Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Το χειρότερο είναι ότι είσαι από πάνω και πατάς F5 ή κοιτάς ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ενημερωθείς έστω με άλλο τρόπο.1μιση μήνα σε ομηρία
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Είναι μέχρι την Παρασκευή. Μετά αν δεν βγουν θεωρώ πως έχει ξεφύγει τελείως το θέμα και πως θα πάρει εβδομάδες ακόμα.
Κι εγω ξεκινησα αλλου δουλεια, δυστυχως η αναμονη και η αβεβαιοτητα ειναι πολυ ασχημο. Εχουν περασει 6 μηνες απο τον Σεπτεμβρη απ' οπου και αρχισαμε να πηγαινουμε τα χαρτια μας και κοντευουμε σχεδον ενα χρονο απο τοτε που πρωτοανακοινωθηκε η προκυρηξη.
Και το χειροτερο ειναι οτι ακομα και να βγουν οι συνεντευξεις μεσα στον Μαρτιο μπορει να παρει μηνες μεχρι να ξεκινησουμε, και το να μενεις χωρις δουλεια στις μερες μας τοσο καιρο δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο.
Και το χειροτερο ειναι οτι ακομα και να βγουν οι συνεντευξεις μεσα στον Μαρτιο μπορει να παρει μηνες μεχρι να ξεκινησουμε, και το να μενεις χωρις δουλεια στις μερες μας τοσο καιρο δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Φίλε σε παρόμοια φάση είμαι... Θα δεχτώ την δουλειά που μου προσφέρεται πιστεύω! Όλα καλά, η θέση απίστευτη, αμαρτία που είμαι στη 10δα σχεδόν της ειδικότητάς μου αλλά δεν παλεύεται αυτή η ανασφάλεια!
Καλημέρα παιδιά, κάλεσα το πρωί μπας και, αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα, και δεν στο λένε κιόλας, κάνουν μαντεψιές. Μου είπε πιστεύουμε μέσα στο επόμενο 15ήμερο.Αλήθεια δεν ξέρω που θα πάει αυτό το πράγμα...
-
Καλημέρα ρε παιδιά.Μήπως τηλεφώνησε κανείς για κάτι νεότερο ;
-
Τα κλασικά δηλαδή. Μη περιμένουμε άρα κάτι και αυτή την εβδομάδα. Τι να πω πια δεν ξέρω
Καλημέρα σε όλους αυτό είναι εμπαιγμός και κοροϊδία. Αν συνεχιστεί έτσι πιστεύω ότι θα πρέπει να το σπρώξουμε είτε στον τύπο είτε κοινοβουλευτικα στα κόμματα γιατί ενδέχεται ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Εεε ναι πραγματικά και αυτοί ας ήταν τουλάχιστο ειλικρινείς να έλεγαν δεν έχουμε καθόλου εικόνα. Μας έχουν από εβδομάδα σε εβδομάδα κανένα μήνα τώρα.
Καλησπέρα παιδιά! Σε επικοινωνία που είχα. Με ενημέρωσαν ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί 100% γιατί έχουν Ανάγκη από προσωπικό. Απλά με το να αλλάξουν όλα πήγε πίσω. Τώρα ενημερώνεται η καινούργια επιτροπή και αυτό θέλει χρόνο μπορεί να αργήσει κι άλλο μου είπαν. Ας κάνουμε όλοι υπομονή.
mr-pyrosb έγραψε:Καλημέρα παιδιά, κάλεσα το πρωί μπας και, αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα, και δεν στο λένε κιόλας, κάνουν μαντεψιές. Μου είπε πιστεύουμε μέσα στο επόμενο 15ήμερο.Αλήθεια δεν ξέρω που θα πάει αυτό το πράγμα...
For the record, τα παιδια που απαντανε στο τηλεφωνο ειναι σχεδον απιθανο να ξερουν κατι παραπανω απο μας. Αμφιβαλλω αν τα ανωτερα στελεχη μοιραζονται λεπτομερειες σχετικα με τις προσληψεις και την δομη του πυροσβεστικου σωματος με τους απλους αξιωματικους ή υπαξιωματικους που ειναι στις γραμμες, ποσο μαλλον να τους επιτρεπουν να τις μεταφερουν προς τα εξω χωρις να υπαρχει επισημη ανακοινωση.
-
Και εγώ πήρα ένα τηλέφωνο πριν λίγο. Ρώτησα τι μας καθυστερεί τόσο πολύ και όχι ποτε θα γίνουν. Μου απάντησαν όπως είπε η κοπέλα ότι τώρα ενημερώνεται για Τις αρμοδιότητες της η καινούργια επιτροπή (ασχολίαστο) και πως στην ουσία λένε στο επόμενο 15ενθημερο αλλά δεν ξέρουν. Απλά θα τους έρθει απόφαση από πάνω να την αναρτήσουν
Να μην σχολιάσω τη φαιδροτητα των λεγόμενων είναι αστεία αυτά που λέγονται. Και όχι μόνο αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε με ηλεκτρονικό τρόπο ή με small για τη διαδικασία όπως το ΑΣΕΠ. Είναι ξεκάθαρη ομηρία.
Τιποτα και σημερα... μαλλον το κρατανε δωρο για το πασχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες