Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Tasos89 »

Fire26 έγραψε:
Tasos89 έγραψε:Πιστεύω πως απάντησε με βάση το ύφος των ερωτήσεων και συμφωνώ μαζί του. Οι ερωτήσεις ήταν απλές,ήταν αναμενόμενες και δεν πιστεύω πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στον πίνακα κατάταξης. Άλλωστε δεν μπορεί κάποιος να σε κρίνει σε πέντε ερωτήσεις αν είσαι κατάλληλος για το σώμα. Εκτός αν απαντήσεις

κάτι πολύ ακραίο. Ήταν μια τυπική συνέντευξη, αναμενόμενες ερωτήσεις που αν είχες προβλεπόμενη εξωτερική ενδυμασία δεν μπορείς να πέσεις από τον πίνακα κατάταξης. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Δηλαδή σε μια εταιρεία σε παίρνουν αν έχεις προβλεπόμενη ενδυμασία; Δύσκολα... Το θέμα είναι ότι δε ξέρουμε τα κριτήρια τους και αν έχουν και δεν ήταν απλά μια τυπική διαδικασία.

Φίλε μου μόνο αυτό κατάλαβες; Σαφώς και παίζει ρόλο η ενδυμασία Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Με βάση

τις ερωτήσεις μπορείς να σχηματίσεις μια άποψη και πως θα κυμανθεί η διαδικασία. Ήταν τυπικές και απλές οι ερωτήσεις για αυτό και το παιδί από πάνω είπε τσάμπα κόπος. Αν εξαιρέσεις τις τελευταίες πέντε θέσεις, ίσως και πολλές λέω, πιστεύω πως ο πίνακας δεν θα αλλάξει.

Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Marz »

Καλή επιτυχία εύχομαι. Πλέον καμιά αγωνία. Όσο κι αν το ήθελα για προσωπικούς κυρίως λόγους, πλέον δεν ασχολούμαι καν μετά τη συνέντευξη. Η δουλειά συνεχίζεται. Μετά από τόσο καιρό που διήρκησαν οι εξετάσεις από την αίτηση μέχρι τη συνέντευξη, το μόνο που θέλω είναι να δω την τελική μου θέση. Μπαίνω κάπου-κάπου στο φόρουμ και διαβάζω τα σχόλια. Αυτό με τους πληροφορικάριους το έγραψα ως παρατήρηση. Θα υπάρξουν λοιπόν κενές θέσεις σε 1-2 ειδικότητες. Για τις οποίες όμως έχει εγκριθεί σχετικό κονδύλιο. Δεν ξέρω πώς θ' αντιμετωπιστεί από το Π. Σ. Ίσως βγει άμεσα κάποια προκήρυξη για τις σχετικές ειδικότητες. Το είχα γράψει και πριν κάτι μήνες στους πληροφορικάριους: Να μην απογοητεύονται και το διάβασμα που έκαναν ίσως τους ξαναχρειαστεί σύντομα. Χωρίς βέβαια να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.
Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Tasos89 »

Marz έγραψε:Καλή επιτυχία εύχομαι. Πλέον καμιά αγωνία. Όσο κι αν το ήθελα για προσωπικούς κυρίως λόγους, πλέον δεν ασχολούμαι καν μετά τη συνέντευξη. Η δουλειά συνεχίζεται. Μετά από τόσο καιρό που διήρκησαν οι εξετάσεις από την αίτηση μέχρι τη συνέντευξη, το μόνο που θέλω είναι να δω την τελική μου θέση. Μπαίνω κάπου-κάπου στο φόρουμ και διαβάζω τα σχόλια. Αυτό με τους πληροφορικάριους το έγραψα ως παρατήρηση. Θα υπάρξουν λοιπόν κενές θέσεις σε 1-2 ειδικότητες. Για τις οποίες όμως έχει εγκριθεί σχετικό κονδύλιο. Δεν ξέρω πώς θ' αντιμετωπιστεί από το Π. Σ. Ίσως βγει άμεσα κάποια προκήρυξη για τις σχετικές ειδικότητες. Το είχα γράψει και πριν κάτι μήνες στους πληροφορικάριους: Να μην απογοητεύονται και το διάβασμα που έκαναν ίσως τους ξαναχρειαστεί σύντομα. Χωρίς βέβαια να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.

Marz συμφωνώ απόλυτα. Έπισης, όποιος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, δούλευε ταυτόχρονα και

αφιέρωσε ατελείωτες ώρες, παράλληλα και με τη συνέντευξη, εύχομαι να ανταμοιφθεί!

Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Marz »

Η παράταση ισχύος του πίνακα επιλαχόντων γίνεται συνήθως με νομοθετική διάταξη. Αυτό όμως δεν είναι στο χέρι του υποψηφίου. Η αιτιολογική έκθεση του νόμου αναφέρει τους λόγους παράτασης ισχύος με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον (χρονοβόρα διαδικασία διεξαγωγής νέου διαγωνισμού, επιτακτική ανάγκη κάλυψης κενών κλπ). Δεν το ξέρω αυτό με το Λιμενικό, με το ΝΣΚ ξέρω ότι βγήκε νομοθετική διάταξη. Οι υποψήφιοι του ΝΣΚ απέστειλαν υπόμνημα στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, τέλη του '20.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

Οι υποψήφιοι του ΝΣΚ απέστειλαν υπόμνημα στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, τέλη του '20.

Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου.

LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από LongFire90 »

Παιδιά δύσκολα τα πράγματα με τοσο εύκολες ερωτήσεις... Δύσκολα αλλάζει η κατάσταση. Σίγουρα και το ενδυματολογικο παίζει ρόλο. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάω στην συνέντευξη ως Μπια Μπέκου.
Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Marz »

Fire26 έγραψε: Οι υποψήφιοι του ΝΣΚ απέστειλαν υπόμνημα στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, τέλη του '20.
Για να γίνει αυτό και έστω ότι αναλαμβάνει κάποιος την πρωτοβουλία: Θα πρέπει να βρει έναν σεβαστό αριθμό υποψηφίων που θα δεχτούν να συνυπογράψουν το υπόμνημα με τα στοιχεία τους. Από τη στιγμή που εγώ γράφω εδώ ανώνυμα, δεν μπορώ ούτε να βρω συνυποψηφίους μου, ούτε να τους ζητήσω προσωπικά τους δεδομένα και υπογραφές. Στο ΝΣΚ είναι διαφορετικά. Δεδομένου ότι 9 στους 10 υποψηφίους στο ΝΣΚ πάνε στα γνωστά φροντιστήρια για να προετοιμαστούν. Δεν ήταν δύσκολο πχ κάποιος διδάσκων από φροντιστήριο να τους συγκέντρωσε και να υπέβαλαν ένα ομαδικό υπόμνημα. Εδώ για να βρεις μερικούς έστω υποψηφίους χρειάζεται οργάνωση και κινητοποίηση μέσω social και να βρεθούν πρόθυμοι. Ποιος κάθεται τώρα να τα κάνει όλα αυτά... Κι αν δεν έχεις κονέ με βουλευτές της περιφέρειάς σου να στηρίξουν τα αιτήματά σου, θα πάνε άκλαυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 07, 2022 12:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mike95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mike95 »

Καλημερα, ίσως όσα άτομα ενδιαφέρονται για κάποιο τέτοιο αίτημα να δημιουργηθεί μια ομαδα να το συζητήσουμε!
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

Mike95 έγραψε:Καλημερα, ίσως όσα άτομα ενδιαφέρονται για κάποιο τέτοιο αίτημα να δημιουργηθεί μια ομαδα να το συζητήσουμε!
Ακριβώς!

Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

Η προκήρυξη αυτή ήταν για το 21-22. Το 22-23 θα μπούνε οι επόμενοι. Μπορούμε να ζητήσουμε να εξαντληθεί πρώτα ο δικός μας πίνακας - αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε νομικούς και οικονομολόγους γιατί σε αυτούς έμειναν πολλές κενές οργανικές θέσεις βάσει του πδ- και αφού εξαντληθεί να γίνει νέος διαγωνισμός. Αυτό όντως θέλει πολιτική πίεση να ξέρετε.
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Στους διοικητικούς αρκετές οργανικές θέσεις θα καλυφθούν από μετατάξεις τις οποίες περίμεναν αρκετό καιρό και αυτοί.
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Marz έγραψε:Καλησπέρα,με προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποιες θέσεις σε ορισμένες ειδικότητες (πληροφορικής και δεν ξέρω σε πια άλλη, δε θα καλυφθούν). Έχουν όμως μπει στον προϋπολογισμό οι χ, ψ αυτές θέσεις. Αναρωτιέμαι πώς θα καλυφθούν. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί με άλλους διαγωνισμούς ορισμένες ειδικότητες να μην συμπληρώνουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις και πώς έχει αντιμετωπιστεί το ζήτημα. Πχ θα μείνουν κενές μέχρι τη διεξαγωγή νέου διαγωνισμού; Θα αναπληρωθούν από άλλες ειδικότητες παρεμφερείς;

Μπορούν να τις καλύψουν από κατατακτήριες του χρόνου. Να ζητήσουν δηλαδή τα συγκεκριμένα πτυχία.

Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

Pantelis1900 έγραψε:Στους διοικητικούς αρκετές οργανικές θέσεις θα καλυφθούν από μετατάξεις τις οποίες περίμεναν αρκετό καιρό και αυτοί.

Και έτσι να ναι 92-18=74 άτομα να ναι οι μετατάξεις; Δύσκολο.

Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

Οι οικονομολόγοι. Μου είπαν όταν έδωσα ότι το 2ο μισό του Μαϊου θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν.
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

dysmas έγραψε:Καλημέρα. Ποιες ειδικότητες εχουν απομείνει για συνέντευξη; Μετα το περας της διαδικασίας ποτε αναμένεται η έκδοση αποτελεσματων;

Την Παρασκευή τελειώνουν οι συνεντεύξεις. Οι οικονομολόγοι δίνουν τώρα. Μέχρι τέλη Μαΐου θα έχουν βγεί σίγουρα αποτελέσματα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες