Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Παιδιά εγώ σκεφτομαι να αποδεχτω την άλλη θέση... Εύχομαι ο επιλαχων που θα καταλάβει, αν τελικά το κανω, Τη θεση μου να το θελει πραγματικά και να μην ειναι κανενας προβληματικός "δουλευταρας" όπως κάποιος που είχαμε εδώ μεσα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Μαζι με την λαμπαδα θα την παρουμε την ανακοινωση μαλλον... "Καλη ανασταση" που λεμε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
johnpapad έγραψε:Παιδιά εγώ σκεφτομαι να αποδεχτω την άλλη θέση... Εύχομαι ο επιλαχων που θα καταλάβει, αν τελικά το κανω, Τη θεση μου να το θελει πραγματικά και να μην ειναι κανενας προβληματικός "δουλευταρας" όπως κάποιος που είχαμε εδώ μεσα...
τι ειδικοτητα εισαι γιαννη, αν θες να το μοιραστεις βεβαια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Νομικος ειμαι! Εσεις παιδιά;
Ψυχραιμία και υπομονή μόνο. Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια ένα πρόγραμμα που παρακολούθησα πήρε 7 μήνες να ανοίξουν οι αιτήσεις και σχεδόν ένα χρόνο για να ξεκινήσει.
Γιάννη, αν κατάλαβα καλά έχεις δώσει και σε άλλο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (ή τύπου ΑΣΕΠ) και είσαι και για εκεί σίγουρος ε; Μπράβο φίλε, μάλλον θα πρέπει και εγώ να βελτιώσω το σύστημα διαβάσματός μου.
Διάλεξε τη θέση που σε ικανοποιεί περισσότερο σαν υπηρεσία, γεωγραφικά (που είναι οι θέσεις) και σαν αντικείμενο, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Αργά ή γρήγορα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Γιάννη, αν κατάλαβα καλά έχεις δώσει και σε άλλο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (ή τύπου ΑΣΕΠ) και είσαι και για εκεί σίγουρος ε; Μπράβο φίλε, μάλλον θα πρέπει και εγώ να βελτιώσω το σύστημα διαβάσματός μου.
Διάλεξε τη θέση που σε ικανοποιεί περισσότερο σαν υπηρεσία, γεωγραφικά (που είναι οι θέσεις) και σαν αντικείμενο, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Αργά ή γρήγορα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εγω οικονομολογος !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Οικονομικός εγώ
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί με τις κρίσεις έπρεπε να αλλάξει η επιτροπή! Ακόμα και αν μετακινήθηκαν σε αλλά πόστα με άλλες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έπρεπε να ολοκληρώσουν την διαδικασία οι ίδιοι που την έτρεξαν από το καλοκαίρι! Υποτίθεται ότι υπάρχει συνέχεια στη διοίκηση.
Λογικά πάει και αυτή η εβδομάδα αν δεν έχουμε καμία έκπληξη αύριο. Δευτέρα είναι καθαρά Δευτέρα. Ένα ρεαλιστικό σενάριο είναι να βγουν την άλλη εβδομάδα, να δώσουμε 14-18/3, αποτελέσματα στη καλύτερη 21-24/3 ή 28/3 με 1/4 και 4 ή 11/4 είσοδος για τους επιτυχόντες μέχρι τέλη Ιουλίου.
Πραγματικά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν βγαίνει αν πάει παραπάνω. Ας μας το πούν αν είναι να πάει για Σεπτέμβριο.
Λογικά πάει και αυτή η εβδομάδα αν δεν έχουμε καμία έκπληξη αύριο. Δευτέρα είναι καθαρά Δευτέρα. Ένα ρεαλιστικό σενάριο είναι να βγουν την άλλη εβδομάδα, να δώσουμε 14-18/3, αποτελέσματα στη καλύτερη 21-24/3 ή 28/3 με 1/4 και 4 ή 11/4 είσοδος για τους επιτυχόντες μέχρι τέλη Ιουλίου.
Πραγματικά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν βγαίνει αν πάει παραπάνω. Ας μας το πούν αν είναι να πάει για Σεπτέμβριο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι γραφετε καθε μερα τα ιδια πραγματα και κανετε σεναρια και προβλεψεις για ημερομηνιες εισαγωγης; Σε τι οφελει; Ολοι περιμενουμε και ψαχνουμε και αλλου εργασια παραλληλα. Μονο να αγχωνεστε χωρις λογο καταφερνετε. Παρτε χαμπαρι οτι μας εχουν γραμμενους, αν ειχαν τοση αναγκη οσο λενε θα το ειχαν τρεξει το θεμα αλλα προφανως δεν τους καιει.
Μία μερα ακομα χωρις κατι νεοτερο. Καλο 3ημερο παντως παιδια
-
Βοηθάει στο να συζητήσαμε μεταξύ μας γιατί προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση σε καταλαβαίνει κάποιος περισσότερο όταν είναι στην ίδια κατάσταση. Αυτός είναι και ο σκοπός του φορουμ εξάλλου😃
Αναφέρθηκε πιο παλιά ότι το ακαδημαϊκό έτος τελειώνει τον Ιούνιο. Είναι σίγουρο αυτό ; Γιατί εγώ νομίζω ότι τελειώνει 31 Αυγούστου που σε αυτή την περίπτωση είμαστε και μέσα στις ημερομηνίες
-
Θεωρητικά κάθε έτος ακαδημαϊκό είναι 1 Σεπτέμβρη-31 Αυγούστου. Αλλά τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου κλείνουν και αυτά για κάποιο διάστημα. Θεωρητικά πάντα όλα αυτά. Μπορεί όντως να ισχύει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη σχολή
YΠαρχει παντα η πιθανοτητα επειδη η προκυρηξη ελεγε για το ΄21-'22, να εχουν οντως σκοπο οι προσληψεις να γινουν Σεπτεμβρη και να τελειωσει εκπαιδευση μετα απο 4 μηνες, δηλαδη τον Δεκεμβρη. Αυτο βεβαια μαζι με ολα οσα λεμε ειναι υποθεσεις
-
Αυτό θα είναι ακαδημαϊκό έτος 2022-23 όμως όποτε δε παίζει λογικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης