Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Με την σειρα που πηγαν τα γραπτα ειναι... Και η σειρα μας ειναι με φθινουσα βαθμολογια. Ουσιαστικα ακολουθησαν τους πινακες αποτελεσματων των γραπτων.
Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Ανά ειδικότητα και κάθε ειδικότητα βάσει της κατάταξης στον πίνακα επιτυχόντων και όχι αλφαβητικά όπως πήγαινε μέχρι τωρα
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Ναι παιδιά τα είδα αναλυτικά τώρα Και γω. Μόνο οι μετεωρολόγοι δεν είναι στη σειρά τους. Τους έβαλαν πριν τους νομικούς.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

Καλημέρα.Μπορεί κάποιος να μας πει τι ρωτήθηκε στη συνέντευξη; Επίσης, αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τις απολαβές και θέλεις να παραιτηθείς η υποχρεωτική πενταετής υπηρεσία σημαίνει πως θα είσαι υπόλογος του δημοσίου και θα πληρώσεις πρόστιμο, όπως γίνεται σε όσους μπαίνουν με πανελλήνιες;

Pantelis1900

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου ναι. Αν αποχωρήσεις πριν την 5ετια χωρίς κάποιο ιατρικό-σοβαρό λόγο θα πληρώσεις μάλλον αρκετά λεφτά πρόστιμο
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Παιδια εδωσε κανενας να μας πει περιπου που κινηθηκαν οι ερωτησεις;
Pantelis1900

Johan νομίζω πως μόνο εσυ δίνεις νωρίτερα από όλους μας. Αν θυμάμαι καλά την ειδικότητα που είχες πει
Mr.Pyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mr.Pyrosb »

Καλημέρα παιδιά, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος εικόνα για το πότε μπορεί να ξεκινήσει η υποχρεωτική εκπαίδευση; Υπάρχει πιθανότατα να γίνει αυτό και μέσα στον Ιούλιο;
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Mr.Pyrosb έγραψε:Καλημέρα παιδιά, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος εικόνα για το πότε μπορεί να ξεκινήσει η υποχρεωτική εκπαίδευση; Υπάρχει πιθανότατα να γίνει αυτό και μέσα στον Ιούλιο;

Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομυρίου.

Προσωπικά θα ήθελα να ξεκινήσει αρχές Ιουνίου, όχι Ιούλιο. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όσο το καθυστερούν τόσο εις βάρος είναι των επιτυχόντων θα είναι. Γιατί πολλά αλλάζουν από μέρα σε μέρα πλέον στον κόσμο.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το πάνε για Σεπτέμβριο.

Το θέμα είναι όσοι μπούν, να μπούν το συντομότερο. Και δεν έγινε και τίποτα αν χάσουν και μια φορά τις διακοπές του καλοκαιριού λόγω των μαθημάτων.

Mr.Pyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mr.Pyrosb »

Προσωπικά δεν έχω θέμα να πάει και από Σεπτέμβρη αλλά φυσικά καταλαβαίνω αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε για ακόμα μία φορά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθουμε. Και δεν είναι οι διακοπές το θέμα αλλά ότι γενικότερα δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα πρόγραμμα.

Μήπως επίσης γνωρίζει κάποιος αν η εκπαίδευση θα είναι πχ πενθήμερο 8ωρο;

BlueRose
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από BlueRose »

Κανενας δε ξερει,worst case scenario μπορει να ειναι Σεπτεμβριο-Δεκεμβριο. Σιγουρα το ιδανικο θα ηταν να ξεκινησουν Ιουνιο αλλα δεδωμενου του ρυθμου που κυλαει μεχρι τωρα η διαδικασια, φαινεται μαλλον απιθανο.
Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα αν θέλαν να το επιταχύνουν δεν θα απλώνανε τόσο πολύ τις συνεντεύξεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μιλάμε για Σεπτέμβριο.
Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Marz »

Καλησπέρα κι από εμένα μετά από καιρό. Κι εγώ περί τα μέσα Απριλίου κλήθηκα για την προφορική συνέντευξη. Επειδή η διαδικασία των ειδικών καθηκόντων γίνεται πρώτη φορά, μίλησα με συνάδελφο που εργάζεται σε φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων Γενικών Καθηκόντων. Δε λέω ότι θα είναι παρόμοιες οι ερωτήσεις, ούτε κάτι συγκεκριμένο, επειδή δεν το γνωρίζω και δε θέλω να βάλω σε καλούπια την προετοιμασία κανενός. Στον κλάδο που έπεσε τσεκούρι, με αποτέλεσμα όσοι πέρασαν τη βάση να είναι λιγότεροι από τις θέσεις, περιττό να πω ότι κατά την άποψή μου θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Marz έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα μετά από καιρό. Κι εγώ περί τα μέσα Απριλίου κλήθηκα για την προφορική συνέντευξη. Επειδή η διαδικασία των ειδικών καθηκόντων γίνεται πρώτη φορά, μίλησα με συνάδελφο που εργάζεται σε φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων Γενικών Καθηκόντων. Δε λέω ότι θα είναι παρόμοιες οι ερωτήσεις, ούτε κάτι συγκεκριμένο, επειδή δεν το γνωρίζω και δε θέλω να βάλω σε καλούπια την προετοιμασία κανενός.Στον κλάδο που έπεσε τσεκούρι, με αποτέλεσμα όσοι πέρασαν τη βάση να είναι λιγότεροι από τις θέσεις, περιττό να πω ότι κατά την άποψή μου θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Θα μπορουσες να μας πεις τι ειπε στο περιπου ο εν λογω συναδελφος για να εχουμε μια ιδεα; Εγω βεβαια ειμαι στους οικονομολογους...

Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Marz »

Δε θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου γι αυτό πολύ γενικά: Η συνάδελφος μού είπε ότι μπαίνουν ερωτήσεις από χειρισμό υποθετικών σεναρίων μέχρι μίνι tests για να διαπιστωθούν οι ικανότητες του υποψηφίου, το πόσο γρήγορα αντιδρά στις καταστάσεις, τι διαχειριστικά/διοικητικά προσόντα διαθέτει, αν μπορεί να συνεργαστεί τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και να πάρει πρωτοβουλίες μόνος του. Κυρίως μού συνέστησε να δώσω έμφαση ς' αυτά που γράφει η προκήρυξη, ένα προς ένα: "Αντικείμενο της συνέντευξης αποτελεί η διαπίστωση της γνώσης της αποστολής του φορέα και της προκηρυσσόμενης θέσης καθώς και των επιμέρους προσόντων και των δεξιοτήτων των υποψηφίων με βάση τις ακαδημαϊκές σπουδές, την προϋπηρεσία, το ήθος, τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες τους, ιδίως όσον αφορά στον προγραμματισμό, στο συντονισμό ομάδων εργασίας, στη δημιουργικότητα, στην ανάληψη πρωτοβουλιών, στη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων, στην ικανότητα διαχείρισης χρόνου και σε χαρακτηριστικά ηγεσίας, ιδίως υπό συνθήκες πίεσης". Στο forum των Γενικών Καθηκόντων ίσως υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για το πώς ήταν οι συνεντεύξεις. Αυτό ενδέχεται να μην έχει απολύτως καμιά σχέση με τις συνεντεύξεις των ειδικών καθηκόντων. Δεν έχω ψάξει εδώ στο forum, όχι ακόμα τουλάχιστονΑπό κει και πέρα δε θα ήθελα να πω κάτι πιο συγκεκριμένο ή ενδεικτικές ερωτήσεις για να μην επηρεάσω κανέναν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες