Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Δεν είναι προκήρυξη πολιτικού προσωπικού παιδιά. Θα το έλεγε είναι 100% αν διαβάσετε την προκ αναλυτικά το λέει κιόλας ότι είσαι δόκιμος ανθυποπυραγος με ότι αυτό συνεπάγεται
Οκ ότι πείτε πάντως μου φαίνεται δύσκολο κάποιος που είναι 1.60 να φοράει στολή και θεωρώ ότι απλά θα υπάρχει η αντιστοιχία μισθολογικά
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Ρε συ αντίστοιχα δεν γίνεται να είσαι αξιωματικός και να τριγυρνάς με κουστουμακι. Η στολή γραφείου είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έχει στο μυαλό σου βέβαια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Το τι ειναι σοβαρο και τι οχι το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του. Ολοι σπαταλησαμε κοπο για να φτασουμε εδω που φτασαμε οποτε αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Αν εχεις την οικονομικη ανεση να περιμενεις επ αοριστον ενα αβεβαιο αποτελεσμα και το ποτε θα φιλοτιμηθει η πυροσβεστικη να μας φωναξει μπραβο σου. Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να βγαζεις συμπερασματα για τους αλλους. Ειμαι αρκετα ψηλα στα γραπτα και παλι δεν επαναπαυομαι ουτε εχω κατι σιγουρο. Και για ποια ομηρια μιλας; Μονοι μας μπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια, δεν δεσμευτηκε κανεις να μας προσλαβει μεχρι το καλοκαιρι, αν θετεις μονος σου τον εαυτο σου σε ομηρια δεν σου φταιει η πυροσβεστικη.Αυτο που σιγουρα δεν ειναι σοβαρο, οπως φαινεται απο τα σχολια, ειναι πως πολλοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει ουτε τα βασικα για την θεση στην οποια αποσκοπουν. Και μετα αναρωτιεστε γιατι χρειαζεται η συνεντευξη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Προσωπικά, την αίτηση μου την έκανε ή μητέρα μου. Τώρα, στολή βάζουν αυτοί που τελείωσαν την σχολή. Θα με υποχρεωσει εμένα να ξυρίζομαι κάθε μέρα; Και τι στολή; Παραλλαγή με τα φωσφοριζε; Έλεος!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Ε ρωτησε τη μητερα σου ρε φίλε, αν δε σου παει η στολή να κανουμε μια εξαίρεση! Λοιπόν μαγκες, εγω ειμαξ εξασφαλισμένος. Περασα αλλου, με διπλασιες απολαβες και ωραρια πενα.
Αλλα μα τω θεω, αν παρακολουθεί καποιος το φορουμ από την επιτροπη, θα απαγορεύσει την εισοδο στην αιθουσα της συνέντευξης σε κάποιους
Αλλα μα τω θεω, αν παρακολουθεί καποιος το φορουμ από την επιτροπη, θα απαγορεύσει την εισοδο στην αιθουσα της συνέντευξης σε κάποιους

Παιδιά οι θέσεις αφορούν σε αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων.Πολλές φορές τα ΣΑ και οι ΕΔ παίρνουν ιδιώτες για να καλύψουν διαφορα κενά ειδικά σε επιστημονικές ειδικότητες.
Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει 4ετή φοίτηση σε στρατιωτική σχολή ή να έχεις περάσει αθλήματα για να γίνεις αξιωματικός.
Άρα οι επιτυχόντες θα γίνουν αξιωματικοί, θα φοράνε στολή (την αντίστοιχη για κάθε περίπτωση-επειδή αφορά διοικητικές ειδικότητες είναι η στολή 8 της πυροσβεστικής) θα χαιρετάνε τους ανώτερους στρατιωτικά, θα είναι ξυρισμένοι/κουρεμένοι και οι κοπέλες με μαζεμένα τα μαλλιά κλπ κλπ. Και μισθολογικά ισχύει το Ειδικό Μισθολόγιο και όχι το Εννιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου.
Προφανώς είναι πολύ χαλαρά στα ΣΑ. Δεν μπαίνουμε σε μοίρα πεζοναυτών. Δεν θα έρθει κανένας να ελέγξει το κόντρα ξύρισμα με την κάρτα.
Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει 4ετή φοίτηση σε στρατιωτική σχολή ή να έχεις περάσει αθλήματα για να γίνεις αξιωματικός.
Άρα οι επιτυχόντες θα γίνουν αξιωματικοί, θα φοράνε στολή (την αντίστοιχη για κάθε περίπτωση-επειδή αφορά διοικητικές ειδικότητες είναι η στολή 8 της πυροσβεστικής) θα χαιρετάνε τους ανώτερους στρατιωτικά, θα είναι ξυρισμένοι/κουρεμένοι και οι κοπέλες με μαζεμένα τα μαλλιά κλπ κλπ. Και μισθολογικά ισχύει το Ειδικό Μισθολόγιο και όχι το Εννιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου.
Προφανώς είναι πολύ χαλαρά στα ΣΑ. Δεν μπαίνουμε σε μοίρα πεζοναυτών. Δεν θα έρθει κανένας να ελέγξει το κόντρα ξύρισμα με την κάρτα.
Coronatimegr έγραψε:Το τι ειναι σοβαρο και τι οχι το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του. Ολοι σπαταλησαμε κοπο για να φτασουμε εδω που φτασαμε οποτε αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Αν εχεις την οικονομικη ανεση να περιμενεις επ αοριστον ενα αβεβαιο αποτελεσμα και το ποτε θα φιλοτιμηθει η πυροσβεστικη να μας φωναξει μπραβο σου. Αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να βγαζεις συμπερασματα για τους αλλους. Ειμαι αρκετα ψηλα στα γραπτα και παλι δεν επαναπαυομαι ουτε εχω κατι σιγουρο. Και για ποια ομηρια μιλας; Μονοι μας μπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια, δεν δεσμευτηκε κανεις να μας προσλαβει μεχρι το καλοκαιρι, αν θετεις μονος σου τον εαυτο σου σε ομηρια δεν σου φταιει η πυροσβεστικη.Αυτο που σιγουρα δεν ειναι σοβαρο, οπως φαινεται απο τα σχολια, ειναι πως πολλοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει ουτε τα βασικα για την θεση στην οποια αποσκοπουν. Και μετα αναρωτιεστε γιατι χρειαζεται η συνεντευξη.
Κάνεις λάθος.
Η προκήρυξη λέει ότι οι επιτυχόντες θα εισαχθούν για 4μηνη φοίτηση στο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Άρα για να γίνουν οι διαδικασίες όπως ορίζει η προκήρυξη πρέπει να έχουν μπεί οι επιτυχόντες μέχρι τον Απρίλιο. Επομενως ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ. Και για αυτό τρελαινόμαστε.
Για όποιον θέλει η στολή που θα φορούν οι επιτυχόντες είναι η εξής:
https://www.fireservice.gr/el_GR/stoles_content?p_p_id=122_INSTANCE_pyQ9CW68Ayzj&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=3&p_r_p_564233524_resetCur=true&p_r_p_564233524_categoryId=1427803
https://www.fireservice.gr/el_GR/stoles_content?p_p_id=122_INSTANCE_pyQ9CW68Ayzj&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=3&p_r_p_564233524_resetCur=true&p_r_p_564233524_categoryId=1427803
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Ε ρωτησε τη μητερα σου ρε φίλε, αν δε σου παει η στολή να κανουμε μια εξαίρεση!Λοιπόν μαγκες, εγω ειμαξ εξασφαλισμένος. Περασα αλλου, με διπλασιες απολαβες και ωραρια πενα.
ΕΣΔΔΑ φιλε και εσυ;

ΕΣΔΔΑ φιλε και εσυ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος firefighter92 την Σάβ Μαρ 05, 2022 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Καλή τοποθέτηση τότε φίλε, στην νομαρχία Φωκίδας... Που έχει και διπλάσια λεφτά
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
fire_89 έγραψε:Για όποιον θέλει η στολή που θα φορούν οι επιτυχόντες είναι η εξής:
που μπορω να την δοκιμασω να δω αν ταιριαζει με τον τονο του δερματος μου;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
johnpapad έγραψε:Ναιι εσδδα
συγχαρητηρια ρε συ! Ειναι πολυ καλα στην εσδδα και δυσκολες εξετασεις! Μπραβο που πετυχες και καλη σταδιοδρομια :) Επισης, δεν το συζητω, ειναι ξεκαθαρα καλυτερη θεση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες