Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Πες μου οτι εισαι ασχετος, χωρίς να μου το πεις! Νομαρχια φωκιδας μπηκε ο θειος σου με μεσο 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Purosvestis1990 έγραψε:johnpapad έγραψε:Ναιι εσδδα
συγχαρητηρια ρε συ! Ειναι πολυ καλα στην εσδδα και δυσκολες εξετασεις! Μπραβο που πετυχες και καλη σταδιοδρομια :) Επισης, δεν το συζητω, ειναι ξεκαθαρα καλυτερη θεση
Ευχαριστώ πολύ! Απλα μου κανεξ εντύπωση, να προσπαθεί καποιος να μειώσει την επιτυχία κάποιου άλλου,(διπλη επιτυχία γιατί και στην Πυροσβεστική περασα), που εγινε με αιμα, γιατί πλεον παλευω με την υπερκόπωση λόγω παραλληλης δουλειάς και μετακομισης, απλά και μονο γιατί ξύπνησε στραβα!
Αλήθεια εύχομαι να πανε ολα καλα για όλους! Αλλά καλύτερα για οσους ειστε καλά παιδιά και συνειδητοποιημενα!
Καθε καλο εύχομαι παιδες!
Και ξιδακι οποιος ζοριζεται με τον Ν. Φωκιδας
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Μην το ψαχνεις... Τα εχουμε ακουσει ολα εδω μεσα χαχα. Εσυ να χαρεις την επιτυχια σου και καθε καλο.
Μ'αρεσει που σνομπαρουν την φωκιδα γιατι μαλλον δεν εχουν διαβασει ουτε το κομματι της προκηρυξης της πυροσβεστικης που ουσιαστικα λεει οτι τα 2/3 των θεσεων θα ειναι εκτος αθηνων ...
Μ'αρεσει που σνομπαρουν την φωκιδα γιατι μαλλον δεν εχουν διαβασει ουτε το κομματι της προκηρυξης της πυροσβεστικης που ουσιαστικα λεει οτι τα 2/3 των θεσεων θα ειναι εκτος αθηνων ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά. Θα τα βλέπει τώρα όλα αυτά ο δουλευταράς μας και θα κάνει παρτυ😂
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θα φυλανε μετά κατουρημενες ποδιες να μεινουν Αθηνα, με τη μανουλα και τα ταπερακια της! Θα ψαχνουν τον βουλευτή στο χωριό
Ασ`το Γιάννη, μην ασχολείσαι παραπάνω, δεν πρόκειται να βγει τίποτα καλό με το να ξεκινήσουμε νέο καβγά εδώ μέσα.
Εγώ πάντως, έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές πώς θα ήταν αν τελικά περνούσα και με έστελναν βόρειο Αιγαίο (όπου θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα). Νομίζω θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.
Edit: Εντωμεταξύ η Φωκίδα είναι από τις καλές περιπτώσεις. Πέρα από τα νησιά που έχουν τις δυσκολίες τους, για τους Αθηναίους είναι δίπλα στην πόλη τους και έχει και ωραία μέρη.
Αν αυτό είναι το κακό, να δω τι θα γινότανε με καμιά Ροδόπη, Κιλκίς, Φλώρινα.
Εγώ πάντως, έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές πώς θα ήταν αν τελικά περνούσα και με έστελναν βόρειο Αιγαίο (όπου θα πήγαινα χωρίς δεύτερη κουβέντα). Νομίζω θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.
Edit: Εντωμεταξύ η Φωκίδα είναι από τις καλές περιπτώσεις. Πέρα από τα νησιά που έχουν τις δυσκολίες τους, για τους Αθηναίους είναι δίπλα στην πόλη τους και έχει και ωραία μέρη.
Αν αυτό είναι το κακό, να δω τι θα γινότανε με καμιά Ροδόπη, Κιλκίς, Φλώρινα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Barberis την Κυρ Μαρ 06, 2022 12:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Καλή σταδιοδρομία φίλε εκεί που έχει διπλάσια λεφτά και πένα ωράρια. Έχει και για την εσδδα φόρουμ.
-
Καλή Σαρακοστή σε όλους! Και ελπίζω με νε α αύριο 😜
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αυριο θα χωνευουν την λαγανα...
Πολύ δύσκολο το βλέπω για σήμερα. Και γενικά νομίζω άδικα αγχωνόμαστε. Πρώτον γιατί μπορεί η φοίτηση να είναι τρίμηνη τελικά (ή τρεις μήνες και κάτι) οπότε μπορούν να εξαντλήσουν και όλο τον Μάρτιο και η διαδικασία να ξεκινήσει τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου.
Δεύτερον, μπορούν να γίνουν μαθήματα και τον Αύγουστο οπότε να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.
Τρίτον, μπορεί όντως να πάει από Σεπτέμβριο ασχέτως τι λέει η προκήρυξη.
Τέταρτον, αν ισχύουν τα περί πρόωρων εκλογών ως γνωστόν προσλήψεις δεν γίνονται εν μέσω εκλογών. Οπότε μπορεί να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο και πέρα του φθινοπώρου. Σενάρια επίθεση σεναρίων.
Εγώ τους δίνω και αυτή την εβδομάδα. Μετά απλά θα πάψω να ασχολούμαι και θα κοιτάξω εναλλακτικές. Ειλικρινά, κούρασαν πολύ...
Δεύτερον, μπορούν να γίνουν μαθήματα και τον Αύγουστο οπότε να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.
Τέταρτον, αν ισχύουν τα περί πρόωρων εκλογών ως γνωστόν προσλήψεις δεν γίνονται εν μέσω εκλογών. Οπότε μπορεί να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο και πέρα του φθινοπώρου. Σενάρια επίθεση σεναρίων.
Εγώ τους δίνω και αυτή την εβδομάδα. Μετά απλά θα πάψω να ασχολούμαι και θα κοιτάξω εναλλακτικές. Ειλικρινά, κούρασαν πολύ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
fire_89 έγραψε:Πολύ δύσκολο το βλέπω για σήμερα. Και γενικά νομίζω άδικα αγχωνόμαστε.Πρώτον γιατί μπορεί η φοίτηση να είναι τρίμηνη τελικά (ή τρεις μήνες και κάτι) οπότε μπορούν να εξαντλήσουν και όλο τον Μάρτιο και η διαδικασία να ξεκινήσει τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου.
εμ στα λογια μου ερχεσαι.
Καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Εδω και 20 ημέρες έχει επανασυσταθεί αυτή η επιτροπή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν. Και πρέπει κάποια στιγμή επειδή η προκήρυξη αναφέρει ακαδημαικο έτος 2021-2022 να μας απαντήσουν αν θα εφαρμοστεί γιατί είναι παραπλανητικό.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Πραγματικα πλεον πιστευω οτι δεν καθυστερει για διαδικαστικους λογους... Τοση προετοιμασια πρεπει να κανουν για το σταδιο συνεντευξεων; Μαλλον παιζουν αλλες σκοπιμοτητες ειδικα αν οντως γινουν προωρες εκλογες... Το οποιο με την σειρα του με κανει να ανησυχω και για το αδιαβλητο του επομενου σταδιου... Ηδη ειναι υποπτο που αλλαξαν ολοκληρη επιτροπη.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν τουλαχιστον τις συνεντευξεις να βγει η λιστα με τους οριστικους επιτυχοντες να ξερουμε αν μπηκαμε ή οχι... Και μετα αν το εχουμε σιγουρο ας μας εχουν στο περιμενε για τον διορισμο και την εκπαιδευση. Πραγματικα απαραδεκτο.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν τουλαχιστον τις συνεντευξεις να βγει η λιστα με τους οριστικους επιτυχοντες να ξερουμε αν μπηκαμε ή οχι... Και μετα αν το εχουμε σιγουρο ας μας εχουν στο περιμενε για τον διορισμο και την εκπαιδευση. Πραγματικα απαραδεκτο.
-
Κοιτά η επιτροπη να αλλάξει είναι λογικό λόγω κρίσεων καθώς ίσως κάποιοι να βγήκαν και στη σύνταξη η να πήραν αλλά ευθύνες. Ωστόσο, θα έπρεπε με διάταγμα να συνεχίσουν άλλο μισό μήνα τις διαδικασίες καθώς δεν είχε μείνει και ποιος ξέρει τι. Τώρα για το αδιάβλητο εγώ θεωρώ αν ήταν να μπει γερό βυσμα θα είχε ήδη κλείσει θέση στις γραπτές με μαγειρέματα καθώς στις συνεντεύξεις να ανεβεί κάποιος τόσες θέσεις θα είναι ύποπτο. Τέλος πάντων γενικά πλέον είναι όπως και να το κάνουμε είναι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση.
Καλή Σαρακοστή! Παιδιά ας κάνουμε υπομονή και έχει ο Θεός! Άλλωστε και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι πρέπει να περιμένουμε γιατί μπορεί να πάει και μέχρι τς 15 Μαρτίου. Όλοι μας είμαστε στην ίδια κατάσταση και ειδικά οι οικονομικοί και οι νομικοί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες