παιρνουμε στην εκπαιδευση...

Είμαι πληροφορικαρια :) αα 580 χμμμ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 25, 2022 12:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Theodora92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Theodora92 »

Καλημέρααααα

Αν επικοινωνήσει κάποιος σήμερα ας μας ενημερώσει.

Mr.Pyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mr.Pyrosb »

Παιδιά καλημέρα!Δυστυχώς θα γίνω αγγελειαφόρος κακών ειδήσεων. Πήρα τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν από αύριο αν όχι την Παρασκευή. Αυτά ήταν τα ακριβή τους λόγια.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν έχουν ιδέα και μας λένε απλά τυχαίες ημερομηνίες. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να παίρνουμε τηλέφωνα, τζάμπα μας δημιουργούνται ελπίδες. Πρέπει απλά να περιμενουμε υπομονετικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mr.Pyrosb την Τετ Μάιος 25, 2022 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Καλημέρα. Αναμενόμενο. Ωστόσο ελπίζουμε ακόμα ποτέ δεν ξέρεις.
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Νομίζω όντως δεν έχει κανένα νόημα. Όσο και αν έχουν σπάσει τα νεύρα μας από την αναμονή, τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα στο τηλέφωνο. Κάπου έχει κολλήσει. Μπορεί στο εξέλ, μπορεί στις ισοβαθμίες που κοιτάνε βαθμό πτυχίου κλπ, μπορεί σε κάποια υπογραφή, κανείς δεν ξέρει.

Ούτως η άλλως είχαν πει δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαΐου. Όποτε μπορεί να βγουν και από Δευτέρα - Τρίτη.

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Να σας πω ομως κατι; Οκ δεκτο το οτι οποιος απανταει στο τηλεφωνο δεν γνωριζει ποτε θα βγουν αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι πιο αξιοπρεπες να απαντησουν απλα "δεν ξερω"... Απο την στιγμη που δεν εχουν πληροφοριες το να δινουν ψευτικες συγκεκριμενες μερες και ημερομηνιες μεταφερει την δεσμευση και ευθυνη των πληροφοριων σε αυτους που τις δινουν... Ισως ειμαι πολυ αυστηρος αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της

Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Κατανοώ ότι το πιθανότερο είναι να μην ξέρουν αλλά το να πετάνε random ημερομηνίες δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία μας. Δεν βλάπτει το να πουν ότι δεν γνωρίζουν συγκεκριμένα πότε.
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Αυτό ακριβώς . εγώ έχασα τον ύπνο μου και από Κυριακή προς Δευτέρα και σήμερα το βράδυ από την αγωνία επειδή υποτίθεται ότι θα έβγαιναν σίγουρα . Και είμαι και αγχωμένος ολόκληρα πρωινά τσεκάροντας κάθε τρεις και λίγο να δω αν έχουν βγει και στο τέλος τίποτα .Το ξέρω ότι δεν είναι «παραγωγική» η συμπεριφορά μου αλλά έτσι αντιδρώ σε τέτοιες καταστάσεις . δεν μπορώ να κάνω κάτι .

Από περσι τον Ιούλιο είμαστε στην αναμονή για ημερομηνίες .

Theodora92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Theodora92 »

Βγάλανε στη διαύγεια τον κανονισμό της σχολής.

Λέτε να παίζει να βγούνε σήμερα;

Μίλησε κανείς;

Mr.Pyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mr.Pyrosb »

Καλημέρα! Μπορείς σε παρακαλώ να μας στείλεις το link γιατί δεν κατάφερα να το βρω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες