Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Καλημέρα. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο τα παιδιά παρολο που είναι πολύ ευγενικά δεν ξέρουν τίποτα απ ότι έχω καταλάβει. Μήπως να ψάξουμε κάποιο τηλέφωνο τύπου της διοίκησης ανθρωπίνων πόρων για κάτι πιο συγκεκριμένο;

fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

2132157728 - 7698 είναι τα δυο τηλέφωνα που υπάρχουν στις αποφάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς. Το 7698 μαζί με το 7697 είναι αυτά τα γνωστά που αναφέρονται στην προκήρυξη. Όποτε ας δοκιμάσουμε στο 7728

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

Δεν νομίζω να υπάρχει νόημα να παίρνουμε τηλέφωνα. Μας έχουν πει ήδη ότι περιμένουν την ανακοίνωση σύντομα. Δυστυχώς μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε.
Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Έχει μόνο mail από ότι είδα. Θα τους στείλω γιατί δεν πάει άλλο με τα refresh εδώ και ένα μήνα στο site και το Διαύγεια. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι έχει συμβεί; Σου πετάνε ημερομηνίες απλά και μόνο για να τελειώσει το τηλέφωνο.
Pantelis1900

Ναι απλά μας λένε από αρχές Φεβρουαρίου σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση. Στο μειλ πάντως που είχα στείλει εγώ το μόνο που λένε είναι να δεις το σαιτ.
ArvaG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ArvaG »

Καλησπέρα παιδια, νεος στη παρεα. Σε επικοινωνια μου στο τηλεφωνο μου ανέφεραν μέσα στις επόμενες μερες θα βγει ανακοινωση. Θεωρω ότι όντως και η δική μας υπομονή βάρεσε κόκκινο, όπως πιστευω επίσης ότι και το ίδιο το Σωμα γνωρίζει οτι καθυστέρησε για τρίτους παράγοντες η διαδικασια.

Με προβλήματίζει η πορεια του διαγωνισμού πως θα κυλήσει απο εδώ και πέρα δεδομένου οτι αναφέρεται στο τρεχον ακαδημαικό έτος και δε νομίζω πριν τις αρχές του Απρίλη να προλαβουν να παρουσιαστούν οι σπουδαστές.

Επομένως ή θα πρέπει να γ. Ινουν όλα πολύ γρηγορα πλεον ή μήπως μας πάνε για το ακαδημαικό έτος 22-23; Το προβληματισμό μου καταθέτω.

οψόμεθα λοιπόν

BlueRose
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από BlueRose »

Χωρις να γνωριζω κατι παραπανω απο σενα, ειδα οτι εχει γινει ορκωμοσία ανθυποπυραγων και τον Οκτώβρη
https://academy.fireservice.gr/news/264/%CE%9F%CF%81%CE%BA%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%A0%CE%A5%CE%A1.%CE%91-2020-21.html

κατι που θα σημαινε οτι μαθηματα δεν ειναι απαραιτητο να ξεκινησουν Μαρτιο-Απριλιο αλλα αργοτερα.

Ολα αυτα βεβαια ειναι εικασίες οποτε προς το παρον περιμενουμε

Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Αυτοί είναι από πανελλήνιες. Οπότε λογικό να είναι μήνα Οκτώβρη. Επίσης είναι η ορκωμοσία πριν τη φοίτηση, όχι μετά. Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ξεκινάει το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, κάτι που αν ακολουθηθεί εδώ θα ήταν αντίθετο με την προκήρυξη. Θα δούμε. Λίγη υπομονή ακόμα παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ioanna123 την Δευ Φεβ 28, 2022 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Αυτη ειναι η ορκομωσια των δοκιμων ανθυποπυραγων της πυροσβεστικης ακαδημιας (δηλ αυτων που μπηκαν με πανελληνιες και θα φοιτησουν 4 χρονια για να γινουν μαχιμοι αξιωματικοι... ). Ορκιζονται Οκτώβρη κανονικα γιατι τοτε αρχιζει το ακαδημαικο ετος (ισως σεπτεμβρη να κανουν βασικη στρατιωτικη εκπαιδευση) - οπως και σε αλλα ΑΕΙ. Εμεις θα μπουμε στην σχολη μετεκπαιδευσης που υποθεταμε οτι θα διαρκουσε απο μαρτη μεχρι Ιουνιο αλλα δεν το βλεπω πλεον...

Παντως ενας αξιωματικος επιτηρητης στα γραπτα μου ειχε πει οτι χρειαζονται αμεσα το προσωπικο αυτο και οτι δεν ειναι απαραιτητο να γινει κανονικα ολοκληρο το τετραμηνο εκπαιδευση... Βεβαια ισως και αυτος να μην ηξερε τι να περιμενει ή πως θα λειτουργησει. Γενικα μενουμε στο "θα δουμε" γιατι δεν ειναι στο χερι μας και απλα περιμενουμε εναν μηνα τωρα!

Pantelis1900

Θα μπορούσε να πάει πάντως και Απρίλιο-Ιούλιο. Απ όσο ξέρω από γνωστούς, κυρίως στη ΣΣΑς, οι σχολές τους έκλειναν μόνο για ένα μικρο διάστημα μέσα στον Αύγουστο.
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Pantelis1900 έγραψε:Θα μπορούσε να πάει πάντως και Απρίλιο-Ιούλιο. Απ όσο ξέρω από γνωστούς, κυρίως στη ΣΣΑς, οι σχολές τους έκλειναν μόνο για ένα μικρο διάστημα μέσα στον Αύγουστο.

αυτο νομιζω ειναι επειδη κανουν θερινη εκπαιδευση κατασκηνωση τον ιουλιο μετα την εξεταστικη.

Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Καλημέρα και καλό μήνα εξωτερικοί παράγοντες υπήρξαν αλλά οι κρίσεις τελειώσαν στα μέσα Φλεβάρη, η επιτροπή άλλαξε και συνεδρίασε επι τόπου στις 18/02. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να περιμένουμε για να βγει μια απόφαση για τις συνεντεύξεις. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε ντε και καλά πότε θα προσληφθούμε, πρέπει όμως να γίνουν οι συνεντεύξεις να υπάρχουν οριστικοί πίνακεςΤώρα όσον αφορά την απόφαση που περιμένουμε να βγει τις επόμενες μέρες, η γραφικότητα θυμίζει τις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες του covid-19.

johnpapad
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από johnpapad »

Παιδια εχετε δίκιο... Αργησαν παρα πολυ και νιωθω την αβεβαιότητα σας, όσο κανείς. Εγω εδωσα και σε αλλον διαγωνισμό και πετυχα, με καλυτερες μισθολογικες προοπτικές μεν, αν και η θεση στη Πυροσβεστική νιώθω οτι μου ταιριάζει περισσότερο για; Υτο που θελω να κάνω...

Ειλικρινά δεν ξερω... Οσο καθυστερουν, δε μου δίνουν το δικαίωμα επιλογης

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Και εγω αρχισα το κυνηγι και τις συνεντευξεις στα μεσα του φλεβαρη που ειδα οτι δεν προχωραει το πραγμα και τωρα εχω 2-3 καλες προσφορες και μια εξωτερικο με ασυγκριτα μεγαλυτερες αποδοχες και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... Γιατι θελουν και αυτοι απαντησεις και φοβαμαι μην χασω τετοιες ευκαιριες περιμενοντας το τιποτα... Απο την μια δεν θελω να εγκαταλειψω αυτην την θεση επειδη λυπαμαι τον κοπο μου ολους αυτους τους μηνες αλλα δεν θελω να χασω και τις αλλες ευκαιριες και μετα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο... Αν πω ομως ναι σε αυτους τους εργοδοτες μετα δεσμευομαι και δεν μπορω να φυγω στο ακυρο επειδη η πυροσβεστικη θυμηθηκε να το προχωρησει... Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα...
Pantelis1900

Καλημέρα ρε παιδιά και καλό μήνα.Λογικά έφυγε και η σημερινή μέρα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης